wawrik Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2023 To je tá nová generácia hifi topánok s karbónovou podrážkou?
Prochy68 Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2023 před 4 minutami, wawrik napsal: To je tá nová generácia hifi topánok s karbónovou podrážkou? Abych rekl pravdu, nevim . Nasel jsem jen jediny Jordany na zimu a to tyhle, vic jsem to nestudoval. Ted koukam, o karbonu tam nic nepisou, bude to jen nejakej plast asi https://www.nike.com/cz/t/boty-jordan-winterized-6-rings-WQ6K6r/FV3826-001?nikemt=true&cp=47312944154_search_&Macro=--g-10622642360-104942493117--c-CZ-cssproducts-453128586182-aud-305840575137:pla-333563063466-1003794-00196969581947&ds_rl=1252249&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAsIGrBhAAEiwAEzMlC0ji3XH110PyAG67jiLme0ssELp201IRhDhPjIYI1Ww-2UfQQ-bZQhoCX8AQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
African Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2023 před 9 hodinami, Prochy68 napsal: Dnes přišel mladýmu Ježíšek, koukám že by to šlo použít i jako trekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super Mladej bude hotovej....
Prochy68 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2023 Na ty vnitřky pat dělal obuvnik koženou "zàplatu" a fungovalo to...A to se tam lepilo nebo vsilo?
DavidLC Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2023 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: A to se tam lepilo nebo vsilo? Jestli si to dobře vybavuju, tak šilo. Každopádně to pak drželo a fungovalo....
bohus76 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2023 V 24. 11. 2023 v 10:29, Prochy68 napsal: Dnes přišel mladýmu Ježíšek, koukám že by to šlo použít i jako trekovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co jsou zač?Ty by se mi líbily
Prochy68 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2023 Co jsou zač?Ty by se mi líbily Nahoře je odkaz
Prochy68 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Příjemné překvapení, starší model mě neseděl, moab speed mě přijdou moc měkké, ale tyhle co jsem vzal na zkoušku sedi parádně.
wawrik Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Příjemné překvapení, starší model mě neseděl, moab speed mě přijdou moc měkké, ale tyhle co jsem vzal na zkoušku sedi parádně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ja by som fakt chcel vidieť tvoj botník. Predstavujem si niečo vo veľkosti stredne veľkej vily
Prochy68 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 18 minutami, wawrik napsal: Ja by som fakt chcel vidieť tvoj botník. Predstavujem si niečo vo veľkosti stredne veľkej vily No mam takovej kumbal 12m ctverecnich na boty, batohy a takovy outdoor kramy a zatim to staci
Harwey Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 daj fotku to by som si rad tiez pozrel:)
African Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 18 minutami, Prochy68 napsal: No mam takovej kumbal 12m ctverecnich na boty, batohy a takovy outdoor kramy a zatim to staci
Prochy68 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 No to bych musel nejdriv uklidit , ale uz jsem to sem daval, na zacatku bylo tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 3 minutami, Prochy68 napsal: No to bych musel nejdriv uklidit , ale uz jsem to sem daval, na zacatku bylo tohle To ti celkem zavidim, ja todle nedokazu. Jak neco prikoupim, musim neco ze stejny kategorie vyhodit. Cokoli, bundu boty a vlastne i hodinky, jen ty vetsinou teda nevahazuju. Pred casem jsem “nahromadil” patero lepsich hodinek a byl jsem z toho uplne marnej. Tak sly troje pryc a hned je to lepsi .
Zdenek1307 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Slovo kumbál používám taky... máme takovou schovanou místnost a vypadá to tam jak ve skladu outdoorovýho obchodu. Jako správná kulisa jsou visicí spacáky, sněžnice a hůlky na zdech.
Prochy68 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 7 minutami, warann napsal: To ti celkem zavidim, ja todle nedokazu. Jak neco prikoupim, musim neco ze stejny kategorie vyhodit. Cokoli, bundu boty a vlastne i hodinky, jen ty vetsinou teda nevahazuju. Pred casem jsem “nahromadil” patero lepsich hodinek a byl jsem z toho uplne marnej. Tak sly troje pryc a hned je to lepsi . Kdyz ja k tomu vsemu mam citovej vztah a nejsou to zadny seslapany boty, nektere jsem mel na noze jen parkrat. Treba batohu mam asi 8 a hodinek cca 35. Ale zase nemam zadne uplne drahe kousky, ja bych se to pak bal nosit. Ted uz jsem se dokonce dokopal a uprodavam (ale mam uz zase neco objednano )
Prochy68 Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 1 minutou, Zdenek1307 napsal: Slovo kumbál používám taky... máme takovou schovanou místnost a vypadá to tam jak ve skladu outdoorovýho obchodu. Jako správná kulisa jsou visicí spacáky, sněžnice a hůlky na zdech. Ja mam cast spacaku v krabicich a cast starsich v obalech, protoze to uz bych jinak neuskladnil. Ted me napadlo, ty bych mohl rozdat a bylo by dalsi misto na neco jineho
nizkotucnytvaroh Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Celkem slušný botový park ! PS: Přikládám zajímavý návod na šněrování.
vzduch Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Já se starých pohorek, trekovek taky nedokážu zbavit, jsou s nimi spojeny vzpomínky. Nechávám si je na zahradu, kde je stejně nepoužívám. To polobotky vyhazuji rád. Staré spacáky jsem daroval při začátku války na Ukrajině, tak doufám, že ty nové už nebudu muset nikomu darovat.
Prochy68 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2023 2 hodiny brodeni sněhem a bez ztráty kytičky. Za to nové rukavice, jednou jsem v nich ocistil psa od sněhu....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se