Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Podepisuju výše uvedené, super a v klidu s přesným popisem zboží. Zkrátka pohodový kšeft, tak jak máme všichni rádi;-)

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Hlásím další 100% fajn obchod. Komunikace svižná a bez zbytečnejch cirátů, jak to mám rád. Hodinky dorazily ve stavu dle mého očekávání. Díky a rád zopakuji!

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Apologies for writing in English. I am studying Czech, but still far from being able to write.  :) 

I recommend highly! Great communication, quick shipment, excellent condition of the goods! Everything went very smooth. 

Big thumbs up!

Radi 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tož kolega si přijel osobně,pokecali jsme nejenom o hodinkách,pokochal jsem se krásnými noži a hodinkami,zaplatil a frčel domů.Mohu říct,že obchod proběhl na výbornou a jsem rád,že nám to společně už konečně vyšlo.Tím pádem Jiřího doporučuji🙂

• po měsíci...
Odesláno

Ukázkový obchod, napsal fofrem, pořešili jsme detaily, prachy přišly ještě rychlejc. Takže spokojenost, doporučuji a děkuji

• po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

První kšeft s tímto getnlemanem, chvilku trvalo, než jsme došli koncenzu, ale jakmile se to stalo, tak otázka hodin, všechno s důvěrou a bez sebemenšího zádrhelu. 10 vidlí z 10, Slámochroup doporučuje. :) 

• po měsících...
Odesláno

Nabídl mi k výměně něco, o čem jsem se ani neodvážil uvažovat. Samotná výměna pak byla bleskurychlá, hodinky pečlivě zabaleny. Díky a zas někdy příště!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...