Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Hasňo, ty jsi tajemný jak hrad v Karpatech :-) Když se mi objevil problém na Iwc, napsal jsem uvolnil se ciferník, když přestali tikat TH, napsal jsem že v nich bylo více vody jak v rybníce. Tak tedy stručně, kde byl jaký problém s Damaskem se ptají kluci :-) Jinak mě je to fuk, peace....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najlepsie bude ked si kazdy zvedavec kupi D, pri sucasnej deklarovanej urovni kvality vyroby a QC sa mu coskoro rozsypu alebo inak pototo a sam uvidi co je vo veci. Zaruka plati takze to bude risk free.

Odkaz ke komentáři

Zvědavej jsem byl já...a Damaska mám zatím k plný spokojenosti, jen mě zaujala ta Hasňova informace o nekvalitě z poslední doby, ta otázka nebyla položená ani trochu rýpavě nebo ironicky, mě to opravdu zajímalo i vzhledem k tomu, že zrovna dnes jsem za jedny zaplatil poměrně vysokou částku a čekám za ní hodinky v max kvalitě, nic člověka nepotěší víc, než když přijede z obchodu o víc než 60t lehčí a o hodinu později si přečte tohle...rozhodně jsem nechtěl vyvolávat nic nepatřičnýho...ale fakt mě to zajímá... <_< :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Nemali ste odtialto vystvat kazdeho druheho Damaskonatora, mozno by ste sa aj viac dozvedeli :)

Vždyť jeden se potupne vrátil s jinou přezdívkou :-) A ten druhej se tu stejne jen ukajel, ten by o problému neřekl ani slovo :-) Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Zvědavej jsem byl já...a Damaska mám zatím k plný spokojenosti, jen mě zaujala ta Hasňova informace o nekvalitě z poslední doby, ta otázka nebyla položená ani trochu rýpavě nebo ironicky, mě to opravdu zajímalo i vzhledem k tomu, že zrovna dnes jsem za jedny zaplatil poměrně vysokou částku a čekám za ní hodinky v max kvalitě, nic člověka nepotěší víc, než když přijede z obchodu o víc než 60t lehčí a o hodinu později si přečte tohle...rozhodně jsem nechtěl vyvolávat nic nepatřičnýho...ale fakt mě to zajímá... <_< :rolleyes:

Taky jsem zvedav, ceho a jakeho modelu se to tyka. Osobne bych si vsadil na inhaus-datumovka, treba i na pouzdro 200. Hasno rozsekni to a nedelej labut :) .

Odkaz ke komentáři

"Ohm-Aztec" Nikdo tady z ničeho nedělá detektivku. Tři lidi se prostě zamysleli nad příspěvkem č. 2154.

Zdálo se mi, že cítím nějaký poplach, tak to trochu zklidňuju.

"Ohm-Aztec" To, že se chyby ve výrobě hážou na nedostatky na straně QC, je z něj patrné.

Je to moje domněnka vycházející z obecných zkušeností. To je snad patrné že spekulativní formy toho vyjádření. Šlo o drobnosti kvůli kterým právě výstupní kontrola existuje. Nebo si fakt myslíš že vím, kdo přesně kdo je onen lempl v jejich fabrice, který udělal chybu?

"Ohm-Aztec" To, že je to pochopitelně hrubej nesmysl, je patrné též.

Možná tobě. Mě to teda patrné není vůbec. Víme prd, komu tam ujela ruka a "QC" to klidně zasklít mohla taky. Takže "hrubý nesmysl" je akorát ta tvá jistota, že "QC" za to nemůže. Pokud jsi tu chybu u soustruhu ovšem neudělal ty. Pak beru zpět, tvá jistota by byla oprávněná a má spekulace by samozřejmě byla nesmysl.

Odkaz ke komentáři

"nividic" Hmm takjo, ale napsals to tak, ze by jeden mel pocit, ze se jim rozesrala vyroba a neni hodiny, co by tam nekdo nevolal co ma ted delat s dodrbanyma hodinkama.

Jasný. Sorry, nechtěl jsem způsobit poplach ve Stínadlech. Však jsem to hned mírnit. I když někteří nepochopili, viz výše .

"nividic" Jinak, taky bych cekal, ze se velke D podivaji na svah, ale vidim, ze to mas cely jinak, tak budu cekat na dalsi fotoreport z tripu po fjordech. Ty sou stejne nejlepci!

Díky. Loni jsem ale s D10 na ruce jezdil. Letos mám nové digi, tak jsem vzal je. Jsem srdce otevřené, křemík mi nevadí ani v kalibru, ani v čipu.

"nividic" Edit: Omastek byl rychlejsi, presnejsi a pri pondelku asi i min nevrlej. Peace.

Pohoda, spíš jsem to bral na sebe, že jsem zněl moc dramaticky. Damasko prostě taky sem tam něco podělá. Ale jejich produkty jsou natolik výjimečné, že sem tam chybku, kterou bez řečí opraví, jim rád odpustím.

Odkaz ke komentáři

Najlepsie bude ked si kazdy zvedavec kupi D, pri sucasnej deklarovanej urovni kvality vyroby a QC sa mu coskoro rozsypu alebo inak pototo a sam uvidi co je vo veci. Zaruka plati takze to bude risk free.

Co je tohle za hovadinu? No nic, jen výkřik do tmy.

Hasňo, ty jsi tajemný jak hrad v Karpatech :-)

Nechci tu mluvit za jiné. Já nemám co reportovat, žádná chyba, přesnost skvělá. Ale v okolí byl jeden špatně usazený cifr, jeden zkažený samonátah a nějaká disproporce v šířce nožek. Vše opraveno, nebo vyměněno. Ale stávat by se to mělo samozřejmě nejméně, o tom žádná.

Tak to potom chápu. Neboj, v této ceně bys jen těžko hledal více hodinkové technologie a umu.

Vždyť jeden se potupne vrátil s jinou přezdívkou :-) A ten druhej se tu stejne jen ukajel, ten by o problému neřekl ani slovo :-)

Ale no tak, proč ty jedy. Trochu velkorysosti sluší všem.

Odkaz ke komentáři

Všechny Hasňou zmiňované problémy se týkaly mých DK11. Vše řešeno v rámci reklamace. Ve finále mi došla trpělivost a nechal jsem si vrátit peníze. Vše korektně a promptně řešeno s Kubsonem, všecka čest.

Neměl jsem asi hodinky, které by mne chytly tak, jako DK11. Na ruce pořád, nebýt problémů zmiňovaných výše, mám je doteď na ruce, včetně lyžovačky. Skvělé nepoškrábatelné pouzdro, nejpřesnější stroj, co jsem kdy měl (s vyjímkou spring drive), přehledné, výrazné, šaškování s řemeny, večer krásně svítily, prostě spokojenost.

Míra tolerance ale přetekla. Až mne to přejde, koupím je znova s nadějí, že budou stejně perfektní, jako jsou obé Hasňovy inhouse. Prostě jsem měl smůlu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...