spiderer Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Dnes jsem nasel jnekolik zajimavych informaci ohledne techto hodinek a jejich nasazeni, pokud to tu uz bylo tak se omlouvam http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=132 http://www.hq.nasa.gov/alsj/omega.html - kdo mel jaky serial number a v jake misi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Jak se Vam libi limitovana edice v kombinaci ocel+zlato? A nebo modre z roku 2005.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Z techto dvou se mi asi vice libi ty modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Preferuji pouze ocel, jsem obyčejný barbar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 28. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2007 Snow - chapu, me ty zlaty prisly jenom zajimavy, ja bych je asi nenosil, za to ty modry se mi libi prevelice Mozna bych byl ochoten i vzit modre namisto cernych, ktere mozna v prubehu cervna budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Tak ie so zlatom by som bral hneď. Neviem čo tu ľudia majú proti bicolor - mne sa to dosť páči - samozrejme záleží na prevedení a dizajne ale vo všeobecnosti áno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 ty modré jsou velmi pěkné, ty druhé se mi moc nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Bi color bych nebral, ale viděl jsem je v celkovém zlatém provedení a vypadali moc pěkně, jinak ty modré jsou libový... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Bicolor mi přijde jako podobná finta jako je pozlacování. Prostě když někdo chce zlaté hodinky a může si je koupit, ať si je koupí.. Ale tyhle šidítka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Bicolor mi přijde jako podobná finta jako je pozlacování. Prostě když někdo chce zlaté hodinky a může si je koupit, ať si je koupí.. Ale tyhle šidítka.. Prečo byto boli šidítka? Mám za to, že takéto drahé hodinky keď sú bicolor tak tá zlatá časť by mala byť fakt zo zlata. Mne sa napríklad moc nepáčia celozleté hodinky takéhoto typu (teda s kovovým ťahom), kdežto keď je prevažná časť hodiniek "strieborná" (oceľová) a zlatá časť ako taký fajn doplnok ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Já to vidím jinak, ale pravdu nemá ani jeden z nás, resp. pravdu máme oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Preferuji pouze ocel, jsem obyčejný barbar Nápodobně. Klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Preferuji pouze ocel, jsem obyčejný barbar Nápodobně. Klasika. ocel s tvrdostí diamantu by se mi líbila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 z trojice uvedenych se mi libi nejvic ta modra varianta, ta cerna je takova sediva. Tu zlatou ne-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cabos Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Jo o, modre beru hned !!! Parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 z trojice uvedenych se mi libi nejvic ta modra varianta, ta cerna je takova sediva. Tu zlatou ne-e Ta černá v reálu rohodně není šedivá, ta fotka je špatná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 z trojice uvedenych se mi libi nejvic ta modra varianta, ta cerna je takova sediva. Tu zlatou ne-e Ta černá v reálu rohodně není šedivá, ta fotka je špatná. Tak tak.. je to jenom prvni fotka co byla na jednom z tech odkazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Já bych osobně zůstal u černé varianty (tady je opravdu špatná fotka, oproti těm limited), přijdou mi univerzálnější a je to prostě klasika. Modrý bych bral Seamastery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovap Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2007 Já to vidím jinak, ale pravdu nemá ani jeden z nás, resp. pravdu máme oba Tak, tak. Inak zlato na ciferníku, myslím v takejto decentnej podobe, sa mi páči aj preto, lebo zlato má taký...akoby som to... "mäkší" lesk ako nerez alebo chróm (najlepšie v kombinácii s čiernou), sa mi zdá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eM. Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Já bych osobně zůstal u černé varianty (tady je opravdu špatná fotka, oproti těm limited), přijdou mi univerzálnější a je to prostě klasika. Modrý bych bral Seamastery... Souhlas, presne tak to citim i ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se