McStinger Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Mne sa zdá celkom usadlá. Tu už by sa dalo o nejakej toxicite hovoriť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Presne na tych monsteroch to moc dobre ukaze .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBP Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Jedna par tyzdnova fotka. Napriek tomu, ze na LHC velmi nepasuje koza, tento remen im ide. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 úžasná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Když barbarství, tak pořádně! SMPc a Pštros od Zekona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Hooodn? dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Já furt na SMP zkouším remeny a nata abych zjistil ze jsou stejne nejlepsi na origo buzna tahu :-) Ale tohle není vůbec špatný a na tech mych modrých by to byl mozna ještě o fous lepší :-) ... hej to mi připomíná ze jsem ti ještě neposlal seznam tabáku :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 ZekonSMP: Hodně povedená kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Když barbarství, tak pořádně! SMPc a Pštros od Zekona.Ač mi k SMP subjektivně sedí nejvíc tah, musím uznat, že tahle kombinace tedy nevypadá vůbec špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 To je tím řemenem:) Dobrá kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Nozicky sice len 20mm, ale 22mm Rios im celkom sadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 ... Spinach a Seiko ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Aj včera aj dnes Štajny na koži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Želvy a bůvol od 09freds. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Samý supr fotky tady Taky něco přihodím, vyhrabal jsem v počítači nějaké Combaty na kůži Steinhart řemen - to prošití k potápkám moc nejde, ale barva je pěkná, berte to jen jako inspiraci Eichmüller řemen, zkouším ho na všechny hodinky, je ohromně pohodlný a hezky ladí s čísly na cifru A nakonec uhlazený řemen od Zrna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 (upraveno) Clovece, vsechny ty remeny se imho hodi. Jinak mas novou akvizici, jsem to nejak nepostrehl? Pekne fotky, Tvuj standart a samo., pekne hodinky. Jak se nosi? Kdyby byla vlozka lunety keramika, tak by se mi libily. Upraveno 31. března 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Nemám, měl jsem je jen na focení pro jiného člena, který se nakonec rozhodl pro prodej. Dnes už mají nového majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Martare, máš to všechno vychytaný, ale ta kombinace se Zrno Black je exceletní! Díky za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Moje oblubene obludky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se