Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Rychlý a bezproblémový obchod, snadná domluva, co se domluvilo, to platilo. Když si tu tak čtu hodnocení ostatních, skoro mě až mrzí, že to proběhlo poštou :D

• po měsících...
Odesláno

Ahoj, naprostá pohoda a super prodejce. Hodinky balil dřív, než měl peníze, stav byl lepší než na fotkách a popisu, hodinky dorazily naprosto perfektně zabalené - tzv. bomberfest > přežily poštu :-). Komunikace rychlá a pohodová. Moc děkuji, jsem nadšen.

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

zakoupil jsem od Mirka batoh a jsem nad míru spokojený. Čekal jsem tak nějak přiměřeně, přesně dle očekávání, při v zásadě zakázkové výrobě. Osobní doručení na mou adresu byl skvělý bonus!

• po měsících...
Odesláno

Kupoval jsem od Mirka hodinky. Bezvadná a příjemná domluva, dokonce osobní doručení hodinek až ke mě do práce. Naprostá spokojenost. Doporučuju!

• po 3 týdnech...
  • Po roku...
  • po měsících...
Odesláno

Moc děkuji za super obchod.. Neobyčejně slušné vystupování, dohoda na ceně k oboustranné spokojenosti, rychlá reakce, skvěle zabaleno.  Nelze jinak, než doporučit.

• po měsících...
Odesláno

Hodinkový obchod proběhl bezproblémově a rychle. Domluva perfektní. Hodně mi vyšel vstříc, když mi hodinky osobně dovezl na místo a čas, který jsem navrhnul. Příště snad bude čas i na to kafe. Díky.

• Po roku...
Odesláno

Rychlý obchod, komunikace na jedničku, není co řešit. Doporučuji všemi deseti :) 

• po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...