Robertilos Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Jen ne Snoseal. Očistit kartáčem a použít impregnaci ve spreji.
moco Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Vosk nechci na Hanwag videt :-) Chci jen kondicioner na kůži, napadlo me použít norkový olej
laurin Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Ja mam tie iste a robim to ako pise ktosi vyssie, umyt vodou, nechat uschnut a impregnacia v spreji. Zatial bez problemov.
moco Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 (upraveno) Vosk kůži "zalepí" a kůže nedýchá...z bot máš gumáky. Kór jeste u nubuku, který má "luftovat". Navoskovana bota odvádí pot jen komínem a do ponožek Upraveno 8. září 2017 uživatelem moco
Kapo Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 https://www.bushcraftshop.cz/bushcraftshop/eshop/70-1-IMPREGNACE/0/5/1470-Limmer-Boot-Grease-impregnacni-kondicioner-na-kuzi
leebauer Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Takže,akorát otvírám diskuzi o pohodlný botě.Nízký botě.(VYSOKÝCH - dobrých, nepromokavých, měkkých,pohodlných,oblíbených máme za svoje peníze všichni dost ) Ale ona totiž nízká bota do terénu je sázka do loterie.a každému sedí něco jiného.Takže pánové a dámy - poznatky.Ať je tohle vlákno taky k něčemu.Hodinky tady máme rádi všichni , ale v horách chodit bosí nemůžeme.
vwtyp11 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Prolezl jsem ted s nízkou GTX adidas latinskou Ameriku, Peru Bolívii colombii, neco podobného jsko onehdá postoval andyaaron Terén byl hory, džungle, město a i přesto ze jsem s sebou tahnul kotnikace, nebyl jsem nucen je použit
leebauer Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Tak to je sakra slovo do bitky. tak a dál .Pište poznatky," pošlapky " a o jakou botu jde.Za pár týdnů jedu zas do nějakýho háje.Tak ať mám zažitý nějaký zkušenosti.
moco Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 (upraveno) Jestli nízké, tak bych sáhnul po botech na ferratu...mě seděly perfektně La Sportiva. V tomto typu bot má noha jistotu a jsou lehké a pohodlné. Nevím ale jak je na tom vydrž podrážky https://www.hudy.cz/turisticka_obuv_panska/la-sportiva-boulder-x,33969-red.html Upraveno 24. září 2017 uživatelem moco
AndyAaron Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 Ja jsem s temahle nizkejma adama probehl par parku na zapade USA a super. Ale zpevnenej kotnik je zpevnenej kotnik...
luidis Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 Jenom dodám, že ty mocovy postované LaSportivy mají neuvěřitelnou podrážku - opravdové lepidlo. Noha nepodklouzne ani o píď i při durch mokré trávě při seběhu dolů. Používám už druhé. Ale nové modely mají užší špičku, každému to nemusí vyhovovat.
vwtyp11 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Jo podle těchto adidas jsem bral ty svoje Terex gtxJak říkám džungle a hory na 4.400 a nemel jsem problem podrazka traxion nebo čínštině tak, vše Ok a daji se sehnat od2.400,- do 3.100,-
bedan Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Odesláno 3. února 2018 Dámy a pánové, prosím o radu.Potřebuji nějaké nízké trekové boty. Důležité je pohodlí, bota by měla být dobře ohebná, raději širší.Jedná se o botu na celodenní pohyb ve městě, parcích a památkách, takže žádná náročná turistika. Asi budu rád, když bude mít membránu, protože v dané oblasti se dá očekávat déšť i několikrát za den a mít na nohou půl dne rozmáčené boty není zrovna to, co by mne lákalo.Díky všem za radu.
vwtyp11 Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Dámy a pánové, prosím o radu.Potřebuji nějaké nízké trekové boty. Důležité je pohodlí, bota by měla být dobře ohebná, raději širší.Jedná se o botu na celodenní pohyb ve městě, parcích a památkách, takže žádná náročná turistika. Asi budu rád, když bude mít membránu, protože v dané oblasti se dá očekávat déšť i několikrát za den a mít na nohou půl dne rozmáčené boty není zrovna to, co by mne lákalo.Díky všem za radu.Adidas terex gtx, prošel jsem s nima latinskou Ameriku ted je nosím taky Mají membránu, podrazku continental, stoji max 3.600, nejlevněji je sezenes ted kolem 2.200,-Andyaaron v nich byl v severní Americe a taky OkJa se pohyboval od oceánu az do 4.400mnm a fakt klid
nekdo Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 jsem spokojen (celozivotne) s Meindlemnizke maji i s membranou i bez - cena je trochu vyssi, ale komfort je (alespon pro me) maximalni...
eskimak Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Podla mna su na mestsku turistiku podstatne vhodnejsie maksie boty nez outdorove. Mne sa osvedcili bezecke, poriadne odtlmene topanky.
azeppelin Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Na Sportisimo mají akci na terrex ax2r GTX, za 1900,-, pohodlné boty i pro širší nohu https://www.adidas.cz/obuv-terrex-ax2r-gtx/CM7715.html https://www.sportisimo.cz/adidas/terrex-ax2r-gtx/151557/
moco Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 Dámy a pánové, prosím o radu.Potřebuji nějaké nízké trekové boty. Důležité je pohodlí, bota by měla být dobře ohebná, raději širší.Jedná se o botu na celodenní pohyb ve městě, parcích a památkách, takže žádná náročná turistika. Asi budu rád, když bude mít membránu, protože v dané oblasti se dá očekávat déšť i několikrát za den a mít na nohou půl dne rozmáčené boty není zrovna to, co by mne lákalo.Díky všem za radu.Já doporučuji LOWA Zephyr GTX Low
rumi Odesláno 10. února 2018 Nahlásit Odesláno 10. února 2018 inov8 roclite gtx - kdyz uz teda musi byt membrana
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se