Hasňa Odesláno 22. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 :-) Někdy to nabere bláznivé vibrace. Zatím jsem spokojen. Hodinářský, materiálový a technologický high end, povědomí mezi lidmi nula, velikost spíše nenápadná, odolnost brutální, cena/výkon nedostižný, antisnobarna nejvyššího kalibru, PR tak malé, že je to téměř humorné. Fajna kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 (upraveno) Ty musis mit lulina obrich rozmeru :-) Upraveno 22. července 2014 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 ...nebo dobrého maséra, no, ALDA, to je velký masér.Myslim ze ne, tady to neplati. Hasňa ma svuj rozum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Dneska další brutálně tropický den. Počasí letošního léta je tu teda naprosto výjimečné, úplná Korsika. V noci přes dvacet, ve dne třicet, firma prázdná, všichni v Turecku, takže na místních plážích jen těch pár, co zůstali tady. Po práci pěkně šup do moře, voda ve fjordu dvacet stupňů, úplně průzračná, Hawaii. Upraveno 23. července 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Uz jsem te chtel podezrit, ze nas mlsas fjordem a neukazes ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 No tvl ten mostek! Paradni kousek. A jeste dodatecne ti gratuluju k double D, svebytna volba. Vic fot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Nedělní natahování péra v křesle u kreslené lahůdky Ratatouille. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Nahodil jsem zase trnovku a dvoubarevné prošití. Ale asi můžu muset napsat Bakerovi s prosbou o černý Rios NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2014 Nedělní natahování péra v křesle u kreslené lahůdky Ratatouille.Honit si ho před dětmi... no fuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Dneska jsem je vzal poprvé na šichtu. Zvládly to celkem bez problémů. Prostě ultraodolné hodinky... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 (upraveno) tak ta podložka pod myš s tim upozorněnim je exkluzivní :-) něco jako nedávejte zvířata do mikrovlnky .... hodinky samozřejmě supr :-) Upraveno 28. července 2014 uživatelem the MJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Jeste tam melo byt "..but remember your password!" Furt ho musime menit a pamatuje si to 25 hesel dozadu, takze toceni treba dvou taky nejde. No sasci. Stejne to pak nakonec vynese nejaky manazer a jeste dostane zlaty padak, aby byl klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Tropická horka jsou minulostí. Zase máme skandinávské léto, džíny, deštník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Je "sto a jeden" důvod je koupit a nosit. DK101 poprvé v práci. A taky už na poště leží nový řemen. Takže teď budou mít desítky asi chvíli pauzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Nová prrdel z koňa od Horweenů. Scénář Rusakov, režie Kotěnočkin, výroba jankoxxx. Upraveno 31. července 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Jak tady to vlákno sleduju, tak se mi inhousy líbí víc a víc. Gratulace! Má to charisma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 ...nejlepší je nosit watche na řiti. Já bych zbytečně nenabíjel těm, kteří nesdílejí Vaší víru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 31. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Cyrile, díky, potěšil jsi mě, musím říct. Ještě mě láká zkusit hadr Rios NATO od Bakera. To marosha už úplně jebne. Upraveno 31. července 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Já bych zbytečně nenabíjel těm, kteří nesdílejí Vaší víru...No tak jsi mi to sebral... teď už by nebylo jehobedjovi odpovědět vtipné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Ja by som sa s Konradom nezahraval. Jedneho dna sa zjavil diablovi a ponukol mu na podpis nejaku zmluvu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se