Ondoni Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Pánové, možná jsem blázen, ale řeším tohle dilema. Mikroregulace tahu na mých moonwatch má pouze dvě polohy/dírky. V té, ve které nosím nyní, je mi tah občas docela těsný a mám ho i hodinky otlačený do ruky. Pokud tah povolím v rámci mikroregulace, je mi zase příliš volný. Ideál se nachází někde mezi, teda aspoň si to myslím. Jenže by to znamenalo sponu vytunit a chybějící dirku tam dovrtat. Technicky by to asi nebyl problém, mám nějaké kamarády co dělají v přesném strojírenství a věřím, že by to zvládli. Psychicky jsem k tomu ale zatím nenašel dost odvahy a zajímal by mě váš názor. Co vy na to? Šli byste do toho? Na první fotce je stávající stav, na té druhé ten kýžený....
Micey Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Nevymejšlej krávoviny.. Pořiď si todle ma makej! Ne vážně, v žádnym případě bych nevrtal.
sashator Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Pokud máš šikovný kámoše, tak bych se toho zas tak nebál, místa tam je dost a tudíž by to sponu ani nemělo do budoucna nějak poškodit
bohus76 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Nebylo by lépe najít nějaký No Name tah,který by Ti vyhovoval a ten originál bych nechal tak.Za mě nevrtat.
Jakubisko Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Novější verze mikroregulaci má. Nevidím důvod, proč by sis ji nemohl dodělat.Jestli jsou kamarádi zruční a nezvrtají to/nepoškrábou, šel bych do toho.
Ondoni Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2014 je to prostě o psychice. Pokud bych si byl stoprocentně jistý, že je to správný krok, ani bych to tu neřešil a šel rovnou za nima ať mi to vrtnou. A je taky fakt, že přesně tohle mě točilo i na Bondovkách, které mi jinak seděly parádně, ale prostě jsem potřeboval ještě tak milimetr, dva, ten tah prodloužit. Do jiného tahu bych určitě nešel, když nemám zrovna napuchlou ruku, tak se nosí úžasně, šířka 20/16 je bomba.
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Stejný problém jsem řešil s Longines HC, nechal jsem tam dovrtat dirky
Daemonultimate Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Šel bych do toho,podle fotky soudim,že všechny dílky tahu jsou stejný,tak nelze udělat doplnění jedním polovičním jak je možný u jinejch tahů od Omegy.
kdojinej Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Nevrtat, povolit, zvyknout si, nesledovat úzkostně ruku.
JaRooN Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Vubec bych to neresil a vrtal. Kdyz to potrebujes, vis co presne chces a mas to komu dat udelat, tak nevim proc to oddalovat...
Daemonultimate Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Já to vim.Hele,dej je na parádní řemen,tah skovej a až pudou do světa,bude novej.A spona taky. :-)
prtak Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 taky by jsem vrtal, je to v podstatě kus ohnutýho plechu a místo tam je. Teda pokud plech není nerez, na ten by jsem neměl vrták. Ale zkušení kamarádi to snad zhodnotí správně.
Chosef76 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Snažím se vžít do Tvé role ....asi bych to nechal vyvrtat. Nemyslím, že by to při event. prodeji měl být nějaký problém.
LovecK Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Go on! Neboj se toho, je to jen kus plechu...
Moty Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 kdybych nosil tahy tak bych vrtal, taky potřebuju aby to bylo ideální, takže vrtej po vzoru jména - On-doň-vrtal:-)))
gougy Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Nevrtat, zvyknout si na lehce volnější (ne na ten upnutej), případně dát na řemen, NATO apod. (navíc přece musí být rozdíl jestli v létě nebo v zimě, já to teda tak mám, ruka hubne a tloustne..)
PepaSFI Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Nevrtat, povolit, zvyknout si, nesledovat úzkostně ruku. k tomu se připojuju. Kolik by to dělalo? Dva milimetry? On to vážně někdo rozezná? Během dne na koženém běžně přepínám o dírku, prostě ruka není pořád stejná a dělá to mnohem víc než aby byl problém ve dvou milimetrech. Jestli ono by to spíš nepatřilo do vlákna o obsesích a fóbiích.
relativ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Urobíš dierku a zistíš, že stále to nie je ono. Radšej to skombinovať s polčlánkom.
Baker Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Ten plech (pouze vrchni cast spony) lze objednat samostatne, cena cca 1500,- takze kdyby to nevyslo nebo nefungovalo, je cesta zpet za relativne maly peniz.
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Ten plech (pouze vrchni cast spony) lze objednat samostatne, cena cca 1500,- takze kdyby to nevyslo nebo nefungovalo, je cesta zpet za relativne maly peniz. Tohle je užší tah 1499, na ten to jde taky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se