Jump to content

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Recommended Posts

Ryby se prodaly místnímu trhovci. Byly stejky a párečky. To jsou paradoxy, co? S rybama se ten večer nějak nikomu nechtělo dělat.

Nejsou, plne to chapu, take jsem to zazil :) .

Ja myslim, ze i bez inhausu jsou super :) . Ona ta Eta ma take nejake vyhody, samo. inhaus je lepsi.

Me duvody pro inhaus jsou vesmes iracionalni, pocitove. Samozrejme kdyz je to opeprene takovym high tech, jako u Konradovek, tak bomba spica. Hodinky s naroubovanou Etou jsem si koupil jenom jednou v zivote a uz je vubec nenosim. Byly to me prvni automaty a koupil jsem je nekdy kolem roku 2001. Ja proste nic jineho nemuzu dat na ruku. Kdybych nemel na chleba, tak budu spokojene nosit Igeny a a Casia a pohoda. Ale musel bych najit nekoho, kdo mi srazi tu hranu na korunce, ktera funguje jako mucici nastroj.

To bude nejaky custom model, nebo se pletu a je to ultra tajna limitka? Kazdopadne vypada to dobre. Ale ty tve 101, to je labuzo! Az je najdu v supervyprodeji a nekrestansky draze prodam sve baterkove Seika, tak jdu do nich :)

Uplne to chapu a nemuzu odporovat :) . Ja jen, ze se musim Ety malinko zastat, v mojich D slape fakt super. Az si nekdy rikam, jestli tam neni baterka :) . Ted jsem je nosil 17 dnu a za celou dobu mi udelaly +13 vterin. Rezerva drzi, nemaji tendenci jit do +, ani do -. Dotaz: ktera korunka Te muci, u kterych?

Edit: si rejpnu, ju :) ? Vidis, to tlaceni korunek je zase moje nemoc, to bych nesnes, nebo je zacal nosit na pravacce :) .

Edited by tano

To bude nejaky custom model, nebo se pletu a je to ultra tajna limitka? Kazdopadne vypada to dobre. Ale ty tve 101, to je labuzo! Az je najdu v supervyprodeji a nekrestansky draze prodam sve baterkove Seika, tak jdu do nich :)

Je to Timeless limitka

No tlačení korunek ja taky nedávám a ty moje Igeny jsou extrém. Sním o korunce se srazenyma hranama.

Ale jsou to vzpomínkové hodinky, takže se nedá nic dělat, musím to v tomhle případě vydržet.

Edited by Hasňa