Karussell Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Přátelé, i já jsem se jako amatérský fotograf, který používá v 99% případů k focení mobil, rozhodl zachycovat krásu hodinek a podělit se o ní s vámi. Není to žádná hitparáda a budu na zlepšení dál pracovat, hodinky jsem nefotil chronologicky podle toho, jak jsem k nim přišel, ale spíš stylem "co mi zrovna přišlo pod ruku". Ke každým se pokusím přidat příběh a trošku objasnit auru, kterou pro mě mají. Budu přelétat mezi vintage a moderní vlnou, českými, švýcarskými a německými brandy, mechanikou, automaty a quartzem, prostě od každého trochu. První mi přišly pod ruku český vintage kousky, který jsem dostal od dědy, který je vášnivý sběratel všeho možného už od mládí a když jsem mu jednou povídal o mechanických hodinkách, strojcích a všech radostech okolo, tak se do toho opřel, nastudoval si starý PRIM katalogy, typy strojků a při svých návštěvách burz a blešáků začal vytvářet sbírku, kterou jednou(doufám, že jako děda) opět předám dalším generacím. Jsou to pro mě sváteční hodinky s příběhem, prostě hodinky od dědy a dál asi není třeba nic dodávat ...na scénu příchází Sport II Automatic a Diplomat
siwi Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Tak jo, ať ti to hezky fotí. Máš evidentně víc hodinek než já, takže se těším, že tu uvidím spoustu hezkých kousků :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Karussell Odesláno 24. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Dnes nabírám směr o 180° směrem k moderním švýcarským kvarckám Proč zrovna TH Formula 1 Gulf edition? Motorsport je odjakživa mou velkou vášní a proto mi něco sportovnějšího s Gulf pruhem na cifru nesmí chybět. Jak jsem je poprvé vidě, hned jsem věděl, že jsou to ony. Ty správné hodinky na lítačku, na závody, na léto a k vodě... Nicméně mi dorazily na ocelovém tahu, guma ležela dva roky v šuplíku a dostalo se na ni až letos...a na podzim opět přezouvám na tah, protože to zpracování tahu i hodinek je naprosto dokonalý. Musím říct, že tyhle hodinky budí nečekaně velkou spoustu emocí, nikdy bych neřekl, kolik lidí zná film Le Mans a má tuto ropnou společnost spojenou s Porsche... O další focení jsem poprosil i bráchu fotografa a model 917 Gulf No.20, tak příští týden budou fotky trošku jiné kategorie
jacob Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 V 24. 7. 2014 v 7:52, Karussell napsal: Proč zrovna TH Formula 1 Gulf edition? Pro mě to jsou jedny z nejhezčích TH Formula. Je jasný, že ne každý chce mít na ciferníku ropnou společnost, ale podle mě takový branding dělá hodinky zajímavé a hlavně je to k tématu.
Tondaa73 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Ty formule jsou moc pěkný. Mám doma dvoje, ale obyč., bez GULFu. Díky za foto.
Karussell Odesláno 24. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Díky, možná je ještě zajímavý dodat, že na to, že jde o ne-limitku a kvarcky, takže relativně obyčejný hodinky, se jejich cena v průběhu 3 let zdvojnásobila, což bych opravdu nečekal
Mupa Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 Luxusní fotky a krásný hodinky. Měl bys fotit pro nějakej magazín . Hlavně ty náladovky s Gulfama jsou pěkný.
sashator Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Poslední dobou se mi strašně začaly líbit Monaca právě v Gulf edici a u Formulek tomu není jinak- moc pěkný hodinky, quartz se k nim tak nějak hodí, i big date se mi líbí, na lítačku jak dělaný...na kolik tě prosím tě vyšly a kupoval jsi u nás nebo v zahraničí?
Mupa Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Já myslím, že je spíš otázka času, než někde na tyhle krásný Gulfy narazím ke koupi. Je fakt, že cena raketově vystřelila, ale když už má člověk možnost si je zkusit na ruce a padnou, není co řešit.A hlavně, kdo by nechtěl mít na hodinkách tachometr ?
Karussell Odesláno 29. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Díky za ohlasy, snažím se, bohužel jsem se v poslední době nějak zasekl s focením - celkem mě zaměstnávaj jiný aktivity a hlavně čekám na nový hodinky a jsem tak natěšenej, že nějak nemám sílu fotit ty současný Monaca bych si vzal radši v modré klasice, tam je toho Gulfu podle mě škoda, ale na F1 to padne jako vyšitý a z realtivně nudných hodinek to udělá velmi zajímavej kousek. O Monacu furt přemýšlím, byl by to hezkej párek, jenže už jedny modrý hranatý chronografy mám, dvoje bych neunosil a chronobundus neznám - sice kontinuelně nějaký vybírám, ale nakupuju rozvážně a neprodávám(ale nikdy neříkej nikdy)
Mupa Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Mě Formule nudný nepřijdou. Jeden čas jsem přemýšlel o těhlech, ale nakonec jsem si řekl, když Heuery, tak Gulfy.. Ale nerostou...
Daemonultimate Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Na fotkách hodinky vypadaj líp jak ve skutečnosti, jen tak dál a víc
Karussell Odesláno 5. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2014 (upraveno) Zkouška makro režimu mýho hájendovýho kompaktu Upraveno 5. září 2014 uživatelem Karussell
Mupa Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Odesláno 5. září 2014 Další ze série fotek s atmosférou. Tady bych si troufnul tipovat na ranní světlo a kompakt iPhone ? Jinak je nádhera, jakou mají ty Primky patinu, což se právě podařilo zachytit autorovi Jen houšť !
Karussell Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Dnes mi konečně dorazily moje potápky na lítačku - Glycine Combat Sub Bicolor, moje chronoduše je na nějakou dobu klidnější a proto jsem se mohl věnovat detailům hodinek a jejich kráse, no prostě si je užívat a udělat zase pár fotek ...vzhledem k tomu, že jsou to potápky, jsem je vzal lehce pod vodu a vyzkoušel, jak jim to sluší v zápřahu. Ty barvy jsou prostě skvělý. Pak jsem přitvrdil a šly mezi kameny, písek a bojovnici, ale i to zvládly...zřejmě slušnej oddíl 1
Kid_A Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 jojo, hlavne aby pak karussell nepsal v prodejnim vlakne: "hodinky se nikdy nepotapely":))) V 10. 9. 2014 v 20:14, Ondrej71 napsal: Ta poslední akvarijní je super
Karussell Odesláno 10. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2014 No jasně, auto se zimákama v soli nejetý a potápky co nikdy nebyly ve vodě Mě se ty akvarijní fotky tolik nelíbí, dal jsem je spíš ze zajímavosti, voda byla taková zakalená a celkově žádná hitparáda...ale zlepším to
African Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Mě se strašně líbí ta třetí, taková hodně akční.. super, klobouk dolů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se