Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

Prirovnani s velbloudem sedi. Kombinaci DJ/fluted/Oyster neni co vytknout. Jubilee nejubilee, na Oyster je muj favorit a na fotkach je videt, ze tahle kombinace je naprosto v poradku:

https://www.hodinkee.com/articles/rolex-datejust-review

Uzivej a hlavne je neprodej :lol2: .

Video z hodinkee.com samo znám velice dobře a viděl jsem ho před nákupem mockrát, abych se utvrzoval v tom, že mám v hlavě správnou konfiguraci. Každopádně i živá zkušenost s Tvými 6694 mi byla velkou inspirací...a ještě jednou díky za ni. :cheers: Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gratuluju, krásná klasika. Kombinace fluted x oyster se mi moc líbí. Ve verzi 41 jedny z mých adeptek na pozici "světlocifrovek" v kombu. Závidím ti menší obvod zápěstí, který ti umožňuje vést řeči typu "obecně moc nechápu hodinky s průměrem nad 40 mm" :D

Odkaz ke komentáři

Presne. Rolex modry cifry teda umi, ale stejne se to musi za chvili okoukat. Cernyho bych se nebal, ale stribrna-champagne se sunburstem je neokoukatelna.

Tohle je jeden z těch cifrů který je naživo lepší než na fotkách, nechápu tu posedlost modrou a černou když je v katalogu tahle skvělá stříbrno-champagne.

Odkaz ke komentáři

Gratulace...naprosto s tebou souhlasím s velikostí a tim oysterem...a s tim nákupem (já osobně v Carollinu) jsem na tom podobně, jsem rád, že jsem si to u jednoho kousku mohl prožít a i proto jsou pro mě BLNR jedny z "definitivních"

Děkuji. BLNR je skvělá volba, často o nich přemýšlím. Musím se přiznat, že jak tu vidím try wristshoty s ofólioovanejma Rolexama, že mě to dost vytáč..., proto jsem hned u stolku na prodejně ( taky v Carollinu) hodinky odpanil a nasadil na ruku, tak jak se mají nosit. :)

Gratulace Pepo, moc Ti držím palce ať tě tyto parádní Dj uspokojí stejně a snad nafurt, jako mě moje první Rolexy od Tebe, prodané a znovu koupené zpět.  :cheers:

Díky, musíme se někdy sejít....zas bych si ty nejlepší Suby, alespoň na chvilí osahal. ;-)

Tohle je jeden z těch cifrů který je naživo lepší než na fotkách, nechápu tu posedlost modrou a černou když je v katalogu tahle skvělá stříbrno-champagne.

Přesně tak, ale k tomu musí člověk dozrát. 

jj, je to takova esence rolexu.

Tak jak to mám rád. :)

Gratuluju, krásná klasika. Kombinace fluted x oyster se mi moc líbí. Ve verzi 41 jedny z mých adeptek na pozici "světlocifrovek" v kombu. Závidím ti menší obvod zápěstí, který ti umožňuje vést řeči typu "obecně moc nechápu hodinky s průměrem nad 40 mm" :D

Děkuji. Ta 40mm hranice je myšlená u Rolexu, ne obecně. Já zase závidím širší chlapácké zápěstí...bych si koupil Big Piloty. :) 

Odkaz ke komentáři

Jsem si dal ráno kafe před domem a využil trochu zimního ostrého slunce, abych kukačky hezky blejsknul. Druhou fotku jsem trochu vytáhl do kontrastu, abych zvýraznil některé detaily. Baví mě, jak jsou tyto DJsty i přes velikost pouzdra robustní a na ruce výrazné hodinky. Další jejich předností je možnost univerzálního nošení. Tak jak se říká, že menší Daty jsou takový hipsterský hodinky, tak tyhle klidně taky na pankáča k flanelce a manžestrákům. :)

6900d30e82f706f356754ef6558adcb8.jpg

48a5baa7771de89a43613d446659946f.jpg

a1b060b2f97c843d6b555a1e1c8266b9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...