Jump to content

OMEGA SPEEDMASTER FIRST WATCH ON THE MOON

Recommended Posts

Posted

Snow - chapu, me ty zlaty prisly jenom zajimavy, ja bych je asi nenosil, za to ty modry se mi libi prevelice wink.gif Mozna bych byl ochoten i vzit modre namisto cernych, ktere mozna v prubehu cervna budou biggrin.gif

Posted

Tak ie so zlatom by som bral hneď. Neviem čo tu ľudia majú proti bicolor - mne sa to dosť páči - samozrejme záleží na prevedení a dizajne ale vo všeobecnosti áno.

Posted

Bicolor mi přijde jako podobná finta jako je pozlacování. Prostě když někdo chce zlaté hodinky a může si je koupit, ať si je koupí.. Ale tyhle šidítka.. sad.gif

Posted

Bicolor mi přijde jako podobná finta jako je pozlacování. Prostě když někdo chce zlaté hodinky a může si je koupit, ať si je koupí.. Ale tyhle šidítka.. sad.gif

Prečo byto boli šidítka? Mám za to, že takéto drahé hodinky keď sú bicolor tak tá zlatá časť by mala byť fakt zo zlata. Mne sa napríklad moc nepáčia celozleté hodinky takéhoto typu (teda s kovovým ťahom), kdežto keď je prevažná časť hodiniek "strieborná" (oceľová) a zlatá časť ako taký fajn doplnok ...

Posted

Preferuji pouze ocel, jsem obyčejný barbar

Nápodobně. Klasika.

ocel s tvrdostí diamantu by se mi líbila smile.gif

Posted

z trojice uvedenych se mi libi nejvic ta modra varianta, ta cerna je takova sediva. Tu zlatou ne-e

Ta černá v reálu rohodně není šedivá, ta fotka je špatná.

Posted

z trojice uvedenych se mi libi nejvic ta modra varianta, ta cerna je takova sediva. Tu zlatou ne-e

Ta černá v reálu rohodně není šedivá, ta fotka je špatná.

Tak tak.. je to jenom prvni fotka co byla na jednom z tech odkazu wink.gif

Posted

Já bych osobně zůstal u černé varianty (tady je opravdu špatná fotka, oproti těm limited), přijdou mi univerzálnější a je to prostě klasika. Modrý bych bral Seamastery...

Posted

Já to vidím jinak, ale pravdu nemá ani jeden z nás, resp. pravdu máme oba smile.gif

Tak, tak. Inak zlato na ciferníku, myslím v takejto decentnej podobe, sa mi páči aj preto, lebo zlato má taký...akoby som to... "mäkší" lesk ako nerez alebo chróm (najlepšie v kombinácii s čiernou), sa mi zdá smile.gif

• 2 weeks later...
Posted
Já bych osobně zůstal u černé varianty (tady je opravdu špatná fotka, oproti těm limited), přijdou mi univerzálnější a je to prostě klasika. Modrý bych bral Seamastery...

Souhlas, presne tak to citim i ja.