JaRooN Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 No, potápky... Jenom většina No, na kůži... Leží na ní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 (upraveno) Taky pacient. Ty asi nebudeš ten OWG, co se tu o něm pořád píše, co? Upraveno 13. května 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Pacient? Kamarádka psychiatrička se vyjádřila, že pokud mám dostatek energie na práci, rodinu a takto nákladného koníčka bez toho, abych kvůli jednomu zanedbával jinou položku z tohoto seznamu, jsem absolutně zdravý. Já ji budu věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Pacient? Kamarádka psychiatrička se vyjádřila, že pokud mám dostatek energie na práci, rodinu a takto nákladného koníčka bez toho, abych kvůli jednomu zanedbával jinou položku z tohoto seznamu, jsem absolutně zdravý. Já ji budu věřit Pokud ti to ta kamarádka nepsala na tomto fóru v tématu Psychologie, tak bych jí pak taky věřil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Pokud ti to ta kamarádka nepsala na tomto fóru v tématu Psychologie, tak bych jí pak taky věřil :-)Ne ne, ona je už v důchodu, celý život dělala psychiatrii, jeden čas dokonce někde v ústavu. Ke konci praxe dokonce jako soudní znalec, tak bych ji fakticky věřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Modrá Suma stále čekají, až najdu chvilku a pořídím jim nějaký pěkný řemen. Zatím jsem zkusil nasadit ty dva, které doma v rozměru 20 mm mám, už tu oba v galerii párkrát byly na jiných hodinkách... Seiko Sumo DBDC003 a Rios Bass Seiko Sumo SBDC003 a canvas podšitý kůží - aneb drban style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Uzasna fota Martine, ten drban style je huste dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 ten Bass je podšitej kůží viď, už si ho máčel? Jak se s tim případně popral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 (upraveno) Díky, Tano ten Bass je podšitej kůží viď, už si ho máčel? Jak se s tim případně popralS canvasem jsem do vody nelezl, s Rios Bass ano, mnohokrát. Navrch je nějaký nylon či co, vespod černá kůže. Vodu snáší bez problémů, i mořskou, akorát ho potom vždycky opláchnu ve sladké vodě. Neschne tedy nějak extra rychle, musím říct. Už jsem to tu před časem psal - Bass je skvělý, jen musí člověk být trochu trpělivý při tvarování na ruce a je lepší k němu pořídit překlápěčku, protože s trnovkou se relativně brzy začne "sypat" nylon v místě, kde se řemínek provléká sponou. Fotky hier: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-potápky-na-kůži/?p=1145919 Upraveno 20. května 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 dik, přemejšlim o něm na Tritony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Sem to patří taky, autor Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Skromné potápky na novém řemeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Sem to patří taky, autor Anela To je nádherná kůže! A super fotky Skromné potápky na novém řemeniHasňo, kde jsi? Krokouš na potápkách!! Ne, vážně, Marceli, mě se to líbí, elegantní dlouhé nožky lešt?nek a černý cifr s červenými detaily hezky ladí s černým řemenem a červeným prošitím, podle mého zvrhlého vkusu teda Prozradíš výrobce řemene? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Pravej krokouš to není,Martine.I když tak vypadá. Je to Hirsch Grand Duke.To červené prošití do černé barvy a k vteřinovce perfektně sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Univerzálnější potápky jsem zatím neměl. (vše je bohužel 22mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunoel Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Jsem trochu na rozpacích, tenhle Hirsch se mi na nich líbí, ale zdá se mi někdy až příliš dominantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Mě se na těchto hodinkách ten řemen moc líbí.Měl by jsi zkusit ještě nějaký hladký černý řemen s červeným prošitím.Myslím si,že by to bylo perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nunoel Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Mě se na těchto hodinkách ten řemen moc líbí.Měl by jsi zkusit ještě nějaký hladký černý řemen s červeným prošitím.Myslím si,že by to bylo perfektní Jojo, s červeným prošitím mám už gumu, ale plánuju i kůži. Zatím jsem přemýšlel nad strukturovaným Hirschem Grand Duke, nad hladkým ještě ne. Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 nunoel,co tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se