siwi Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Nedávno mě jeden člen požádal, abych udělal i nějaké fotky dýnka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Moc pěkné fotky Vojto. Nikdy jsem netušil jak tyto Longíny vypadají zespodu a není to vůbec špatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Parádní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 ohm-aztec: Díky moc Ondrej71: Jo, tak dýnko je vážně nádherné. Ty reliéfně vyvedené nápisy jsou krásně vysoké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Hele to je pecka... smekám... krásný fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2014 Co ti na to ještě říct, jsou prostě boží a ty fotky, to je vážně pastva pro oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 Dýnko je jejich silná stránka, dobře udělali, že ho neodflákli. Fotky parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) Pecka!! Vdaka za novy wallpaper do mobilu Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 V 17. 8. 2014 v 7:35, misoo napsal: Pecka!! Vdaka za novy wallpaper do mobilu moc mě těší, že obrázek poslouží, Mišo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Tak už to sem nahrň . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Před několika málo dny se ke mě na chvilku zatoulaly jedny z legendárních digitálek, a sice Casio G-SHOCK GX 56-1A - BLACK/RED. Na obrázcích jsem je viděl už mnohokrát a vždycky se mi moc líbily. Svým tvarem připomínají digitálky, na kterých jsem vyrůstal, a které se u mě podílely na vzniku chronobundusu. Takže jsem nabídce na zápůjčku neodolal a při té příležitosti taky udělal pár fotek. Přesto, že jsou to hodinky plastové, jsou vskutku mohutné. To z obrázků, co jsem kdy viděl, není ani zdaleka patrné. Překvapí i svou velikostí. Původní digi jsou proti nim hodinky pro děti. Vzhledově jsou koncipovány tak, aby ladily ke sportovnímu outfitu. Kombinace černé a červené barvy je na pohled příjemná. Celé toto pojetí nenarušují ani displeje, protože jsou inverzní. Tady ale musím říct, že tím dost trpí čitelnost. Uživatel prostě potřebuje dobrý zrak. Výrazně ovšem pomůže přisvětlení displeje, kdy se jinak bílé číslice rozsvítí zeleně. Na ruce mi seděly výborně, to musím taky vyzdvihnout, protože s tím mívám u jiných hodinek problémy. Asi by i svými proporcemi odpovídaly mé hřmotné postavě. Jenže já nejsem sportovec ani voják a nějak jsem měl pocit, že jejich charakter neodpovídá tomu mému. Zatímco tahle Géčka jsou pro aktivní lidi milující adrenalin, já jsem usedlý pán "v nejlepších letech" Nosit tyhle hodinky by pro mě bylo jako koupit si Hummer a nikdy s ním nesjet mimo asfalt. Nicméně, hodinky nádherné a jsem moc rád, že jsem si je mohl osahat: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Krásná práce kamaráde! Je vidět, že máš "nápad" a bez toho by to nešlo . Jinak s "pánem v letech" jsi mě dostal kamaráde ... do toho máš ještě krapet daleko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 No, ale když jsem tyhle zálesácký chrona choval na svém předloktí, tak jsem si tak připadal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Tak pak není divu, že Ti seděly, páč na předloktí seděj i mojí ženě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 (upraveno) pekne fotky peknych hodiniek, kedysi som ich zvazoval (vo full black), no nakoniec zvitazili ich mensi a praktickejsi braskovia 5600-ky Upraveno 22. srpna 2014 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Paráda jako vždy, nejradši bych ti zapůjčil i ty své na focení, ale když já bych bez nich nevydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Netušil jsem, že ty Longiny jsou tak krásný. Snad ty hezký fotky moc nezkreslujou. Víme, jak to je, foto vs. realita .Ty fotky jsou fakt jako profi promo výrobce / prodejce. Hezký, chválím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Mupa, fotky veru skresluju, nazivo su totiz ovela krajsie! Jedina fotka na ktorej sa blizia tomu ako vyzeraju nazivo je tato http://forum.chronomag.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=384784 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mupa Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2014 Huh, tak tahle fotka mě dostala. Budu si je muset někde prohlídnout v reálu. Moje slabost pro potápky se zase vystrkuje růžky . Ale ještě jednou chválím Tvoje foto umění ..SUPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. září 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2014 No tak děkuju, Mupo. Hodinky jsou opravdu SUPER Krásná modrá, velikost tak akorát as skvěle vyladěný strojek. Mají prostě všechno, co člověk od svýcarských hodinek může čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se