skalis Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Prirovnani s velbloudem sedi. Kombinaci DJ/fluted/Oyster neni co vytknout. Jubilee nejubilee, na Oyster je muj favorit a na fotkach je videt, ze tahle kombinace je naprosto v poradku:https://www.hodinkee.com/articles/rolex-datejust-review Uzivej a hlavne je neprodej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 (upraveno) Prirovnani s velbloudem sedi. Kombinaci DJ/fluted/Oyster neni co vytknout. Jubilee nejubilee, na Oyster je muj favorit a na fotkach je videt, ze tahle kombinace je naprosto v poradku:https://www.hodinkee.com/articles/rolex-datejust-review Uzivej a hlavne je neprodej .Video z hodinkee.com samo znám velice dobře a viděl jsem ho před nákupem mockrát, abych se utvrzoval v tom, že mám v hlavě správnou konfiguraci. Každopádně i živá zkušenost s Tvými 6694 mi byla velkou inspirací...a ještě jednou díky za ni. Upraveno 17. prosince 2018 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Gratulace...naprosto s tebou souhlasím s velikostí a tim oysterem...a s tim nákupem (já osobně v Carollinu) jsem na tom podobně, jsem rád, že jsem si to u jednoho kousku mohl prožít a i proto jsou pro mě BLNR jedny z "definitivních" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Gratulace Pepo, moc Ti držím palce ať tě tyto parádní Dj uspokojí stejně a snad nafurt, jako mě moje první Rolexy od Tebe, prodané a znovu koupené zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Tohle je jeden z těch cifrů který je naživo lepší než na fotkách, nechápu tu posedlost modrou a černou když je v katalogu tahle skvělá stříbrno-champagne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 jj, je to takova esence rolexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Gratuluju, krásná klasika. Kombinace fluted x oyster se mi moc líbí. Ve verzi 41 jedny z mých adeptek na pozici "světlocifrovek" v kombu. Závidím ti menší obvod zápěstí, který ti umožňuje vést řeči typu "obecně moc nechápu hodinky s průměrem nad 40 mm" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Presne. Rolex modry cifry teda umi, ale stejne se to musi za chvili okoukat. Cernyho bych se nebal, ale stribrna-champagne se sunburstem je neokoukatelna.Tohle je jeden z těch cifrů který je naživo lepší než na fotkách, nechápu tu posedlost modrou a černou když je v katalogu tahle skvělá stříbrno-champagne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Gratulace...naprosto s tebou souhlasím s velikostí a tim oysterem...a s tim nákupem (já osobně v Carollinu) jsem na tom podobně, jsem rád, že jsem si to u jednoho kousku mohl prožít a i proto jsou pro mě BLNR jedny z "definitivních"Děkuji. BLNR je skvělá volba, často o nich přemýšlím. Musím se přiznat, že jak tu vidím try wristshoty s ofólioovanejma Rolexama, že mě to dost vytáč..., proto jsem hned u stolku na prodejně ( taky v Carollinu) hodinky odpanil a nasadil na ruku, tak jak se mají nosit. Gratulace Pepo, moc Ti držím palce ať tě tyto parádní Dj uspokojí stejně a snad nafurt, jako mě moje první Rolexy od Tebe, prodané a znovu koupené zpět. Díky, musíme se někdy sejít....zas bych si ty nejlepší Suby, alespoň na chvilí osahal. ;-) Tohle je jeden z těch cifrů který je naživo lepší než na fotkách, nechápu tu posedlost modrou a černou když je v katalogu tahle skvělá stříbrno-champagne.Přesně tak, ale k tomu musí člověk dozrát. jj, je to takova esence rolexu.Tak jak to mám rád. Gratuluju, krásná klasika. Kombinace fluted x oyster se mi moc líbí. Ve verzi 41 jedny z mých adeptek na pozici "světlocifrovek" v kombu. Závidím ti menší obvod zápěstí, který ti umožňuje vést řeči typu "obecně moc nechápu hodinky s průměrem nad 40 mm" Děkuji. Ta 40mm hranice je myšlená u Rolexu, ne obecně. Já zase závidím širší chlapácké zápěstí...bych si koupil Big Piloty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 18. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Jsem si dal ráno kafe před domem a využil trochu zimního ostrého slunce, abych kukačky hezky blejsknul. Druhou fotku jsem trochu vytáhl do kontrastu, abych zvýraznil některé detaily. Baví mě, jak jsou tyto DJsty i přes velikost pouzdra robustní a na ruce výrazné hodinky. Další jejich předností je možnost univerzálního nošení. Tak jak se říká, že menší Daty jsou takový hipsterský hodinky, tak tyhle klidně taky na pankáča k flanelce a manžestrákům. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Krásný fotky, gratuluji. Oyster s easylinkem je určitě lepší volba. Ty předchozí modrý byly taky super, ale sám raději nosím hodinky v univerzální černé, bílé či stříbrné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Jako profik z instagramu:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Tyhle Ti prostě sednou!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Nádherný fotky i hodinky.Opožděně gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Tyjo, ty ti fakt sednou. Ja bych hlasoval pro jubilee, ale na tech tvych fotkach jen oyster perfektni! Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 ....a když jsem zastihl první ranní paprsky zimního slunce na terase, tak se s vámi o ně musím prostřednictvím champagne dialu podělit. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Jsou fakt pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Jsou špičkový. Já uvažuji buď o této variantě se stříbrným cifrem, nebo s modrým. Nevím však jestli s na jubilee nebo oystru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Jsou špičkový. Já uvažuji buď o této variantě se stříbrným cifrem, nebo s modrým. Nevím však jestli s na jubilee nebo oystru... Děkuji. Před nákupem určitě odzkoušej hodinky na obou náramcích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Driver Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se