michal.s Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Ja od Mezzo bral poprvé, normálně pres eshop. Kamarádka mi to vyzvedla a hrozně se divila ze ma kousek od baraku pražírnu. Nakonec nakoupila i pro sebe a chválila si jak personál,tak i kavu.Ja mam rozpitou tu Costa Rica,ale objednal jsem i další. Až rozbalim a ochutnám, určitě napíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Pochopil jsem, ze tu smes sedmi arabik (Mezzo caffe) asi jako zacatecnik uplne nedocenim. Zacnu u jednodruhovek, at alespon trosku dostanu do povedomi ty nejvetsi rozdily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 23. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2020 Zkoušels nějaký jejich kafe na filtru?Ne ne, vse jen espresso. Vlastne Bio Brazilii jsem u zeny rodicu nacpal i do Moka konvicky a taky to slo, ale zadny jiny zpusob vyzkouseny nemam, ani mit nebudu, sam jedu jen ciste z espressa.Jo jinak obe Brazilie jsou fajn i na kombinaci s mlekem, nekdy si delam Flat white, kdyz si chci hrat s latte art a taky jsou fajn. Jinak mam vyzkousene od Mezzo jeste nejake dalsi, ale ty me moc neuchvatili, byt treba kolegy ano. Ja mam obecne radeji co nejmene kyselosti, coz skvele splnuji rave Brazilie. Zkousel jsem jeste neco z Costy, Bolivie, Dominikany, Guatemaly, Kolumbie, Mexika, Keni, mozna jeste neco, ale u me je to vetsinou spatne. Vyhodou je, ze jak je nas na to dost, tak neni problem brat i na zkousku klidne kilovy pytel, protoze se rychle spotrebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Jaký máte názor/zkušenost s vakuovými dózami na kávu. Mám 500g na měsíc a třeba Mezzo nemá uzaviratelné sáčky. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Vakuovani nema smysl (spise naopak). Cerstva kava postupne vypousti CO2, ktere je pozustatkem prazeni. Takze vakuum stejne rychle zmizi a naopak rychleji vytahuje CO2 a aromatika z kavy. Dulezite je kavu uzavrit tak, aby kolem ni bylo minimum prostoru a omezila se oxidace. Takze smysl maji treba Airscape nadoby, u kterych se prebytecny vzduch (a pripadne vypoustene CO2) vytlaci vickem s jednocestnym ventilkem. Ale uprimne stejnou sluzbu udela i puvodni sacek od kavy, ze ktereho vytlacis vzduch a pevne ho zarolujes. Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Děkuju RedAce, přesně tak to dělám. Vytlačím vzduch a 2x prehnu a zajistím klipem z Ikea. Kouknu na ty Airscape nádoby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Z pytliku se to taky hur sype, pouzivam uz dlooooouho neco od doubleshotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Od DS to bude ten Airscape. Zalezi jak s tou kavou pracujes - pro me nikdy nebyl sacek problem.A kdyz mas opravdu zajetej system, neni vubec zly mit predpripraveny davky. Driv jsem vic delal ciste espresso, tak sem mel pripravenejch 19g v takovejch minisklenickach (navic v mrazaku) a bylo to uzasne pohodlny a spolehlivy. Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Přátelé, míra demence některých přispívajících přesahuje hranice myslitelného. Vyskytl se zde člověk, který zcela pregnantně popsal daňový únik, a ještě označil osobu, která se jej dopustila. Takhle opravdu ne. Debatu jsem promazal tak, aby ani bedlivý zaměstnanec FÚ identifikaci oné osoby nedovodil. Zásah to byl nutný. Tváří v tvář těmto skutečnostem si začínám myslet, že by nebylo od věci dávat bany za blbost ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 tak jsem zkusil objednat na ochutnání toto https://www.grizly.cz/coffeespot-vanocni-smes-2019-250-g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Vianočná zmes na konci februára v akcii? To as nebude čerstvo pražené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 (upraveno) to asi nebude no...ale tak 2 měsíce....zkusím to. Čerstvou beru od Ace Upraveno 28. února 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Žádný strach, archivní káva je úplně v poho. Asi jako archivní burčák .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Žádný strach, archivní káva je úplně v poho. Asi jako archivní burčák ....na to moje domácí šukání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Přemístíme se do hospody .... to bude lepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Vianočná zmes na konci februára v akcii? To as nebude čerstvo pražené.No a pak to kafenacek nasype do automatu delonghi a bude to úplně jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 No a pak to kafenacek nasype do automatu delonghi a bude to úplně jednoto jako já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Ne, ty nejsi kafenacek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Ne, ty nejsi kafenacek:)to nejsem... vím o tom hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 to nejsem... vím o tom hovno To znamena, ze o tom vis stejne jako vetsina kafenacku. Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se