Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja mam tie iste a robim to ako pise ktosi vyssie, umyt vodou, nechat uschnut a impregnacia v spreji. Zatial bez problemov.

Odesláno (upraveno)

Vosk kůži "zalepí" a kůže nedýchá...z bot máš gumáky. Kór jeste u nubuku, který má "luftovat". Navoskovana bota odvádí pot jen komínem a do ponožek

Upraveno uživatelem moco
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Takže,akorát otvírám diskuzi o pohodlný botě.Nízký botě.(VYSOKÝCH -  dobrých, nepromokavých, měkkých,pohodlných,oblíbených máme za svoje peníze všichni dost ) Ale ona totiž nízká bota do terénu je sázka do  loterie.a každému sedí něco jiného.Takže pánové a dámy - poznatky.Ať je tohle vlákno taky k něčemu.Hodinky tady máme rádi všichni , ale v horách chodit bosí nemůžeme.

Odesláno

Prolezl jsem ted s nízkou GTX adidas latinskou Ameriku, Peru Bolívii colombii, neco podobného jsko onehdá postoval andyaaron

Terén byl hory, džungle, město a i přesto ze jsem s sebou tahnul kotnikace, nebyl jsem nucen je použit

Odesláno

Tak to  je sakra slovo do bitky. tak a dál .Pište poznatky,"    pošlapky   "  a o jakou botu jde.Za pár týdnů jedu zas do nějakýho háje.Tak ať mám zažitý nějaký  zkušenosti.

Odesláno (upraveno)

Jestli nízké, tak bych sáhnul po botech na ferratu...mě seděly perfektně La Sportiva. V tomto typu bot má noha jistotu a jsou lehké a pohodlné. Nevím ale jak je na tom vydrž podrážky

https://www.hudy.cz/turisticka_obuv_panska/la-sportiva-boulder-x,33969-red.html

Upraveno uživatelem moco
Odesláno

Jenom dodám, že ty mocovy postované LaSportivy mají neuvěřitelnou podrážku - opravdové lepidlo. Noha nepodklouzne ani o píď i při durch mokré trávě při seběhu dolů. Používám už druhé. Ale nové modely mají užší špičku, každému to nemusí vyhovovat.

• po měsících...
Odesláno

Dámy a pánové, prosím o radu.

Potřebuji nějaké nízké trekové boty. Důležité je pohodlí, bota by měla být dobře ohebná, raději širší.

Jedná se o botu na celodenní pohyb ve městě, parcích a památkách, takže žádná náročná turistika. Asi budu rád, když bude mít membránu, protože v dané oblasti se dá očekávat déšť i několikrát za den a mít na nohou půl dne rozmáčené boty není zrovna to, co by mne lákalo.

Díky všem za radu.

Odesláno

Potřebuji nějaké nízké trekové boty. Důležité je pohodlí, bota by měla být dobře ohebná, raději širší.

Jedná se o botu na celodenní pohyb ve městě, parcích a památkách, takže žádná náročná turistika. Asi budu rád, když bude mít membránu, protože v dané oblasti se dá očekávat déšť i několikrát za den a mít na nohou půl dne rozmáčené boty není zrovna to, co by mne lákalo.

Díky všem za radu.

Adidas terex gtx, prošel jsem s nima latinskou Ameriku ted je nosím taky

Mají membránu, podrazku continental, stoji max 3.600, nejlevněji je sezenes ted kolem 2.200,-

Andyaaron v nich byl v severní Americe a taky Ok

Ja se pohyboval od oceánu az do 4.400mnm a fakt klid

Odesláno

jsem spokojen (celozivotne) s Meindlem

nizke maji i s membranou i bez - cena je trochu vyssi, ale komfort je (alespon pro me) maximalni...

Odesláno

Díky všem za radu.

Já doporučuji LOWA Zephyr GTX Low

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...