Návštěvník Alda Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Paradni vylet. Fajne pocteni. Jedno ale nechapu. Jak si mohl nosit ty prtave rolexky !!!
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Tady je Zrzka a Máňa jak chtěl Baker.............obě jsou pěkný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Paradni vylet. Fajne pocteni. Jedno ale nechapu. Jak si mohl nosit ty prtave rolexky !!! No mě sluší všechno
Tondaa73 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Obě krasavice.... Teď je report kompletní.
Baker Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Tady je Zrzka a Máňa jak chtěl Baker.............obě jsou pěkný Dik, ted uz si muzes placat o hodinkach co chces
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Dik, ted uz si muzes placat o hodinkach co chces OK, díky
panedge Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Super Frantiku,taky se tam chci podívat...hele jinak,ty si kup 47mm Paneraie a ještě budou tak akorát:-)
African Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Hezkej výlet, paráda a díky za report
Frantik Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Super Frantiku,taky se tam chci podívat...hele jinak,ty si kup 47mm Paneraie a ještě budou tak akorát:-)Ty jsem si zkousel a sedely parádně
misoo Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) diky za info a foto, najviac ma dostalo to, ze je tam ten shop uz 150 rokov. skoda ze neni aj vnutri spraveny tak nejak historicky, povodny nabytok, Giuseppe v dobovom obleceni a tak... PS: zrzka fajna tiez Upraveno 5. května 2014 uživatelem misoo
zrno Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Nasral jsi mě !!! provokatére , ale i potěšil dobrým výběrem řemenu ;-)
Daemonultimate Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Teda Franto,takový kočky..a ty lezeš někam do Stalloneho bussines kolíbky,hm hm.
Hasňa Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Jses demon Franto. Fajny report jak cyp.
bandicoot Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) Dik, ted uz si muzes placat o hodinkach co chces Stejně tam byl na výstavě koček, protože než pořídí Stáňu, musí omrknout i nějaký ty Italky a na všech tuzemských výstavách už byl... edit: sorry, Franto, ale tvoje zanícený vyprávění o výstavách koček a řehot Mr.Šímy, když mu došlo o čem že to vyprávíš je pro mě nezapomenutelný zážitek Upraveno 5. května 2014 uživatelem bandicoot
vojt Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Hohó, dobře! Už by to skoro chtělo dát ve Florencii ňákej sraz.
NERO.8 Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 pěkná reportáž ? rituální zážitek pro Pam srdcaře ? v létě bych se tam taky rád podíval ? nevadí, když se k Tobě přihlásím ( že tady byl můj kámoš ) ...
Bob Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Super! Kdz jsem tam byl tak jsem o Panerai bohuzel taky nic nevedel, spis jsem se sel podivat na balkon z Hannibala :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se