Návštěvník LukeD Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Gratuluju! Nicméně tím datumem výroby jsi si jist? Nějak mi tam chybí devět měsíců. Tohle je spíše datum naskladnění.
Maxel Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Gratulace!!! Narodila se Ti přesně rok a den po mé synovi, ve středu jsme oslavili první narozeniny Každopádně, ať jsou obě holky - mamka i dcera - zdravé a uživej si nové životní etapy!
Filip.J Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 V 16. 10. 2015 v 13:18, clockyclock napsal: PS: nemá tam být: Czech made - innemocnice ? :-DCelou dobu vývoje a výroby v nemocnici nebyli a projektový kick-off meeting určitě taky dělali jinde 5ettere, gratuluju! Hlavně ať vám to všem dobře tiká
quest987 Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 velká gratulace, ať ti roste jako z vody
Sborez Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Gratulace, a dobrá volba jména, taky jednu vlastním :-)
Sedlin Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 hele já myslím, že sis drobet spletl datum výroby a datum uvedení do provozu, nebo ne? ;-) Gratulace!
ensi Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Gratulace, akorat ted bude potreba prejmenovat vlakno.
Locky Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Gratuluji k novému přírůstku! Jen prý ten "servis" je u tohodle modelu docela drahej... Tak hlavně hodně zdraví celé rodině a ať roste jako z vody pěkně do krásy.
HondzaX Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Také se připojuji ke gratulacím. Datum výroby je podle mne nepřesný údaj - ale protože tenhle kousek asi v prodejním vlákně nebude, tak je to buřt :-))A jak píše Locky, servis bývá celkem drahá sranda. Ale je to zase zábava :-) Tak hodně radosti přeji!
Povidláček Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Veliká gratulace! Ten popis mě pobavil
JaRooN Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Gratuluji! Ať se holkám daří a pořád marně přemýšlím, jak to zapadá do tvé japonské rodinky. Kdo je vlastně otec?
tano Odesláno 17. října 2015 Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Take gratuluji a hodinky uplne nezavrhuj;).
5etter Odesláno 17. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2015 Když sem dám fotky s krásnýma primkama, tak na to kašlete, ale sotva sem člověk vloží fotku mimina, tak jste z toho všichni na větvi. To jsem nečekal, že jste takový citlivky! = jinými slovy: CHLAPI, VŠEM DÍKY MOC ZA GRATULACE!!! K těm poznámkám o japonské rodince: Dnes se dcerka zbarvila do žluta, tak nevím, jestli to není nějakej čínskej fejk. Ale vracet ji asi nebudu... A ať nejsem off topic. V průběhu porodu jsem měl monstra, abych na lunetě mohl počítat čas mezi kontrakcema. Stejně jsem to nedělal, protože byly skoro nepřetržitě a tak silné, že jsem neměl na hodinky pomyšlení. Během návštěvy doma jsem je vyměnil za zelené pětky, které se hodí pro slavnostní příležitosti a nepřekáží při (ne)spaní na přistýlce v porodnici. Nechcete někdo koupit ty 7002 pepsi nebo vyměnit za balík plínek?
5etter Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Minulý týden jsem se konečně dostal do města s pepsinama na ruce, tak jsem to hned využil k návštěvě hodináře. Od té doby co je mám, mi totiž nevyhovuje poměr délky tahu na obou stranách od spony. Prostě jsem to potřeboval dole zkrátit a nahoře prodloužit, aby mi hodinky líp seděly na ruce. Původní majitel si chtěl doma sám zkrátit tah a nešlo mu to, tak jsem to sám nezkoušel a chtěl jít rovnou k hodináři, abych náhodou nepoužil nepřiměřenou sílu a nezpůsobil nějaký škrábanec. Nejbližší hodinářství bylo SARAH na Běhounské, tak jsem tam skočil, čekal jsem, že to bude na počkání. "Přijďte si za půl hodiny a bude to 80Kč." OK. Přišel jsem za hodinu a hodinky už byly hotový, zběžně jsem je prohlídl, nasadil na ruku a valil dál do štatlu. Až doma jsem si všiml, že pan hodinář asi ve spěchu nedával pozor a na obou stranách tahu nasadil jeden leštěný dílek vzhůru nohama. Jelikož nemám do města cestu a speciálně kvůli reklamaci jsem tam jet nechtěl, tak jsem vzal vystěžejkovač a během dvou minut to sám spravil. Neměl jsem s tím, blbec, chodit k hodináři a měl jsem si to rovnou udělat doma...Takže berte to jako reklamu na hodinářství SARAH na Běhounské ulici v Brně.
5etter Odesláno 1. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 První listopadová vycházka se psama. Dnes bylo krááásně
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.