Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Už je to ok. Kapr ztažený, nacitrónovaný a já na chatě, čaj s rumem a čekám na ostatní. Mnohaletá tradice sahající až k poslednímu Jarkovu vánočnímu koncertu v Těšíně někdy v polovině devadesátých. Když on tu svou tradici ukončil, my, odmítajíc sedět doma, tu svou začali. A hodinkám jsem dneska dal taky svátek. Závit na korunce se jim sice neztrhne nikdy, jak se tu teď někde probíralo u jiných drahých strojů, ale zároveň to jejich neustále ukazování toho, jak ten život běží je taky už někdy pruda. Jsou chvíle, kdy se bez této informace dokážu celkem bez problému obejít. Třeba právě dnes večer.

ba71a17b83e92641e5b76edbf48a95be.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návrat domů z hospody a teď skončily noční bakchanálie. Čtyři párečky, křenova hořčice, rohlíčky. Po 9 pivech a pár písničkách s kapelou vyhládne. K tomu posledních 20 minut filmu Meet Joe Black. Zase jsem brečel. DK10 zvládají vše s ledovým klidem a bez ztrhnutého závitu. Takže vlastně vše ok. Konec vysílání.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Hasňa

skoro to vypadá, že kouříš i purpuru... :lol2: . No nic, já věděl že umělci jsou všechoschopný hudebníky nevyjímaje..., ale sem měl dojem, že svinstvo končí někde u Tarase Bulby nebo tabákem Bača, ale tvůj kouřový opar se jeví téměř jako Smoke on the Water, klasická srdcovka. :photo: A vlastně je dobře, že se tady ukážeš i v tomto světle. :cheers:

Tak a je to vše, co jsem tady chtěl, P.F. 2015.

P.S. http://www.deep-purple.net/features/smoke/smoke-on-the-water.html

Odkaz ke komentáři

Jsem člověk mnoha nálad. Na Silvestra pojede na plný plyn vaporizér, takže romantické fotky v dýmu nebudou, ale nálada bude i tak správně chemicky katalyzovaná. Včera příjemné německo - japonské hodinářské posezení. Taky to byl takový lyžařský předexpediční briefing. Shodli jsme se, že tu na fóru máme přes lyže jednoho výjimečného exota a od srdce jsme se mu zasmáli. Dokonce jsme se u stolu kamarádili i s jedním náruživým prknařem. Jsme prostě kluci tolerantní.

7f36324c93580589f2d627dafc27eb81.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...