Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 75
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

pojdem proti prudu a poviem ze eterna remake zvladla lepsie ako longines. datumovka je akosi citlivejsie prevedena, nerusi ma tolko na ciferniku. samotny cifernik je omnoho krajsi a viditelne podobnejsi originalu. tieto by som si narozdiel od longines vedel na ruke predstavit :)

Odesláno

stejně pořád nechápu, proč bych si to měl kopit, když za zlomek ceny můžu mít originál opravdu sloužící v naší armádě

Odesláno

Mohlo by tam být  logo ložiska.

Odesláno

sery.vlk: ETA ma taky rotor na lozisku :). Vzdyt ETA z Eterny historicky vychazi, ne?

Rodkopf: No, kdyz chce nekdo novy hodinky na denni noseni, tak si spis puvodni kus nekoupi...

Odesláno

To je teda hnus, to se zas nějaký dizajnér vyznamenal. Datumka daleko horší než u Longines tím neříkám, že by se jim u Logines povedla.  Kdo si pro boha může něco takového koupit.

Odesláno

Já teda netvrdim, že se mi tam ta datumka líbí.. ale fakt jsem si celkem jistej, že naživo to nebude tak hrozný. Furt pěkný hodinky. Spíš mě štve, že nejlepší design hodinek poslední doby jsou re-edice.

Návštěvník maxipesfik
Odesláno

Datumka je parádní. U těchhle reedic nejde o to vyrobit přesnou kopii, ale navázat na původní design a posunout ho zase o kousek dále.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...