Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, možná jsem blázen, ale řeším tohle dilema. Mikroregulace tahu na mých moonwatch má pouze dvě polohy/dírky. V té, ve které nosím nyní, je mi tah občas docela těsný a mám ho i hodinky otlačený do ruky. Pokud tah povolím v rámci mikroregulace, je mi zase příliš volný. Ideál se nachází někde mezi, teda aspoň si to myslím. Jenže by to znamenalo sponu vytunit a chybějící dirku tam dovrtat. Technicky by to asi nebyl problém, mám nějaké kamarády co dělají v přesném strojírenství a věřím, že by to zvládli. Psychicky jsem k tomu ale zatím nenašel dost odvahy a zajímal by mě váš názor. Co vy na to? Šli byste do toho? 

Na první fotce je stávající stav, na té druhé ten kýžený....

post-20351-0-06147100-1399384840_thumb.jpg

post-20351-0-98331900-1399384842_thumb.jpg

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

je to prostě o psychice. Pokud bych si byl stoprocentně jistý, že je to správný krok, ani bych to tu neřešil a šel rovnou za nima ať mi to vrtnou. A je taky fakt, že přesně tohle mě točilo i na Bondovkách, které mi jinak seděly parádně, ale prostě jsem potřeboval ještě tak milimetr, dva, ten tah prodloužit.

Do jiného tahu bych určitě nešel, když nemám zrovna napuchlou ruku, tak se nosí úžasně, šířka 20/16 je bomba.

Odesláno

taky by jsem vrtal, je to v podstatě kus ohnutýho plechu a místo tam je. Teda pokud plech není nerez, na ten by jsem neměl vrták. Ale zkušení kamarádi to snad zhodnotí správně.

Odesláno

Snažím se vžít do Tvé role ....asi bych to nechal vyvrtat. Nemyslím, že by to při event. prodeji :) měl být nějaký problém. 

Odesláno

kdybych nosil tahy tak bych vrtal, taky potřebuju aby to bylo ideální, takže vrtej po vzoru jména - On-doň-vrtal:-)))

Odesláno

Nevrtat, zvyknout si na lehce volnější (ne na ten upnutej), případně dát na řemen, NATO apod. ;)  (navíc přece musí být rozdíl jestli v létě nebo v zimě, já to teda tak mám, ruka hubne a tloustne..)

Odesláno

Nevrtat, povolit, zvyknout si, nesledovat úzkostně ruku. ;)

k tomu se připojuju. Kolik by to dělalo? Dva milimetry? On to vážně někdo rozezná? Během dne na koženém běžně přepínám o dírku, prostě ruka není pořád stejná a dělá to mnohem víc než aby byl problém ve dvou milimetrech. Jestli  ono by to spíš nepatřilo do vlákna o obsesích a fóbiích.

Odesláno

Ten plech (pouze vrchni cast spony) lze objednat samostatne, cena cca 1500,- takze kdyby to nevyslo nebo nefungovalo, je cesta zpet za relativne maly peniz.

Tohle je užší tah 1499, na ten to jde taky?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...