skokan2 Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Dobrý večer kolegové,na fóru jsem krátce, ale začínám u sebe pociťovat příznaky nemoci, která se projevuje nutností si koupit hodinky k obleku. Ne teď vážně, opravdu to potřebuji pořešit. V poslední době se na obchodní schůzce dostávám do konfrontace i s I. ligou a proto na ruce nemám raději nic a to mě štve.Pro začátek (než mě zahrnete konkrétními návrhy) Vás požádám o pomoc si ujasnit, co vlastně chci a jak by to mělo vypadat. Osobně souhlasím s vláknem níže, že oblekovky by měly být bez číslic. U všeho preferuji čistý design a to stejné chci od hodinek.Více mě to táhne k swiss made výrobcům, ač na to nedokážu racionálně odpovědět proč.Více mi sedí na tento typ hodinek kožený řemen než tah.A co se týče barvy cifru, tak inklinují k bílé, pak by při přehození na hnědý řemen mohly působit lehce casual. Ale je zde ještě jedna otázka: mám koupit teď něco "levnějšího" anebo počkat, šetřit a pak vzít nějaký doživotní kousek? Předem Vám děkuji za rady i komentáře.
Exiztence Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 (upraveno) Nomos Orion z druhé ruky. Upraveno 22. května 2014 uživatelem Exiztence
Toams Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 mozno pre zaciatok par tipov od teba by nezaskodilo, akym smerom sa uberat ... a tiez velkost, ci ti budu 34mm oystery alebo 35mm tangente velke az moc alebo hladas medzi tackami pod pivo ...
Flipik Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Každopádně pojem "doživotní kousek" je na tomhle fóru spíše zbožné přání než realita, zvláště když platí, že cesta je cíl.Takže směle na cestu a ono se to nějak utřepe
Marcus Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Odesláno 22. května 2014 Hamilton Intra-matic Auto?Volba velikosti 38 nebo 42 mmhttp://www.hamiltonwatch.com/collection/american-classic/timeless-classic/intra-matic-auto/h38755751
Kluk jako buk Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Taky mě jako první napadnul Nomos.
skokan2 Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Co se týče velikosti tak sám nevím, ale zkusím nápovědu mam 190cm a jsem velmi štíhlý, zápěstí 17 cm! Řekl bych že 40 je max. Co myslíte?Pohon bude volná disciplína.
Ondoni Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Hodinky na doživotí ty existují, ale mimo toto forum... Píšeš, že inklinuješ spíš ke Švýcarům, což chápu, ale zkus mrknout i na Němce. Konkrétně třeba na značku Junghans zdroj
blackhead Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Tak ja navrhuju stowa antea - http://www.stowa.de/nocache/Antea/index,w14008308459198.htm, do 30 se vejdes, nomos je drazsi. Kup si neco hned, dozivotni kousek spis neexistuje .
skokan2 Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2014 V 23. 5. 2014 v 7:39, Ondoni napsal: Hodinky na doživotí ty existují, ale mimo toto forum... Píšeš, že inklinuješ spíš ke Švýcarům, což chápu, ale zkus mrknout i na Němce. Konkrétně třeba na značku JunghansPřiznám se že ty Junghaus mi vrtají hlavou. A dokonce dva modely - ještě Max Bill Automatichttp://www.junghans.de/en/junghans-collection/watches/maxbill/maxbill-maxbillautomatic/027-3501-00/model/detail.html
Ondoni Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 V 23. 5. 2014 v 8:11, skokan2 napsal: Přiznám se že ty Junghaus mi vrtají hlavou. A dokonce dva modely - ještě Max Bill Automatichttp://www.junghans.de/en/junghans-collection/watches/maxbill/maxbill-maxbillautomatic/027-3501-00/model/detail.html Se ti vůbec nedivím, mně už dlouho MB v černé verzi
Rufanius Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Můžeš zkusit třeba tyhle ELEB Classic 100 vypadají hezky i na hnědém řemenu..
nunoel Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Za mě rozhodně Junghans, to jsou moje vysněné oblekovky a rozhodně si je chci jednou taky pořídit. Krásný, jednoduchý a čistý design Někoho ale může odradit plastové sklíčko, ovšem to tam má svůj důvod. Z Švýcarů tyto Eterny (ale 42 mm) zdroj Maurice Lacroixzdroj Případně se podívej na nějaké Oris či Edox.
Kobliha Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 (upraveno) Napadá mě od Orisu něco z řady Culture:Artelier Small Second, Date Artelier Date Artix Date U všech existuje více barevných variant, provedení ciferníků a kombinací řemenů/tahů.Fotografie jsou z webu výrobce. Upraveno 23. května 2014 uživatelem Kobliha
pebe Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 (upraveno) od Orisu asi jediné oblekovky, které by se mi líbily, by byla limitka John Colrane Upraveno 23. května 2014 uživatelem pebe
Daemonultimate Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 (upraveno) Líbí se mi kopírka a nestydim se za to,maj i na tahu,nebo i s day date ,miš maš rolád a óček AT,ale záleží,jakou máš pařátu,nutno řádně chlapskou:43 mmJestli ne,mrkni na stránky Certiny,lze vybrat pěknej kousek. http://www.certina.com/collection/mens-automatic-collection Epos Collection Passion Reference 3401 Upraveno 23. května 2014 uživatelem Daemonultimate
skokan2 Odesláno 23. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Kolegáčci, moc děkuji za všechny návrhy, téměř všechny splňují moji představu.Ty Orisky byly jedni z prvních co mě zaujaly než sem toto téma otevřel. Zkusím si je u AD jak mi sednou na ruku.Ale narovinu řeknu že ty Junghans se mi vážně tlačí do hlavy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se