martar Odesláno 11. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Každopádně sebelepší řemen vydrží s trnovou sponou kratší dobu než s nějakou variantou překláp?cí spony... u svátečních řemenů mám trnovky, ale co nosím několikrát týdně (cordovan, ješt?rku, bass a jeden oblíbenej řemen z hověziny), tam jsem zainvestoval do překláp?ček.
siwi Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 Rozumím. Mně ale nejde primárně o řemen samotný, nýbrž o to, abych jeho používáním neublížil stěžejkám a hodinky neztratil.
villain83 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2015 V 11. 1. 2015 v 21:36, siwi napsal: Rozumím. Mně ale nejde primárně o řemen samotný, nýbrž o to, abych jeho používáním neublížil stěžejkám a hodinky neztratil. jak jsem včera,nebo kdy,psal,že jsem je měl v ruce,tak borec je měl právě na týhle kožce,byla to paráda,né že né
siwi Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2015 Teď jsem si uvědomil, že mezi postnutými fotkami chybí vyobrazení spony. Pro ty, kdo nechodí do mého vlákna, to dám i sem:
martar Odesláno 14. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Na chvilku jsem je hodil na kůži, není to úplně špatné, ale origo guma je mnohem lepší, kopíruje tvar pouzdra a perfektně lícuje. Takže tady jsou jedny potápky, které na kůži nevydrží... Zodiac ZO8001 a cordovan od Zrna.
martar Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 A ještě dvě fotky. Zodiac Oceanaire 8001 na koňské řiti (Zrno) + Revue Thommen Diver na broušené hovězině.
Bells Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Přenádherná a lehce závisti vhodná dvojka
M@chino Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 ... stále zastávám názor, že potápky na kůži nepatří ... ;-)
M@chino Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 V 15. 1. 2015 v 17:05, Hasňa napsal: Upřímně? Vypadá to strašně.... kdyz ja nemam toho aligatora na co dat ... same potapky ... ;-D
Hasňa Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) Ty hodinky samotné jsou při tom fajne, aby nedošlo k nedorozumění. Jen ta kombinace je šílená. Už samotné potápky na kůži, jakékoliv, jsou jen pro silné žaludky, ale tohle je ještě vyšší level. Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem Hasňa
martar Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 V 28. 4. 2014 v 12:18, Hasňa napsal: martar: Ale jo, vsak ja se taky pekne dlouho drzel, nez jsem neco napsal. A slibuju, ze v tomhle mirne uchylnem vlaknu s PO na elegantnim krokousovi a s Roladama na retro military remenu uz zadnou kritiku nenapisu. Nemyslim to nijak zle, ja zase po zahrade nosim zlute Corcsy. V 15. 1. 2015 v 17:05, Hasňa napsal: Upřímně? Vypadá to strašně. V 15. 1. 2015 v 19:55, Hasňa napsal: Ty hodinky samotné jsou při tom fajne, aby nedošlo k nedorozumění. Jen ta kombinace je šílená. Už samotné potápky na kůži, jakékoliv, jsou jen pro silné žaludky, ale tohle je ještě vyšší level.Hasňo! :)
M@chino Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 V 15. 1. 2015 v 19:55, Hasňa napsal: Ty hodinky samotné jsou při tom fajne, aby nedošlo k nedorozumění. Jen ta kombinace je šílená. Už samotné potápky na kůži, jakékoliv, jsou jen pro silné žaludky, ale tohle je ještě vyšší level.Jo ... je to tak silene, ze me to uz 12 hodin bavi ... a plne souhlasim s tebou, ze kuze na potapky nepatri ... ale szejne ... mam tohle vlakno tak nejak presto trosku rad :-D
Hasňa Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) Jo jo, já zase na dlouho ztichnu, než mě tu zase něco takového vyprovokuje k akci. Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem Hasňa
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 V 15. 1. 2015 v 19:55, Hasňa napsal: ... Už samotné potápky na kůži, jakékoliv, jsou jen pro silné žaludky ... Máš naprostou pravdu. Jednomu by se z toho zvednul kýbl
martar Odesláno 16. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 (upraveno) Jsou boží, Vojto. K tomu aligátorovi na TH... taky mne to trochu zaskočilo, ale pak jsem si uvedomil, ze m@chino - stejn? jako huhu4d na začátku tohoto vlákna - mají větší odvahu než já, protože se kromě velmi podařených kombinaci nebojí zveřejnit i kombinace, se kterými třeba sami nebyli spokojeni... někomu tahle jejich odvaha může ušetřit čas i peníze. Sám jsem taky zplodil několik d?sných kombinací, ale nechal jsem si je pro sebe. Ne každý má vyvinutou představivost. Takže děkuji všem přispěvatelům Potápek na kůži, ze se nebojíte jít doslova s kůží na trh a přinášíte inspiraci ostatním Jinak mě aligátor přiměl k přemýšlení, zdá nejsou nějaké obecně platné principy výběru řemenu k potápkám. Exotická kůže obvykle spolu s potápkami moc neladí, lidé jí mají spjatou spíš s fajnovými oblekovkami, ale existují výjimky. Mn? se třeba moc líbily divery na kohoutí nožce (Steiny, Revue, Rolex) a na rejnokovi (Revue). Vždy ale šlo o masívní řemeny.... Upraveno 16. ledna 2015 uživatelem martar
Ace Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Třeba na B SOH vypadá firemní krokodýl naprosto výborně...
M@chino Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 V 16. 1. 2015 v 18:31, martar napsal: ... Exotická kůže obvykle spolu s potápkami moc neladí, lidé jí mají spjatou spíš s fajnovými oblekovkami, ale existují výjimky ...... tohle docela slo ... KingDiver & Python
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se