exBURN Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2018 Nechápu? Já psal o tom Leone. Na doma je přeci jen lepší když je biler menší (kolem 2 litrů)
Bert Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2018 Promiň, možná jsem byl příliš stručný. Pochopil jsem, že píšeš o tom Leone. Chtěl jsem ve zkratce napsat, že ty poloprofesionální mašiny to zkrátka takto mají, a nic s tím nenaděláš. Proto je cena tak příznivá.
exBURN Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Jasný, ale přeci jen bych hledal na doma asi něco jiného. Cena je sice příznivá, ale do kuchyně to není nic moc hezkého. Navíc jak dlouho trvá takové mašině než se prohřeje do optimální teploty?
RedAce666 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Na doma bych tohle fakt spis nebral. 6 litru uz je strasne moc. Ta ranni kava se sice da obejit casovym spinacem nebo chytrou zasuvkou, ale je to porad hodne neprakticke. Navic tohle je masina urcena (a nastavena) do provozu, takze na to jedno kafe budes pravdepodobne muset hodne vody odpoustet a trefovat teplotu bude trosku alchymie. Kdyz ji napojis na rad a odpad, nebude to takovy opruz, ale hledal bych spis jinde.Potrebujes nutne silnou a okamzitou paru nebo delas vetsinou jen espresso? Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
Jero Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Pára není nutnost - samo když bude, žena si to užije, pro mě je zbytečná.Byl předpoklad, že Leone nebude značka ideál na domácí užití. Nad časovým spínačem jsem přemýšlel, ale ohřát 6 litrů je fakt moc.Našel jsem za dvojku jetou Gaggii Espresso Pure a je pryč, chjo, tak hledání pokračuje.
zceyee Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Potrebuju poradit od zkušenějších, řeším kávu s sebou. Už nemam skoro čas ji vypít doma a tak si ji chci vypít aspoň v klidu za cesty v autě. Jenže jak na to? Zakladem je filtrovana kava u me, takze penu neresim. Jenze tady narazim na problem, kdyz sebehnu schody je kava vsude jen ne v kelimku, vicka nesnasim (vzdycky se oparim). Jakykoliv termohrnky maj gumovy tesneni, ktery casem nacichne a je to v kave citit (hnus). Tak jsem skončil u klasický zavařovačky, jenže ta je pro změnu moc velká takže ji nenarvu do cup holderu a musim ji držet furt v ruce (což je za trest a hlavně to neni ani moc bezpečný). Takže nenarazil někdo na nějakou termosku, která by byla opravdu kvalitní, dala se z ní pít káva celej den a časem nezačala zapáchat? Případně nějakou zavírací sklenici bez gumy? Jo, vetsi kelimek jako ma McCafe nebude fungovat, jelikoz filtr prostě teče, u mccafe to drží většinou pěna. edit: navic me nebavi ty pohledy kdyz piju hnedou vodu ze zavarovacky Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem zceyee
RedAce666 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Me vzdycky nejvic vyhovoval tumbler od Starbucks. Pro me je klicove, ze netece - kdyz se zavre, muzu ho v klidu dat do tasky. Druha vyhoda (pro nekoho nevyhoda) je to, ze to neni klasicka termoska, takze kafe z nej muzu pit uz cestou do prace a neni jeste za 5 hodin varici.Ma sice plastove vicko a gumove tesneni, ale zapachu jsem si nikdy nevsimnul... Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
michal.s Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Řešil jsem to samé, několik terno hrnku,které dřív nebo později začaly být cítit. Navíc jsem chtěl kávu pít a ne se spálit. Tak jsem koupil keepcup a zatím dobrý. Sice je to plast, ale po půl roce používání není ničím cítit. I kdyz píší, ze neteče, do tašky bych ho nedal. Přece jen nějaký kapka pres otvor na pití uteče. Ale v autě v držáku naprosto v pohodě. Pěkně se z něj pije i přes vínko. Není to terno,takže káva je i okamžitému pití, ale mi to šlo. Zs me spokojenost
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 S tímhle jsem taky laboroval léta. Už nějaký rok funguju na nerezovy dvouplášťový Nespresso. Žena taky.
tikzot Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Tak za me ten keepcup uplne na prd, tece to, neudrzi to teplo, je to cejtit jak po kafi tak po plastu, jediny co je na to hezky, jsou ty barvy.. mam doma 3 a nepouzivam ani jeden.
pebe Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 já teď do fabriky vozim Tescomu Constant, nesmrdí mi, neteče, není to úplně termohrnek, piju kafe s mlíkem a kolem dopolední svačiny je to už spíš vlažný ZDE
Liqid Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Stejně jako Hasňa, kvalitativně nemám co vytknout, ale izoluje opravdu značně, tak pozor na opaření. Guma tam sice je, ale přes silný závit se k ní obsah moc nedostane. A taky to každej den teda meju, no...
Bert Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Stejně ten retro styl má něco do sebe.
RedAce666 Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Ty voe Berte tys to rozjel :-)Kdy otviras zpoplatneny muzeum? Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Co je to? Koukám, že v tom i něco tiká
Bert Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Ty voe Berte tys to rozjel :-)Kdy otviras zpoplatneny muzeum? Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Klíd, bude to v podstatě charita.V sobotu jsem za šestihodinový maraton nechal účastníky zaplatit celých 200 Kč na hlavu :-)
Bert Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2018 Co je to? Koukám, že v tom i něco tiká Elektra Nivola. Borec ji nechal zavápnit, takže cena namísto 1000 a něco Euro byla 149 :-) Už to fachčí. Jenom tomu chybí páka. 30 E do toho ještě klidně vrazím. Jo, tiká, a to je na tom to krásný. Parádní na téhle mašině je, že je to čistej hliník, takže jde kráááááásně vyleštit.
guzmic Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2018 Jsi mi připomněl, že musím odvápnit svůj Lelit. :-)Jinak ta Nivona je nádherná...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se