vraby Odesláno 16. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Dobře hrajeme! naši tam nie sú
Liqid Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Bude někdo koukat na Iran - Nigerie? Předpokládám, že kluci africký budou hrát divočinu. Ale o Iranu teda nemám představu, co od nich vlastně čekat.
Gustaf Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Bude někdo koukat na Iran - Nigerie? Předpokládám, že kluci africký budou hrát divočinu. Ale o Iranu teda nemám představu, co od nich vlastně čekat.radši bych USA vs Ghana a tenhle zápas bych dal na noc. Ale což...třeba to bude koukatelný...
Liqid Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Zatím pěkná hra, první neuznaný gól mě mrzí, nic jsem tam teda neviděl.
Marcus Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Asi to není normální, ale svým způsobem za to může toto fórum, tak proč se tady nesvěřit. Pokaždé, když je nějaké střídání, tak si vzpomenu na ty rozeštělované šroubky ala Hublot, který přišly onehdy na přetřas i mezi místními členy. A teď jsem pochopil, že je to v Hublotu štábní kultura, protože i na tom panelu to mají stejně rozhozené. Navíc by mi k tomuto fontu sedělo víc Casio, ale co se dá dělat. Fotbalu zdar.
Kapo Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Šroubky nejsou rozeštelované, naopak jsou dotažené na předepsaný kroutící moment.
quest987 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 To hrali Portugalci takovou tuzku nebo Nemcum tam spadlo vsechno?
ricous Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Tak, a Brazilci mi zazdili tikety, takže milionářem zase nebudu... A přitom to byl asi nejnižší kurz - ať klidně nepostoupí, stejně se na ně nedalo koukat.
Gustaf Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Tak, a Brazilci mi zazdili tikety, takže milionářem zase nebudu... A přitom to byl asi nejnižší kurz - ať klidně nepostoupí, stejně se na ně nedalo koukat.Napodobne....když nejsou schopny dat gola...vemena :/
vraby Odesláno 18. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Cahill - asi zatím nejhezčí gól MS. Nehrají špatně klokani.
marosh Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Holanďani mají z anusu kliku, ale dobře se na ně kouká, tak jim budu držet dál palce.
vsudybyl Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Už aby zase hrály jihoamerické týmy.nějak se nemůžu dívat na evropský fotbal poslední dobou
Gustaf Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Holandsko, Belgie a Německo...těmhletýmům přeju a věřím, že se dostanou co nejdále...bojujou a snaží se hrát fotbal celej zápas, narozdíl od Kanárků...ty mě hoooodně zklamali
libor2002 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Už aby zase hrály jihoamerické týmy.nějak se nemůžu dívat na evropský fotbal poslední dobouTak to nevim na co se budes koukat. Pac po vcerejsim duelu Brazilie vs. Mexiko jsem zival jeste dneska v pet odpoledne. Ale dneska je pravda, ze Chile uz vede 2:0 nad Spanelakama... coz je parada.
quest987 Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Tak to nevim na co se budes koukat. Pac po vcerejsim duelu Brazilie vs. Mexiko jsem zival jeste dneska v pet odpoledne. Ale dneska je pravda, ze Chile uz vede 2:0 nad Spanelakama... coz je parada.Tak to cumim. Rychle specham z rachoty domu. Tady bude asi na co koukat.
sashator Odesláno 18. června 2014 Nahlásit Odesláno 18. června 2014 Dát ve dvou zápasech jedinej gól z penalty a 7 jich dostat, tomu říkám výprask...jednou to ale přijít muselo a i když je rád nemám tak Ikera mi je líto
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.