Přejít na obsah

Eterna Heritage Military

dknespl

Doporučené příspěvky

Datumka je parádní. U těchhle reedic nejde o to vyrobit přesnou kopii, ale navázat na původní design a posunout ho zase o kousek dále.

S tím, že to nemusí být přesná kopie rozhodně souhlasím, ale že umístění datumky je prasárna na tom trvám. Buď by měla mít alespoň nějaký odstup od 6, nebo ji nahradit. Tohle ale nebude záměr, spíš zase strojkovyšlizmus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Au, tolik práce k ničemu. Ta datumka nad šestkou se mi fakt nedá, to ani nemůžu říct , že prima hoďky, ale kazí  hnusná datumka, což je pravda, ale v součtu jsou tohle prostě  hnusný hoďky s datumkou na blbečka. Jasný nezdar, bohužel, řekl bych snad ještě jasnější, než longines.

Ovšem limitka NODATE  pro chronomag tentokrát ložená bez nejmenších potíží !!! Dováží k nám někdo eternu z té jejich PRC ?

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Au, tolik práce k ničemu. Ta datumka nad šestkou se mi fakt nedá, to ani nemůžu říct , že prima hoďky, ale kazí  hnusná datumka, což je pravda, ale v součtu jsou tohle prostě  hnusný hoďky s datumkou na blbečka. Jasný nezdar, bohužel, řekl bych snad ještě jasnější, než longines.

Ovšem limitka NODATE  pro chronomag tentokrát ložená bez nejmenších potíží !!! Dováží k nám někdo eternu z té jejich PRC ?

vole :) chronoshop ich predsa dovaza ;)

Odkaz ke komentáři

Tyhle hodinky mne opravdu nenechávají chladným, i ta datumovka je "povedenější" než u Longinů.

Ale bez data by to bylo teprve to pravý ořechový ;)

A jako třešnička na dortu dopstat MAJETEK VJENSKÉ SPRÁVY

Zdroj fota: http://forumamontres.forumactif.com/t165282p30-news-eterna-heritage-military-1939

post-22564-0-13924400-1401547080_thumb.jpg

Upraveno uživatelem t.p
Odkaz ke komentáři

Aha, tedy chronoshop - no to je paráda !! Jak to, že jsem je v tam ještě neviděl ?? Asi čumim jen na ty glyciny muehle a meistersingery. Pak oslepnu a basta. :D

K butikedišn rozhodně bez datumky - ty fotošopy to jasně prokazují, tomu není jiné pomoci - a to si uvědomte, že tam svítí nejlepší možné číslo - symetrická jednociferná osmička. Už to bude jen horší. Asi bych místo MVS volil anonymní zkřížené meče, kdyby to šlo, ale není to podmínka.

Jak čtu na nějakým tom linku, 40mm je akurát, cena přes 2k dolarů mi přijde ambciózní.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...