nickolas Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Vetsinou na takove jinotaje manzelce / mamince odpovidam: "hovor souvisle a v celych vetach!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 No a Eloga, co s tebou? Asi mluvíme každý jinou řečí. Až se snažím, tak prostě tvým příspěvkům nerozumím. Tohle jsou na mě už moc sofistikované jinotaje a myšlenkové konstrukce.On Eloga je takový...zvláštní. Pro pobavení doporučuju jeho konspirační teorie v Armida A1 vláknu, to je teprve zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Aha. Tam nechodím. Musím tam kouknout. Tady něco pro ggranda. Aspoň to vypadá, že ta korunka je funkční a ne jenom přivařená atrapa. Ta by to Déčko měla rovně. I kdyby to nebylo dosažené úplně na fest a to déčko bylo kolmo vůči rovině hodinek, tak je pořád naopak. Prostě zmar nad zmar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Vydržej všechno, i vůní kuřete pečeného na bramborách, pórku, růžičkové kapustě, mrkvi a tuřínu. Ta šťavnatá půlka do mě vyplula jako nic. Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) On Eloga je takový...zvláštní. Pro pobavení doporučuju jeho konspirační teorie v Armida A1 vláknu, to je teprve zážitek.ty tomu tak rozumíš, ty trubko....**hele hasňo, koukám, že jsi jelen ze všeho, co si bereš k duši víc než je zdrávo a než ti jako osobě v norském ropném průmyslu náleží.To, že tady píšu sofistikovaně a pro mnohé jednoduché chronomagory nesrozumitelně není žádný div, mnoho lidí tady má ani IQ-tykve, což ale myslím, že není tvůj případ. Proto jsem ti věnoval pár řádek v dobrém rozmaru i teď , když tady bojuješ s větrnými mlýny kvůli něčemu jménem Damasko, tak také - ale z odvrácené strany monitoru.Jak říkám, hoď to za hlavu, ale nenechávej se vytáčet jinými magory ještě většími než ty sám a nenech se klátit ve větru těmi, co nevidí za obzor. Obojích je tady mraky a něurekom. Jen chvíli se mi zdálo, že jseš výše nad těmi ostatními, co tu šudlaj primky, ale říkám, to byl jen mam a klam. Raději si dnes přečtu honzu mantu, tam je jistota, že to je echt komplet o hodinkách a žádné vytažené gumě a pokusu o multi-kulti, co stejně dopadne vždycky blbě.Jinak si nemáme co říci, v hodinkách sě věnujeme každý něčemu jinému, ale abych to zakončil příznačně s tou harmonií, to se ti povedlo, budeš ještě hodně dlouho sbírat životní zkušenosti, abys jí dosáhl. Ovšem jinak ti přeju, aby ti ten job vyšel atd....Servis.** Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Clovece,elogo,ja proti tobe nic nemam,ale opravdu si myslis,ze pises sve prispevky tak sofistikovane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Eloga mě začíná bavit. Buď má takový nadhled a životní ošlehanost nebo dobrej matroš. Franto jsi tu? Tady bude jeste veselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 elogove prispevky su strasne dlhe a hlavne rychlo miznu - viet mi to niekto s vacsou vydrzou a lepsim postrehom zostrucnit? Staci ze ci je uz kokot alebo este nie. Dik Ja je daval promazat po 5 letech preventivne, ...... toto forum vyzera ze potrebuje takuto udrzbu kazdy druhy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 IQ tykve, šudlat primky, hledání harmonie...Slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Sestavit z prázdných frází tak dlouhý text, to už je umění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 To sedí... že by Bohuš zavítal na fórum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Hehehehehe..................to je zas den...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Eloga mě začíná bavit. Buď má takový nadhled a životní ošlehanost nebo dobrej matroš. Franto jsi tu? Tady bude jeste veselo.Hele pisu si, ale je to furt to samy vlakno :-) To bych tu musel bejt furt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) viet mi to niekto s vacsou vydrzou a lepsim postrehom zostrucnit? Dik Hasňa je jelen kterýho někdo klátí. Všichni ostatní sou retardi, Eloga de za Mantou, protože ten se neobtěžuje s gumou Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Hasňa je jelen kterýho někdo klátí. Všichni ostatní sou retardi, Eloga de za Mantou, protože ten se neobtěžuje s gumou Ano, tak nějak jsem to taky pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 ok, no dobrý, dyk se tolik nestalo, Damasko team jede dál a všem se ulevilo ..... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Hasňa je jelen kterýho někdo klátí. Všichni ostatní sou retardi, Eloga de za Mantou, protože ten se neobtěžuje s gumouJsi genialni prekladatel :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 ale fuj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se