Hasňa Odesláno 30. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) a pak doma na tely jeho vystoupení z roku 2006 a kamarád přinesl lahev nové, nezávislé značky z jediného ostrova, který stojí za řeč, Islay. Piju pálenku jedině z tohoto ostrova. Ale tentokrát značka, kterou vůbec neznám. Založeno v roce 2005 a v láhvi jedná z prvních várek, co kdy dělali. Zážitek pro zasvěcené. Prostě comedy night v dobré společnosti. Howg. Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Ty fotky z přístavu jsou super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 To auto už něco pamatuje rychločlun paráda, ale moc se mi líbí ta rybářská stylovka na druhý straně mola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Jako Dufi, ten pristav nema chybu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Jako Dufi, ten pristav nema chybu!!No já nevím, normální přístav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Ano, ale pro lidi co necestuji mimo Cr casto a maji radi pristavy jako ja, je to pekna podivana . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Zkus náplavku. Loď jako loď.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Tak to jo, loď jako loď, ale ta celková atmosféra a architektura je všude jiná. Nějakou dobu jsem brázidl po Holandsku, Amsterdam, Rotterdam, na kotvě v Utrechtu, většinou v neděli, když se nemakalo a pak jsem se dostal do jinejch zemí a zas bylo všechno jinak. Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 No, nejsem cynik, takže mě romantika přístavů taky pořad bere. V Bergenu mi taky pivo chutná nejlíp v Irské přímo na molu. Totéž tady. Prostě romantická duše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Přesně, taky miluji tu atmosféru :-) Nikde jinde Guiness tak dobře nechutná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Přístavní fotky jsou opravdu pěkné, to je nádhera ry domky v pozadí, má to neskutečnou atmosféru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Upršené pondělí, tak aspoň příjemný oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Že ti to sushi furt jede. Já to mít k obědu 4 x týdně, tak to po měsíci nechcu ani vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Že ti to sushi furt jede. Já to mít k obědu 4 x týdně, tak to po měsíci nechcu ani vidět Tak to ses dobrej, ja mnohem driv . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Já to mít k obědu 4 x týdně, tak to po měsíci nechcu ani vidět měl bys to tak s každym jídlem? Sushi bych takle často asi nedal, ale mam favority u kterejch by mi to nabažení se trvalo sakra dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Sushi bych mohl nonstop, občas proložit pořádnym kusem hovězího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Bylo skvělé. Nemůžu se ho nabažit Snažím se ho přežrat, než se vrátím do Česka a bude utrum, ale nedaří se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Skvělý hit jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2016 Když na DK101 zasvítí slunce, tak se rozehrají jak nějaké metrosexuální exhibicionistické leštěnky a při tom jsou to prawdziwe twardzielki. Hodinky mnoha tváří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 (upraveno) Pilotky na ruku a vzhůru do oblak. Počasí super, budou výhledy. Upraveno 10. května 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se