Dantechno Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Všechno v pohodě - slovo co dá, platí. Klidně obchodujte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 Podepisuju výše uvedené, super a v klidu s přesným popisem zboží. Zkrátka pohodový kšeft, tak jak máme všichni rádi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Veni, vidi, fpici. Prijel, fajn sme splkli, zaplatil, proste pohoda vanek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Díky za milý setkání, bylo mi potěšením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Fajn pokec, fajn obchod, děkuji za vše! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 kupoval jsem, komunikace i predani postou na pohodu, vrele doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Hlásím další 100% fajn obchod. Komunikace svižná a bez zbytečnejch cirátů, jak to mám rád. Hodinky dorazily ve stavu dle mého očekávání. Díky a rád zopakuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 21. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2020 Vše v pořádku. Můžu jen doporučit. Děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 jednotka s hviezdickou, komunikacia, dohoda, vsetko na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Nemám problém a doporučuji Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Vše v naprostém pořádku, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiuzunov Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Apologies for writing in English. I am studying Czech, but still far from being able to write. I recommend highly! Great communication, quick shipment, excellent condition of the goods! Everything went very smooth. Big thumbs up! Radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Tož kolega si přijel osobně,pokecali jsme nejenom o hodinkách,pokochal jsem se krásnými noži a hodinkami,zaplatil a frčel domů.Mohu říct,že obchod proběhl na výbornou a jsem rád,že nám to společně už konečně vyšlo.Tím pádem Jiřího doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Ukázkový obchod, napsal fofrem, pořešili jsme detaily, prachy přišly ještě rychlejc. Takže spokojenost, doporučuji a děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Perfektní komunikace a rychlá dohoda, plus jsme oba Canonisti takže 10/10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Vse skvele a dekuji za trpelivost! rozhodne doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 28. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2021 Fajn obchod, urcite doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 23. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2021 Připojuju se k ostatním, rychlá platba, perfektní jednání. 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 První kšeft s tímto getnlemanem, chvilku trvalo, než jsme došli koncenzu, ale jakmile se to stalo, tak otázka hodin, všechno s důvěrou a bez sebemenšího zádrhelu. 10 vidlí z 10, Slámochroup doporučuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Nabídl mi k výměně něco, o čem jsem se ani neodvážil uvažovat. Samotná výměna pak byla bleskurychlá, hodinky pečlivě zabaleny. Díky a zas někdy příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se