Přejít na obsah

MS 2014 Brazilie

vraby

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 510
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Bude někdo koukat na Iran - Nigerie? Předpokládám, že kluci africký budou hrát divočinu. Ale o Iranu teda nemám představu, co od nich vlastně čekat.

Odesláno

Bude někdo koukat na Iran - Nigerie? Předpokládám, že kluci africký budou hrát divočinu. Ale o Iranu teda nemám představu, co od nich vlastně čekat.

radši bych USA vs Ghana a tenhle zápas bych dal na noc. Ale což...třeba to bude koukatelný...

Odesláno

Asi to není normální, ale svým způsobem za to může toto fórum, tak proč se tady nesvěřit. Pokaždé, když je nějaké střídání, tak si vzpomenu na ty rozeštělované šroubky ala Hublot, který přišly onehdy na přetřas i mezi místními členy. A teď jsem pochopil, že je to v Hublotu štábní kultura, protože i na tom panelu to mají stejně rozhozené. Navíc by mi k tomuto fontu sedělo víc Casio, ale co se dá dělat. Fotbalu zdar.

post-32939-0-01114300-1402946617_thumb.jpg

post-32939-0-92389800-1402946637_thumb.jpg

Odesláno

Tak, a Brazilci mi zazdili tikety, takže milionářem zase nebudu... A přitom to byl asi nejnižší kurz - ať klidně nepostoupí, stejně se na ně nedalo koukat.

Odesláno

Tak, a Brazilci mi zazdili tikety, takže milionářem zase nebudu... A přitom to byl asi nejnižší kurz - ať klidně nepostoupí, stejně se na ně nedalo koukat.

Napodobne....když nejsou schopny dat gola...vemena :/

Odesláno

Holandsko, Belgie a Německo...těmhletýmům přeju a věřím, že se dostanou co nejdále...bojujou a snaží se hrát fotbal celej zápas, narozdíl od Kanárků...ty mě hoooodně zklamali

Odesláno

Už aby zase hrály jihoamerické týmy.nějak se nemůžu dívat na evropský fotbal poslední dobou

Tak to nevim na co se budes koukat. Pac po vcerejsim duelu Brazilie vs. Mexiko jsem zival jeste dneska v pet odpoledne.  <_<

Ale dneska je pravda, ze Chile uz vede 2:0 nad Spanelakama... coz je parada.

Odesláno

Tak to nevim na co se budes koukat. Pac po vcerejsim duelu Brazilie vs. Mexiko jsem zival jeste dneska v pet odpoledne.  <_<

Ale dneska je pravda, ze Chile uz vede 2:0 nad Spanelakama... coz je parada.

Tak to cumim. Rychle specham z rachoty domu. Tady bude asi na co koukat.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...