Dali Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Datumka je parádní. U těchhle reedic nejde o to vyrobit přesnou kopii, ale navázat na původní design a posunout ho zase o kousek dále.S tím, že to nemusí být přesná kopie rozhodně souhlasím, ale že umístění datumky je prasárna na tom trvám. Buď by měla mít alespoň nějaký odstup od 6, nebo ji nahradit. Tohle ale nebude záměr, spíš zase strojkovyšlizmus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 (upraveno) Au, tolik práce k ničemu. Ta datumka nad šestkou se mi fakt nedá, to ani nemůžu říct , že prima hoďky, ale kazí hnusná datumka, což je pravda, ale v součtu jsou tohle prostě hnusný hoďky s datumkou na blbečka. Jasný nezdar, bohužel, řekl bych snad ještě jasnější, než longines. Ovšem limitka NODATE pro chronomag tentokrát ložená bez nejmenších potíží !!! Dováží k nám někdo eternu z té jejich PRC ? Upraveno 30. května 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Au, tolik práce k ničemu. Ta datumka nad šestkou se mi fakt nedá, to ani nemůžu říct , že prima hoďky, ale kazí hnusná datumka, což je pravda, ale v součtu jsou tohle prostě hnusný hoďky s datumkou na blbečka. Jasný nezdar, bohužel, řekl bych snad ještě jasnější, než longines. Ovšem limitka NODATE pro chronomag tentokrát ložená bez nejmenších potíží !!! Dováží k nám někdo eternu z té jejich PRC ?vole chronoshop ich predsa dovaza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 čím déle na to čumím, tím méně mi datum vadí. každopádně zjišťuju, co by se dalo dělat v otázce nějaké menší zakázkové série. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Takto by to celkom šlo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Takto by to celkom šlo:post-3262-0-98212600-1401310530x.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 čím déle na to čumím, tím méně mi datum vadí. každopádně zjišťuju, co by se dalo dělat v otázce nějaké menší zakázkové série.A s unitasem, prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 to je hadam prve retro kde mi datum vobec nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 (upraveno) Tyhle hodinky mne opravdu nenechávají chladným, i ta datumovka je "povedenější" než u Longinů.Ale bez data by to bylo teprve to pravý ořechový A jako třešnička na dortu dopstat MAJETEK VJENSKÉ SPRÁVY Zdroj fota: http://forumamontres.forumactif.com/t165282p30-news-eterna-heritage-military-1939 Upraveno 31. května 2014 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 (upraveno) Aha, tedy chronoshop - no to je paráda !! Jak to, že jsem je v tam ještě neviděl ?? Asi čumim jen na ty glyciny muehle a meistersingery. Pak oslepnu a basta. K butikedišn rozhodně bez datumky - ty fotošopy to jasně prokazují, tomu není jiné pomoci - a to si uvědomte, že tam svítí nejlepší možné číslo - symetrická jednociferná osmička. Už to bude jen horší. Asi bych místo MVS volil anonymní zkřížené meče, kdyby to šlo, ale není to podmínka. Jak čtu na nějakým tom linku, 40mm je akurát, cena přes 2k dolarů mi přijde ambciózní. Upraveno 2. června 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Skvělá korunka. Já bych je bez datumky s hezkým dýnkem s mečema chtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Skvělá korunka. Já bych je bez datumky s hezkým dýnkem s mečema chtěl.se na tom pracuje. btw ty meče? samurajské? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Je to parada, datumka je tam zbyvtocna. Aka je cena? Ale to sa radsej ani pytat neidem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 dva exkalibury , prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 To by bylo pěkné.I bez mečů. Cena bude asi taková,že by se za ni pořidily ,,vopravdický" a ne remake. I když pěknej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mclusky Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Datumovka je tam zbytečná, ale jinak mi to přijde jako dobrý remake. To pouzdro je u původních i těchto fakt skvělé. Je vidět, že si s tím tenkrát někdo dal práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Když jsem dneska ráno zapnul škatulku vyskočilo na mě tohle http://www.novinky.cz/muzi/338595-hodinky-ceskoslovenskeho-letectva-maji-dalsi-moderni-verzi.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2014 se na tom pracuje. btw ty meče? samurajské?no bez té datumovky a s mečíky by to bylo super. A jak vypadají zezadu? Nikde foto dýnka nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 ŹIvé fotky http://www.ablogtowatch.com/eterna-heritage-military-limited-edition-watch-hands/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 za mna skoda ze nezrecenzovali bielu verziu.... PVD mi na vintazkach akosi nesedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se