farářskej Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 kubson napsal: Michael napsal: farářskej napsal: No, upřímně řečeno si myslím, že ty trasery jsou hnusný do posledního kusu :-) Me se teda docela libi a wo tom to je.. zaleží tak říkajíc na vkusu každého soudruha, že? Přesně tak... budiž každýmu soudruhovi přáno
Mike. Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Tak tak, kazdemu se libi neco jineho
Návštěvník YPO Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 farářskej napsal: No, upřímně řečeno si myslím, že ty trasery jsou hnusný do posledního kusu :-) beru to jako provokaci
farářskej Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 YPO napsal: beru to jako provokaci Nepřesvědčils mě - vodpusť, ale furt mi připadají jako laciný wengery...
Návštěvník YPO Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 farářskej napsal: YPO napsal: beru to jako provokaci Nepřesvědčils mě - vodpusť, ale furt mi připadají jako laciný wengery... tak ještě jednou a pak to vzdávám
farářskej Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 YPO napsal: tak ještě jednou a pak to vzdávám OK, tak jako laciný wengery s LED diodama Ne, fakt... nějak mě to nevzalo, i když jinak proti military střihu nic nemám a třeba o O&W jsem nějakou dobu uvažoval a pomyšlení na Orlíky mě občas budí ze sna. Samozřejmě vím, že podle fotky se to těžko odhaduje, ale mně ty trasery přijdou takňák tuctový, laciný a nehezký. Nebude to tím, že mám na ruce monstra, ani tím, že hodinky mejch snů jsou ultrakonzervativní Vacheron Constantin Patrimony. Prostě mi ty trasery netinkly, no Omlouvám se zastáncům pravidla Když Se Ti To Nelíbí, Tak Drž Hubu A Neplevel Vlákno - někdo musel říct, že se mu nelíbí Díky, YPO!
Návštěvník YPO Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 farářskej napsal: YPO napsal: tak ještě jednou a pak to vzdávám OK, tak jako laciný wengery s LED diodama ....napsal jsi to krásně ..... tokyo flash po švýcarsku ......
cali Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 no tento jediny konkretny model mi zase tak marny nepride, byt ta luneta otocna s par jemnymi zubmi tak by som sa mozno aj ulakomil. a toho svetla tam mohlo byt tiez viac ked uz ho sami vyrabaju tak neviem preco s nim tak setria ....ja viem demaskovaci efekt ale ozajstni vojaci beztak nosia digy a nam chronomagickym kvazivojakom to svetlo proste robi dobre
kubson Odesláno 26. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2007 máš pravdu drtivá většina vojáků má casia g shocky apod. ale najdou se i nakažení fandové, kteří mají na rukách HODINKY
Mike. Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 kubson napsal: máš pravdu drtivá většina vojáků má casia g shocky apod. ale najdou se i nakažení fandové, kteří mají na rukách HODINKY Tak spravni vojaci nenosi digitalky Jinak, nejak se mi zalibila kolekce Professional (i kdyz bohuzel quartz)
withnail Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 nejvíc zastoupený hodinky v zálivu mezi speciálníma jednotkama jsou Casio Baby G, a to ještě s vypnutým displejem...Trasery ti v noci ustřelí i s rukou...
Mike. Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Odesláno 5. června 2007 withnail napsal: nejvíc zastoupený hodinky v zálivu mezi speciálníma jednotkama jsou Casio Baby G, a to ještě s vypnutým displejem...
Mech Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Pro mě dosud neznámá značka, ale určitě bych si něco vybral.
mkkw Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 Ja osobne mam Traser H3 Classic Chronograph Big Date Pro, viz. http://www.traserh3watches.com/en/watches/...=5&watch=18. Zatim jen spokojenost, uz jsem strkal ruce vsude, kolikrat jsem si odrel ruku o hrany plechu, ale na hodinkach nemam ani skrabanec, ani na reminku dodavanem ocelovem reminku, natoz na skle. Jedine co se da vytknout, je asi ta vaha, ale ja jsem rad, kdyz citim ze je mam, tak co. Nic se nevyrovna tomu, kdyz otevrete uprostred noci oci a letmym pohledem hned vite kolik je.
Návštěvník YPO Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Odesláno 6. června 2007 (upraveno) withnail napsal: nejvíc zastoupený hodinky v zálivu mezi speciálníma jednotkama jsou Casio Baby G, a to ještě s vypnutým displejem...Trasery ti v noci ustřelí i s rukou... v zálivu se Trasery nosí pod čepicí :lol: Upraveno 6. června 2007 uživatelem YPO
Cyril Odesláno 25. května 2008 Nahlásit Odesláno 25. května 2008 Někdo psal, že Trasery moc nesvítí a že to vlastně ani není potřeba. Každej má samozřejmě svůj pohled na věc. Někdo ty který hodinky fakt potřebuje a někdo si to umí zdůvodnit...když už nějaký hodinky chce. Koupil jsem si Trasery http://www.hodinky.cz/classic-alarm-big-da...ro-leather.html po docela dlouhým zvažování. asi týden.... Nakonec je mám a až na nepraktickej řemínek, který se zarývá do ruky a kterej hned jak budu vědět kde, vyměním za gumovej jsou přesně to, co jsem potřeboval. Používám je pouze pro ježdění na motorce v horách Rumunska i jinde, tedy tam, kde potřebuju občas budík abych vstal jindy než obyčejně, ale téměř vždycky chci mít možnost v boudě nebo ve stanu vědět čas. A to, jak ty hodinky svítí je naprosto super. Možná někdo namítnete, že na budík a časový údaj stačí třeba mobil, ale to je v zahraničí blbost. Obvzvlášť v mém případě, kdy na něj po zapnutí chodí 20minut v kuse maily nebo jejich avíza 1 mail - 2sms. Tedy tritium super. Mě moc vyhovuje. Quartz není moc "in" ale vezmu je ze šuplíku a jen někdy upravím datum. S automaty nebo mechanickými je to horší. A to nemluvím o vybracích a nárazech, kterým je v mém případě podobný zařízení vystavený.....
Ivan Lelák Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Včera jsem zakoupil Traser Professional Black Storm Pro v 500ks limitované taktické edici. Hodinek na normální nošení - hlavně mechanických - mám dost, ale chyběly mi nějaké pro outdoor akce na motorce, jízda v terénu, spaní pod širákem, sekání dříví, déšť, musí se vejít pod rukáv motobundy a lem rukavic atd. Jel jsem se kouknout na Classic co má Cyril a taky Military, resp. Professional. Volba byla jasná - nemusí se líbit každému, vypadají levně, mají quatrz, ale: odolné proti nárazům a oděru, relativně nízké takže se pod oblečení vejdou aniž by odstávalo a foukalo do rukávu, karbonová luneta se neoleští, svítí stále i v noci i když prvních pár minut míň než klasika (tritium je radioaktivní, poločas rozpadu 10,3 let, takže po téhle době je ho tam ještě půlka a po cca 20 letech zmizí - přemění se na hélium, proto Traser dává záruku 10 let na svítivost, ale udává že svítí cca 20 let - to je holt přírodní zákon, ne reklamní trik). Hodinky jsou lehké (ale Military s karbonovým pouzdrem ještě lehčí, měl jsem je v ruce a je to úžasný, ale řekněte - koupíte si někdo celoplastový hodinky? I když to není snaha ušetřit ale požadavek armády na nemagnetický materiál pouzra kvůli samovolnému výbuchu některých min a určitě budou Military dobrý sběratelský artikl). Jsou na kaučuku 22mm, u hodinek je jakoby zvlněný, vlny vyrovnávají tah, takže netáhne, netlačí a přitom perfektně pevně sedí ani o nich nevíte - takže žádný módní prvek, ale praktický účel. Tritium svítí stále a čím déle jste ve tmě a oči si zvykají, svítí relativně víc a víc. Zeleně svítí u čísel a ručičky včetně vteřinové, jen u 12-ky žlutě - zase praktické. V lunetě (otočné, perfektní tuhý pocit, přesně polohované "cvaky") je další tritium v kovovém pouzdýrku u 12-ky, takže v jiném časovém pásmu přetočíte lunetu a v noci krásně poznáte kolik je hodin místního času (ve dne by to asi trochu klamalo), dá se pochopitelně použít i pro jiné účely. Quartz vydrží nárazy lépe než mechanika, sklo safírové, vodotěsné do 200 metrů, chráněná šroubovací korunka... Traser si na nic nehraje, ale to co má dělat, dělá dokonale. Estetika jde trochu stranou, ale možná právě tohle je dělá krásnými a myslím, že to budou stále žádanější hodinky pro lidi kteří vědí co potřebují a na normální nošení mají jiné. Až se dostanu k druhému PC, dám sem foto. Jsem NADŠEN!!! Navíc jsem je kupoval u dovozce, perfektní příjemná obsluha, fandové do hodinek.
cigi Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 No, souhlasil bych s farářským, jen hnusný bych změnil na fádní, nenápaditý, bezkrevný. Navíc jsou všechny nějaký stejný - jakoby jeden konzervativní armádní model v us. střihu. Ale komu se ten pentagon ciferník líbí a chce navíc ty tyčinky, tak není proč váhat. Kubsone, bohužel na tvou praktickou otázku se tedy zle odpovídá, já bych volil ty s tím pentagon ciferníkem a extrémní specifikací (nejlevnější a nejdražší).
Ivan Lelák Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Odesláno 28. května 2008 Taky bych si nedovolil říct hnusný, to je subjektivní názor. Fádní, nenápaditý, takový názor beru. Nicméně Traser je firma, která se myslím nechce postavit do řady s ostatními. Mám pocit, že objevila díru na trhu a zaplnila ji. Navíc má úspěchy u armády, policie atd. a tam jsou požadavky trochu jiné. Já Trasery nehodlám nosit jindy než na motoakce a jiný outdoor, mám jiné hodinky, nejen cennější, luxusnější, ale i elegantnější. Traser Military a Professional nejde moc dohromady, u řady Classic je to už lepší a viděl jsem i připravované novinky, ale v konkurenci tisíce jiných to bude mít asi těžké a bude asi bodovat jinými vlastnostmi, které někdo jiný nemá. Navíc myslím, že je to firma, která bude postupně sypat na trh i jiný design. Ale to je taková akademická debata. Pro můj účel jsem nic lepšího nenašel a mám radost že je mám. Tady je pár fotek:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se