nickolas Odesláno 9. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2022 Jak dělá yak? Zítra aspoň do Krkonoš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Může být a nemusí, já mám Raptor bez GTX a je to opravdu fantastická bota Sakra, myslel jsem ze mam Raptory a pritom mam Akyra, beru zpet Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Jak dělá yak? Zítra aspoň do Krkonoš A ze nepujdes s tim pullitrem v ruce? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Mne vyhovují Hoka One Speedgoat 4 bez GTX. Zkusil bych jestli Ti sednou. Nohy se mi nepoti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rainier wolfcastle Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Zkusil bych ještě mrknout na značku Topo. Stejně jako Altra mají širokou špičku a nízký drop. Vychází ale výrazně cenově lépe. Jsem s nima moc spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Před hodinou, Prochy68 napsal: A ze nepujdes s tim pullitrem v ruce? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk To mě ještě neznáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 To mě ještě neznáš To mě ještě neznáš Už mlčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Mne vyhovují Hoka One Speedgoat 4 bez GTX. Zkusil bych jestli Ti sednou. Nohy se mi nepoti Speedgoaty jsou dost uzky ve špičce, širší jsou třeba challengery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 (upraveno) Ako tu občas bývajú debaty o ľahkých vs. ťažkých topánkach, narazil som na zaujímavé údaje. Nie že by to bola novinka, ale kvôli konkrétnym číslam (celý článok sa venuje behu): Citovat výskum z roku 1998, v ktorom vedci zo svetoznámeho Kodanského centra pre výskum svalstva porovnávali kalendžinských chlapcov s rovesníkmi z Dánska. Zároveň porovnávali mladých Keňanov, ktorí vyrastali v meste, s tými, ktorí strávili detstvo na vidieku. ... Ešte prevratnejšie bolo meranie obvodu dolných končatín, keďže objem a hrúbka spodnej časti nohy boli u kalendžinských chlapcov o 15 až 17 percent menšie ako u dánskych chlapcov. Prečo ide o prevratné zistenie? Naša noha sa podobá kyvadlu, pričom platí, že čím väčšia je hmotnosť na konci kyvadla, tým viac energie treba na jeho rozhýbanie. Detailná štúdia napríklad ukázala, že ak bežcom zavesili 3,6-kilogramové závažie okolo pása a neskôr závažie premiestnili na členky, spotreba energie bola v druhom prípade o 24 percent vyššia. Celková hmotnosť bežca bola pritom v oboch prípadoch identická. „Hmotnosť, ktorá sa nachádza ďaleko na končatinách, sa nazýva „periférna hmotnosť“ a čím menej jej bežec má, tým lepšie (čiže ak máte široké lýtka a členky, maratón v New Yorku nevyhráte). Iný výskumný tím vypočítal, že pridanie 45 gramov k hmotnosti členka zvýši spotrebu kyslíka pri behu približne o jedno percento,“ uvádza sa v knihe Športový gén. Disclaimer: Nikoho tým nepresviedčam na ľahké topánky, ktoré zas majú iné nevýhody, čo sa v článku nespomínajú. Upraveno 14. května 2022 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Hladam nepremokave "tenisky". Na bezne nosenie k rifliam ked prsi ci je mokro. Nic specialne nepozadujem, len aby boli proste co najcivilnejsie.Nasiel som dake Rieker a Rebook. Nejake skusenosti ci iny navrh prosim?Nepoznam hlavne ako kvalitny je ten rieker tex.https://www.obuv-rieker.sk/panska-obuv/tenisky/panska-sportova-obuv-rieker-b6720-14-modra/https://www.a3sport.sk/reebok-astroride-trail-gtx-2-0-ef4157?variant=110800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 před 9 hodinami, shaggy napsal: Hladam nepremokave "tenisky". Na bezne nosenie k rifliam ked prsi ci je mokro. Nic specialne nepozadujem, len aby boli proste co najcivilnejsie. Nasiel som dake Rieker a Rebook. Nejake skusenosti ci iny navrh prosim? Nepoznam hlavne ako kvalitny je ten rieker tex. https://www.obuv-rieker.sk/panska-obuv/tenisky/panska-sportova-obuv-rieker-b6720-14-modra/ https://www.a3sport.sk/reebok-astroride-trail-gtx-2-0-ef4157?variant=110800 Ecco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 (upraveno) Scarpy dobry, spokojenost. Vcera pekna sobotni prochajda okolo Msena na Kokorinsku. Upraveno 15. května 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Marne si lamu hlavu, kde je tam takovej peknej retez? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 před 1 hodinou, Prochy68 napsal: Marne si lamu hlavu, kde je tam takovej peknej retez? https://www.kudyznudy.cz/aktivity/cinibulkova-stezka-to-nejlepsi-z-kokorinska? gclid=Cj0KCQjwyYKUBhDJARIsAMj9lkE8Zha0GgraySGtkpFTuRY_nDM-4H2sxFQX5T7pigTPo-w4on7S_mkaAhYeEALw_wcB spali jsme v pivovaru Lobci, fajn vikend to byl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Diky, kouknu na to.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 (upraveno) V 23. 4. 2022 v 16:24, wawrik napsal: Neskúšal niekto bežecké topánky od Tecnicy? Konkrétne Magma S GTX... Tak som ich kúpil - aj keď teda dámsku verziu s fešáckou ružovou namiesto oranžovej, lebo mi sedeli lepšie, pritom kopyto je vraj rovnaké. A musím povedať, že ten dezén podrážky pretiahnutý okolo nohy až na bok topánky je veľmi nápomocná vec. Oproti doterajším Speedcrossom (čo je viac-menej obdoba od Salomonu) mám najmä v kamenistom teréne istejší došľap, noha sa lepšie zaprie do kameňov po bokoch. Speedcrossy s redším dezénom sú lepšie v blate - v tom sú top z toho, čo som mal na nohách. Spočiatku to bol trochu nezvyk, ale nakoniec asi zmením značku, toto mi sedí viac. Lepšie sa mi v tom chodí aj v kamenistých terénoch sa môžem viac kochať a menej kukať pod nohy. Robia aj kotníkovú verziu, tam už viac dáva zmysel aj to termoformovanie, len asi nebudú za kilo Upraveno 15. května 2022 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Ecco?Vdaka. Kukam, ze ecco ma toho v ponuke s gtx viac ako dost...No vcera som zbehol vyskusat tie rebooky a rovno som ich zobral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Diky, kouknu na to. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Ja to tam vubec neznam, ale byli jsme moc spokojeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Ja to tam mam celkem proslapany, ale nikde jsem tam prave na retezy nenarazil. Ale tech cesticek je tam moc a vsude jsem urcite nesel, v jake casti asi jsou?Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 (upraveno) @Prochy68 Pokud se nepletu, tak je to cca tady: 50°27′17.2″ N, 14°37′9.2″ E Upraveno 15. května 2022 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se