instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Tak ale to ano, pandu uz treba vyvazovat. Nema to v navode zakazane jazdit bez spolujazdca? jak sa ti tam zacne v kufri trepat kapor aby vas nevykotilo do jarku.. Ale bez srandy, panda 4x4 je nezmar zihadlo, kolega to ma (polovnik) a prisaha na to jak na Damasko. Tak vesele nakupovanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Už je to ok. Kapr ztažený, nacitrónovaný a já na chatě, čaj s rumem a čekám na ostatní. Mnohaletá tradice sahající až k poslednímu Jarkovu vánočnímu koncertu v Těšíně někdy v polovině devadesátých. Když on tu svou tradici ukončil, my, odmítajíc sedět doma, tu svou začali. A hodinkám jsem dneska dal taky svátek. Závit na korunce se jim sice neztrhne nikdy, jak se tu teď někde probíralo u jiných drahých strojů, ale zároveň to jejich neustále ukazování toho, jak ten život běží je taky už někdy pruda. Jsou chvíle, kdy se bez této informace dokážu celkem bez problému obejít. Třeba právě dnes večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 :-) vypadá to na těžkou pohodičku. Tož užívej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Ten litinovy krb ma tak 25 let, ze jo? Uzivej pohody, tyhle chvile mam taky rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 hasno ale tak nahate fotky a v predsviatocny den, ze ti neni hanba tak idem ja pomaly z prace, si ma s tym krbom navnadil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Z toho ohně sálá pohoda: Tak si to všichni užijte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 (upraveno) Ten litinovy krb ma tak 25 let, ze jo? Uzivej pohody, tyhle chvile mam taky rad.No, tak to asi i víc. Kupoval se ještě za komárů. Co ten už viděl a zažil.. Též přeji klidné svátky. Upraveno 24. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Jinak teď jsem dorazil. Fajny večírek. Takový adventní. Purpura ale nebyla, tak jsme zaimprovizovali něčím neméně voňavým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Návrat domů z hospody a teď skončily noční bakchanálie. Čtyři párečky, křenova hořčice, rohlíčky. Po 9 pivech a pár písničkách s kapelou vyhládne. K tomu posledních 20 minut filmu Meet Joe Black. Zase jsem brečel. DK10 zvládají vše s ledovým klidem a bez ztrhnutého závitu. Takže vlastně vše ok. Konec vysílání. Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Jj to znám - v hospodě se držím a doma se strhne peklo... parečky, uzene, ogurčičky, rohličky...a pak ráno nemůžu snídat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Hasňaskoro to vypadá, že kouříš i purpuru... . No nic, já věděl že umělci jsou všechoschopný hudebníky nevyjímaje..., ale sem měl dojem, že svinstvo končí někde u Tarase Bulby nebo tabákem Bača, ale tvůj kouřový opar se jeví téměř jako Smoke on the Water, klasická srdcovka. A vlastně je dobře, že se tady ukážeš i v tomto světle. Tak a je to vše, co jsem tady chtěl, P.F. 2015. P.S. http://www.deep-purple.net/features/smoke/smoke-on-the-water.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) Jsem člověk mnoha nálad. Na Silvestra pojede na plný plyn vaporizér, takže romantické fotky v dýmu nebudou, ale nálada bude i tak správně chemicky katalyzovaná. Včera příjemné německo - japonské hodinářské posezení. Taky to byl takový lyžařský předexpediční briefing. Shodli jsme se, že tu na fóru máme přes lyže jednoho výjimečného exota a od srdce jsme se mu zasmáli. Dokonce jsme se u stolu kamarádili i s jedním náruživým prknařem. Jsme prostě kluci tolerantní. Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Siesta na Oskavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Je to Oskava u Šumvaldu? Já jen jak mám koukat lidem po zápěstích, až půjdu na Nový rok na Rabštejn Siesta na Oskavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) Přesně tak. Měli jsme jít dneska, ale bude se dělat mast z trávy, tak nejdem nikam a tak nějak šábes. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) To jsou lázně tady. Povečeřeli jsme spagetti al cannabiata. Tedy al arrabiata s celou nadrolenou palicí trávy (na čtyři porce) nastartovanou na olivovém oleji. Ojoj. A tak si tu žijem. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Siesta na Oskavě.Výborná, až surrealistická kompozice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Procházka na Rabštejn. Junior sice pindá a kňučí, že se nešlo lyžovat a musí pochodovat a trávit čas s celou partou svého fotra, ale jinak pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Holba ok, ale Plzeň to není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 We're on the road to nowhere.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se