Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Už si dost dlouho namáhám mozek, jak to tu Hasňovi kapku shodit, ale tyhle fotky s hnědavým řemenem jsou poslední kapkou - nemá to smysl, shodil bych jen sebe :D  Tady to Damasku bezvýhradně sedlo, snad jen šroubovací stěžejky by ten triumf mohly korunovat. Úplně jiná liga, než ty upoceně letecký DAnevímkolikSi se čtenářskou lunetou, co je má Hasňa jen na testování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, díky, potěší to, obzvláště vzhledem k tomu, kolika lidem se nelíbí vůbec. Oboje nosím v poměru 50 na 50 a oboje nosím moc rád. Ty DAtobymelvedetkazdyhodinkovyfandaSi nosím teď na hadře k džínám a tričku a je to megaphoda. Easy life, kde se nic nemusí upoceně dokazovat, prodávat přes celebrity a lhát o inhauzu (Bremont), nebo o použitém high tech a při tom to tam všechno tak nějak přirozeně, německy, poctivě, neoddiskutovatelně je. A to takovým zpusobem, že totéž umí jen pár dalších a cení si to na pul mega za kus.

Nicméně, kdybych si, koukaje do tmy hlavně pistole, byl nucen vybrat, tak bych si nechal ty sto jedničky. Ty jdou totiž úplně ke všemu, nejsou to "oborovky" (pilotky, potápky, šperkovky, řidičovky,...) a ruční nátah miluju.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Alda

Už si dost dlouho namáhám mozek, jak to tu Hasňovi kapku shodit, ale tyhle fotky s hnědavým řemenem jsou poslední kapkou - nemá to smysl, shodil bych jen sebe :D  Tady to Damasku bezvýhradně sedlo, snad jen šroubovací stěžejky by ten triumf mohly korunovat. Úplně jiná liga, než ty upoceně letecký DAnevímkolikSi se čtenářskou lunetou, co je má Hasňa jen na testování.

To je chujovina jak vrata a doufam, ze to Konrada nikdy ani ve snu nenapadne.

Odkaz ke komentáři

Jsou uloženy ve stavební parcele v Beskydech. Byly na mě moc frajerské. Byly víc, než já. Nestačil jsem s nimi držet krok. Tak jsem šel do nenápadných, šedých myšek a své chrono choutky ukájím v jedinečných technologiích, materiálech, odolnosti, kuličkových ložiscích, přesnosti, prostě všem, co nejde vidět. Jsem prostě nenápadnej kluk.

vezmu si všechny tyhle kuličky

vezmu si kopačák od Lavičky

vezmu si všechno včetně DK sto jednicky

nenápadnej kluk

nenápadnej kluk

nenápadnej kluk

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Kdyby se mi nelíbily, tak za ně nevysolím kilo. A písničku samozřejmě znám, jinak bych ji přece nemohl parafrázovat. Cigi taky jistě slyšel Mařku zpívat o kytkách a ne o Ingách. Kluci kluci, dyť su dělal školu v Reichu, takže su nemeckydizajnofil a su slonzok a polovinu Butu znám osobně.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Jsou uloženy ve stavební parcele v Beskydech. Byly na mě moc frajerské. Byly víc, než já. Nestačil jsem s nimi držet krok. Tak jsem šel do nenápadných, šedých myšek a své chrono choutky ukájím v jedinečných technologiích, materiálech, odolnosti, kuličkových ložiscích, přesnosti, prostě všem, co nejde vidět. Jsem prostě nenápadnej kluk.

vezmu si všechny tyhle kuličky

vezmu si kopačák od Lavičky

vezmu si všechno včetně DK sto jednicky

nenápadnej kluk

nenápadnej kluk

nenápadnej kluk

Kurwa ještě že ti zůstal odpor k vnějšímu antireflexu, jinak by to už nebyl ten synek chlaščící Tyskie s sokom malinowym békající "You say one love, one life..."

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...