Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Oříšek.. Pro Mark2 mi hraje datumovka a ve smršti moonů a subů určitá unikátnost. Moony a suby jsou klasika, kdy asi nesáhněš vedle ani u jednoho. Pokud nevyžaduješ chrona, volil bych ze dvou klasik Suby. A finální boj Mark2 x Suby? Pokud netrváš na datumovce a nechceš jít proti proudu, šel bych do Rolexu, Markům hrozí, že dopadnou jako experiment, který za chvíli omrzí a půjdou dál. Subům se to stane až za trochu delší dobu. :lol2:

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No tak zatím to vypadá, že většina nadržuje Subům )) ... je fakt, že universálnější hodinky by člověk hledal těžko.

Docela mě překvapuje, jak málo se kloníte k takové klasice jako jsou Moony. U těch Marků hraje největší proti ta výška, jinak jsou v reálu naprosto perfektní.

Daemonultimate .. psal jsi, že v podstatě nemám na výběr... znamená to, že by jsi vybral úplně něco jiného ?

xjr1 .. tvoje varianta mi je hodně sympatická )) a člověk se alespoň zabaví

Odesláno

Moony i Suby jsou dobra volba, urcite nesahnes vedle v obou pripadech, jen mi prijde, ze svet je zaplaven kopiemi rolex designu, coz se o moonech zase tolik rici neda, takze mi prijdou o neco unikatnejsi. Ale tolik nazor moonisty (mam i vintazni rolex dj)

Odesláno

Osobně bych dal přednost date subům,ty ve výběru nemáš,takže zcela jasně hlasuji pro suby no date,to jsem také myslel tím nemáš na výběr.Tyhle modely od Omegy mají perfektní kult,ale v boji s celkovou aurou Rolex vnitřně neobstojí.Volil bych rolády jako neprodejnej základ a pak uvidíš sám co dál.Konečně vše se dá prodat bez zas až tak tragický ztráty,kromě novejch,tak ty bych vyškrtl,myslim,že prodávat budeš a vzal ty pro který Ti víc bije srdce.Vim,že jsou to suby.

Odesláno

Za sebe jednoznačně moony, Marky2 mě přijdou na tvou ruku tak nějak divný. Suby se mě nelíběj vůbec ( jsem na chrono).

Odesláno

..... a člověk se alespoň zabaví

Přesně tak, je to radost, a navíc uděláš dobrej skutek, zachráníš jedny starý Marky...to vše se subama na ruce;-)

Odesláno

Tak dnes jsem byl v Pařížské u Rolexu a u Omegy a Mark 2 jsem vyřadil. Na denní nošení jsou opravdu moc vysoké. Naproti tomu Moony se mě zamlouvají čim dál víc. Takže to je Moon vs Sub.

Odesláno

....mezi těmito modely hodinek se nedá bohužel vybírat,......musíš koupit všechny 3 !!!!!!......jedině tak je to správně :-)

)))) no ve výsledku mi to tak příjde

Blbý je, že na cestě vzhůru jsem moony opomenul a teď mi tato kapitola mezi nulou a rolexem chybí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...