Irma Bunt Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Tuto kávu jsem zkoušel na keramické V60, aeropressu, ve vac. potu, na chemexu, ve woodnecku a ... chemex vyhrál na plné čáře ... hrubší mletí a teplota cca 190°F ... postup klasický .. 20g kávy, 330ml evianu (v elku za 20czk / 1,5l) ... s touhle kávou vynikne jemnost vody oproti zatrpklé brita konvici s filtrem. Když už vyrábíš kávu za 60CZK per šálek (vystupuji z ceny 600CZK na 200g a 20g na šálek), poslední nad čím bys měl přemýšlet je moka konvička. Díky za tipy. Jsem běžný uživatel, denně piju obyč. Lavazzu. Tuhle kávu jsem dostal a moka konvička mě napadla, protože jí mám doma, ostatní vybavení ne. Ještě bych mám k dispozici frechpress. Tam to taky nemá cenu?
Návštěvník qoyi Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Díky za tipy. Jsem běžný uživatel, denně piju obyč. Lavazzu. Tuhle kávu jsem dostal a moka konvička mě napadla, protože jí mám doma, ostatní vybavení ne. Ještě bych mám k dispozici frechpress. Tam to taky nemá cenu? French press jsem nezkoušel, mohl by dopadnout také dobře.
Glob Odesláno 10. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2017 Jakou kávu případně pražírnu máte nejoblíbenější? Čím melete? Já momentálně Doubleshot a Nordbeans - Guatemala Finca el Pilar a Nikaragua SHG. Melu s Porlexem.
DTfan Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2017 The BarnDíky za tip, objednal jsem si to jejich předplatné.
Návštěvník qoyi Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2017 Díky za tip, objednal jsem si to jejich předplatné.Stojí to za to. Já měl asi 3 roky předplatné od doubleshotu a the barn mi přijde ještě o level výš.
RedAce666 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2017 Já měl od Barnu párkrát espresso, když ho měli v Emě a rozhodně mě tedy neohromilo natolik, abych za něj platil s poštovným o 50% víc než za Doubleshot/La Boheme Cafe/JB...
Glob Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 Jsem netušil, že Tchibo dělá i takovouhle kávu.
Sacíbagr Odesláno 20. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2017 ...já taky ne. Byla u nás v Bille a je skvělá. Škoda, že jsem koupil jen 3 ks.
lykan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 Musím poděkovat za doporučení Nordbeans. Parádní chuť, super balení s ventilem a cena úplně ok:-)
Glob Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 (upraveno) Lykan: jakou jsi koupil kávu? Jak jí připravuješ? Upraveno 24. ledna 2017 uživatelem Glob
Sacíbagr Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2017 jaká byla cenovka??tak to už nevím, ale bylo to kolem litru za kilo.
lykan Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2017 Glob: zkusil jsem La Laguna na french press (ma to byt vhodne pro fltr) a Owl'spresso na espresso. Oboje super, spis jemne prazene, takze jsem spokojen.
Glob Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2017 Chodím do NordBeans moc rád. Právě to pražení na velmi málo, výběrová káva a možnost zvolit si V60, Chemex či presso u nich v kavárně mě velmi těší.
Bells Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Nemá někdo zkušenosti s termohrnky KeepCup? Nedávno jsem na ně narazil a docela mě zaujali i designem, navíc dělají i malé velikosti a ne jen velikost ala kafe do kýblu ze Starbucks a já bych něco takového na cesty i užil.
RedAce666 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Já je zavrhnul, protože víčko netěsní natolik, abych ho moh v klidu dát do tašky.
Bells Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Odesláno 10. března 2017 Aaaha, tak to nic moc, teda já nemám v úmyslu to dávat do tašky, především by to bylo v autě do držáku na pití, ale člověk nikdy neví že.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se