siwi Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Tak jsem poprvé vyvezl svá DA 34 na prodloužený víkend na venkov a myslím, že jim to tam slušelo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Sekne jim to moc . Jak se nosí na tahu? Zkoušel jsem je kdysi na kůži a byly velmi pohodlne a hodně lehké, na tahu jsme je v ruce neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 I na tahu se nosí výborně. Jsou pohodlné. Ve srovnání s Béčky jsou i s ním o poznání lehčí. No a k pohodlnosti také přispívá jejich o dva milimetry menší rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Hlavně nebudou takový magnet na skrabance jako Bečka. Vypadají fakt dobre. Taky nějaké Déčka zvazuju , ale asi spis nějaký model s lunetou a jen s vnitřním ar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Když vidím ty fotky, tak si snad ten tah nakonec pořídím. Siwi, nebudeš někdy v dohledné době na západě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 bacil.357: Ale jo. Někdy koncem září. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Siwi, pecka fotky. A vypada to, ze jsi mel i pekne svetlo. Za me parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Moc hezký siwi...je vidět, že seš s nima spokojenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Krasne fota Siwi, smekam az na zem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Fotky samosebou fajnový..a Siwi nemáš někdy cestu i do Brna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Zrovna jsem si nad těmito fotkami řekl, že na CHNMG je plno borců, co fotí hodinky dle mne lépe než kibi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Pecka kamarade, slusi jim to tam moc a jedna fotka je lepsi nez druha! Ty hodinky jsou vazne neskutecne fotogenicke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Všem díky za povzbuzující slova chvály AndyAaron: Světlo bylo nádherné. už takové podzimně nažloutlé.dufi: Spokojenost maximální. To jsem ani nečekal.MíraMíra: V Brně jsem byl v červnu, to jsem je ale ještě neměl Možná v říjnu, jestli mě v práci donutí zúčastnit se jedné konference na Masarykově univerzitě.zbuddy: Takových lidí tu určitě je dost. Já se k nim ale nepočítám. Kibi je tady obestřen takovou dost negativní aurou a já ani nevím, čím si ji vysloužil. Mně se jeho fotky líbí moc a na jeho fotostránky chodím velice rád. Bells: Michale, mám radost, že se ti ty fotky líbí. Přijde mi, že máme v některých ohledech podobný rukopis (tím nemyslím tvé skvělé koláže, o ty se ani nepokouším). Ale ty hodinky focení a následné úpravy velice usnadňují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 V 2. 9. 2016 v 11:53, siwi napsal: MíraMíra: V Brně jsem byl v červnu, to jsem je ale ještě neměl Možná v říjnu, jestli mě v práci donutí zúčastnit se jedné konference na Masarykově univerzitě. Tak kdyby tě donutili a měl bys chvilku, tak bych byl rád, kdyby ses ozval. Moc rád bych mrknul na ty tvoje parádní D live. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Jen jedna fotka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Pepsi Mako je zpet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 @MiraMira a Siwi: Kdyby vam nevadila spolecnost, tak bych se prifaril. Hodne by me zajimalo, jak vypadaji ty Damaska nazivo. Byl jsem se podivat na Damasko DA36, co Mira nedavno prodaval a tyhle vypadaji jeste lepe, hlavne take kvuli tahu, ktery mam rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Mně by to nevadilo a Siwimu asi taky ne, jenže nakonec do Brna nejede. Tak snad někdy příště.Někdo jinej z Brna a okolí s DA34 ? Upraveno 23. září 2016 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 V 23. 9. 2016 v 18:44, AndyAaron napsal: Pepsi Mako je zpet! Ano Chovám je doma jako v bavlnce. V 23. 9. 2016 v 19:29, bigwolf napsal: @MiraMira a Siwi: Kdyby vam nevadila spolecnost, tak bych se prifaril. Hodne by me zajimalo, jak vypadaji ty Damaska nazivo. Byl jsem se podivat na Damasko DA36, co Mira nedavno prodaval a tyhle vypadaji jeste lepe, hlavne take kvuli tahu, ktery mam rad. V 23. 9. 2016 v 20:20, MíraMíra napsal: Mně by to nevadilo a Siwimu asi taky ne, jenže nakonec do Brna nejede. Tak snad někdy příště.Někdo jinej z Brna a okolí s DA34 ? No jo... Z Brna letos na podzim nic nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se