sect Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Super čtení, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Parádní čtení Díky.Pěkné hodinky, jen bych měl možná problém s ručičkama. Celkově jsou ale na tom meshi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Díky za parádní recenzi k super hodinkám :-) ty ručičky jsou velmi dobře řešené, klobouk dolů...fakt dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Jak jsem je videl na tvy fotce,rikal jsem si,kez by v recenzi,ktera jiste prijde,byla zminka o Shayetet.Mam tohle tema rad obecne.Pak jsem videl prvni fotku a od ty doby jsem se na tohle cteni tesil jako malej.Ocekavani se naplnilo,diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Pěkná recenze...ikdyž nevím, možná mě bude stát skoro 50 litrů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Díky, spolu s Kontiki GMT, které už se nedělají je to pro mě nejhezčí model od Eterny! Mesh jim pasuje skvostně a děkuji za recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Výborná recenze,díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Super ''počteníčko'' na večer. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2014 Romane, díky za skvělou recenzi...bezva osvěžení v té záplavě stále se opakujících Rolexů, Omeg, Béček a jiného harampádí. Jsem ujetej na krabičky, jestli budeš mít chvilku, dej mi sem prosím fotografii toho dřevěného boxu k Eternám.Mám zase brouka v hlavě ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Hezkypěkně Romiku, dlouho sleduju tvou hodinkovou cestu, při níž jsme se několikrát zkřížili a zkamarádili, ať už vzájemnou koupí či prodejem nebo prostou výměnou DNA u řemeniva a vždy se mi líbilo, že lítáš jako magor ode zdi ke zdi, že si vybíráš kusy neotřelé, u nichž si vždy krásně umíš zdůvodnit proč ano, stejně tak za 14 dní, proč jdou pryč, pravda už se mnou neradíš po telefonu jako tenkrát, takže mi chybí tvé úvody "hele máš čas, řekni mi, že jsem píča..." ale esteticky si nijak nesklouznul.Tydlencty Eterny mají auru, pověst a archetypální pouzdro (ala Doxa SUB, Seiko 6105), díky němuž nikdy nezestárnou a budou vždy líbivé, ouplně tě vidím, jak se vynořuješ ze žabince, pardon z rybnikoj za Rybárnou, cedíš chaluhy mezi zuby a vezmeš mě do kravaty a má poslední vzpomínka před bezvědomím jsou lesklé suprtruprkontiki na tvém bicáku, se slovy:"Tak co vitkovičáku, budeš už fandit Tesle?"Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 V 17. 5. 2014 v 12:05, tombed napsal: Hezkypěkně Romiku, dlouho sleduju tvou hodinkovou cestu, při níž jsme se několikrát zkřížili a zkamarádili, ať už vzájemnou koupí či prodejem nebo prostou výměnou DNA u řemeniva a vždy se mi líbilo, že lítáš jako magor ode zdi ke zdi, že si vybíráš kusy neotřelé, u nichž si vždy krásně umíš zdůvodnit proč ano, stejně tak za 14 dní, proč jdou pryč, pravda už se mnou neradíš po telefonu jako tenkrát, takže mi chybí tvé úvody "hele máš čas, řekni mi, že jsem píča..." ale esteticky si nijak nesklouznul.Tydlencty Eterny mají auru, pověst a archetypální pouzdro (ala Doxa SUB, Seiko 6105), díky němuž nikdy nezestárnou a budou vždy líbivé, ouplně tě vidím, jak se vynořuješ ze žabince, pardon z rybnikoj za Rybárnou, cedíš chaluhy mezi zuby a vezmeš mě do kravaty a má poslední vzpomínka před bezvědomím jsou lesklé suprtruprkontiki na tvém bicáku, se slovy:"Tak co vitkovičáku, budeš už fandit Tesle?"Gratuluji! To jsi napsal moc hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Moc pěkné počtení, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2014 Moc pekne hodinky s opravdovym pribehem! A jeste peknejsi popsani toho pribehu. Zejmena ten moment, kdy drandi na tom clunu. Fakt pekne, diky! Jen se zeptam, tema techto vojenskych jednotek te zajima nejak dlouhodobeji, nebo jsi se do toho vrhnul kvuli temto hodinkam? At tak, ci tak, urcite to dalo praci. Diky i za ty fotky predchudcu! A kdyz uz jsem dekoval Chronoshopu, za naruseni me predstavy o budoucim prirustku, dekuji i tobe, za dalsi duvod, proc o tomto modelu uvazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 V 21. 5. 2014 v 6:49, nickolas napsal: Moc pekne hodinky s opravdovym pribehem! A jeste peknejsi popsani toho pribehu. Zejmena ten moment, kdy drandi na tom clunu. Fakt pekne, diky! Jen se zeptam, tema techto vojenskych jednotek te zajima nejak dlouhodobeji, nebo jsi se do toho vrhnul kvuli temto hodinkam? At tak, ci tak, urcite to dalo praci. Diky i za ty fotky predchudcu! A kdyz uz jsem dekoval Chronoshopu, za naruseni me predstavy o budoucim prirustku, dekuji i tobe, za dalsi duvod, proc o tomto modelu uvazovat... Do recenze jsem se dal kvůli své lenosti. Před časem jsem si slíbil, že udělám recenzi ke každým hodinkám, které si koupím. Myslím, že to poprvé bylo u IWC vintage pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 vdaka za super clanok, fotky... hodinky famozne, uzivaj dlho a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 V 15. 5. 2014 v 15:21, StanoBare napsal: Výborné, dík. Ešte poprosím info k tej spone. Ako sa aretuje jej predĺženie? zacvakne se jako protikus do standartního náramku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Krásnej přívěsek to prodloužení,houpal by se mi na krku společně s vojenskejma známkama :-),ještě jednou,krásný čtení i pokoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 To se to píše, na tak jedinečný hodinky . Poučné počteníčko jedinečných hodinek, které mají šanci získat status trvalek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Ta fotla na tom sutru je tvoje?! Bo je skvela! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Díky Romane - přečteno jedním dechem. Zase mám o čem přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se