Přejít na obsah

Ze Siwiho hodinkovnice

siwi

Doporučené příspěvky

Krasne fota Siwi, smekam az na zem ;) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem díky za povzbuzující slova chvály :D

AndyAaron: Světlo bylo nádherné. už takové podzimně nažloutlé.

dufi: Spokojenost maximální. To jsem ani nečekal.

MíraMíra: V Brně jsem byl v červnu, to jsem je ale ještě neměl :) Možná v říjnu, jestli mě v práci donutí zúčastnit se jedné konference na Masarykově univerzitě.

zbuddy: Takových lidí tu určitě je dost. Já se k nim ale nepočítám. Kibi je tady obestřen takovou dost negativní aurou a já ani nevím, čím si ji vysloužil. Mně se jeho fotky líbí moc a na jeho fotostránky chodím velice rád.

Bells: Michale, mám radost, že se ti ty fotky líbí. Přijde mi, že máme v některých ohledech podobný rukopis (tím nemyslím tvé skvělé koláže, o ty se ani nepokouším). Ale ty hodinky focení a následné úpravy velice usnadňují.

Odkaz ke komentáři

V 2. 9. 2016 v 11:53, siwi napsal:

MíraMíra: V Brně jsem byl v červnu, to jsem je ale ještě neměl :) Možná v říjnu, jestli mě v práci donutí zúčastnit se jedné konference na Masarykově univerzitě.

Tak kdyby tě donutili a měl bys chvilku, tak bych byl rád, kdyby ses ozval. Moc rád bych mrknul na ty tvoje parádní D live. Dík :)
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

@MiraMira a Siwi: Kdyby vam nevadila spolecnost, tak bych se prifaril. Hodne by me zajimalo, jak vypadaji ty Damaska nazivo. Byl jsem se podivat na Damasko DA36, co Mira nedavno prodaval a tyhle vypadaji jeste lepe, hlavne take kvuli tahu, ktery mam rad.

Odkaz ke komentáři

V 23. 9. 2016 v 18:44, AndyAaron napsal:

Pepsi Mako je zpet!

Ano :D Chovám je doma jako v bavlnce.

V 23. 9. 2016 v 19:29, bigwolf napsal:

@MiraMira a Siwi: Kdyby vam nevadila spolecnost, tak bych se prifaril. Hodne by me zajimalo, jak vypadaji ty Damaska nazivo. Byl jsem se podivat na Damasko DA36, co Mira nedavno prodaval a tyhle vypadaji jeste lepe, hlavne take kvuli tahu, ktery mam rad.

V 23. 9. 2016 v 20:20, MíraMíra napsal:

Mně by to nevadilo a Siwimu asi taky ne, jenže nakonec do Brna nejede. :(

Tak snad někdy příště.

Někdo jinej z Brna a okolí s DA34 ? :D

No jo... Z Brna letos na podzim nic nebude.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...