michca Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Oříšek.. Pro Mark2 mi hraje datumovka a ve smršti moonů a subů určitá unikátnost. Moony a suby jsou klasika, kdy asi nesáhněš vedle ani u jednoho. Pokud nevyžaduješ chrona, volil bych ze dvou klasik Suby. A finální boj Mark2 x Suby? Pokud netrváš na datumovce a nechceš jít proti proudu, šel bych do Rolexu, Markům hrozí, že dopadnou jako experiment, který za chvíli omrzí a půjdou dál. Subům se to stane až za trochu delší dobu.
patriknapr Odesláno 6. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2014 No tak zatím to vypadá, že většina nadržuje Subům )) ... je fakt, že universálnější hodinky by člověk hledal těžko.Docela mě překvapuje, jak málo se kloníte k takové klasice jako jsou Moony. U těch Marků hraje největší proti ta výška, jinak jsou v reálu naprosto perfektní. Daemonultimate .. psal jsi, že v podstatě nemám na výběr... znamená to, že by jsi vybral úplně něco jiného ? xjr1 .. tvoje varianta mi je hodně sympatická )) a člověk se alespoň zabaví
drew83 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Moony i Suby jsou dobra volba, urcite nesahnes vedle v obou pripadech, jen mi prijde, ze svet je zaplaven kopiemi rolex designu, coz se o moonech zase tolik rici neda, takze mi prijdou o neco unikatnejsi. Ale tolik nazor moonisty (mam i vintazni rolex dj)
Liqid Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Jestli jsi už rolby jednou prodal, tak bych vzal moony a časem dokoupil do komba rolby, jestli teda ještě budou třeba.
Daemonultimate Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Osobně bych dal přednost date subům,ty ve výběru nemáš,takže zcela jasně hlasuji pro suby no date,to jsem také myslel tím nemáš na výběr.Tyhle modely od Omegy mají perfektní kult,ale v boji s celkovou aurou Rolex vnitřně neobstojí.Volil bych rolády jako neprodejnej základ a pak uvidíš sám co dál.Konečně vše se dá prodat bez zas až tak tragický ztráty,kromě novejch,tak ty bych vyškrtl,myslim,že prodávat budeš a vzal ty pro který Ti víc bije srdce.Vim,že jsou to suby.
lac1 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Stary Mark II., pripadne Mark 4.5 a za usetreny love 114060
Tag Heuer LV Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Ja by som si vybral asi Moony alebo Rolex ale tie Mark urcite nie. Aspon na fotkach vyzeraju nie pekne...
gougy Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Combo Sub no-date & Moonwatch jednoznačně - a začal bych Subama, opačný postup se prodraží
VintageLover Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 jednoznačně - a začal bych Subama, opačný postup se prodraží Starý marky a nový suby no.date.Ať má taky něco s datem. Anebo brutal kombo - Nové Marky a staré suby nodate.
Tondaa73 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Proboha, jakýpak dilema...... SUBY přece....
kuncák7 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 Za sebe jednoznačně moony, Marky2 mě přijdou na tvou ruku tak nějak divný. Suby se mě nelíběj vůbec ( jsem na chrono).
xjr1 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Odesláno 6. června 2014 ..... a člověk se alespoň zabavíPřesně tak, je to radost, a navíc uděláš dobrej skutek, zachráníš jedny starý Marky...to vše se subama na ruce;-)
patriknapr Odesláno 8. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2014 Tak dnes jsem byl v Pařížské u Rolexu a u Omegy a Mark 2 jsem vyřadil. Na denní nošení jsou opravdu moc vysoké. Naproti tomu Moony se mě zamlouvají čim dál víc. Takže to je Moon vs Sub.
efreeti Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 To sem netušil, že Mark 2 sou takový sud. To je fakt až nepěkné.Z těch 3 asi fakt Rolex jako největší univerzály
Street Glide Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 ....mezi těmito modely hodinek se nedá bohužel vybírat,......musíš koupit všechny 3 !!!!!!......jedině tak je to správně :-)
patriknapr Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 ....mezi těmito modely hodinek se nedá bohužel vybírat,......musíš koupit všechny 3 !!!!!!......jedině tak je to správně :-) )))) no ve výsledku mi to tak příjde Blbý je, že na cestě vzhůru jsem moony opomenul a teď mi tato kapitola mezi nulou a rolexem chybí.
CEGY Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 No tak kup moony, at si je muzes odfajfkovat. Prodat muzes vzdy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se