Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Farky, gratulace! Martú je skvělej řemen. Bohužel mám jen 22 mm, tak jsem ho dal na dnes funglové Štajny. Asi to sem úplně nepatří, ale nemohl jsem jinak ?6731289f6fb539dedad9705020ff8f4c.jpg

Odesláno

Budiž vám řemeny přány. Já je v poslední době nosit nemůžu, po celodenním nošení se mi vždycky na spodní straně zápěstí udělá vyrážka. Takže meshe, tahy a silikon. To můžu. Kůži ne.

Odesláno

ponorka : jojo :-)

Vlada : to nebude kuzi ale sponou. me se teda nic nedela ale poridilil jsem spony od steinhartu. Bytelna nerez ocel l316. pokud bys nemel nikoho kolem komina ti muzu pujcit na vyzkouseni. mam 24 i 22. Pokud ti nic nedelaji pouzdra tak by nemely ani spony.

Odesláno

Sponou to nebude. Včera jsem měl přes den v práci Aviationy od Steinhartu na origo pásku s origo sponou. A večer zarudlá spodní část zápěstí, i ta, co je mimo sponu. A svědí to.

Odesláno

Já měl stejný problémy s kvalitní kůži. Guma a tah OK a ještě levné řemeny, které asi nejsou z kůže (paradox, protože bych řekl, že se to svinstvo, snad plíseň, drží v té střední vrstvě řemenu, která je u levných z papíru). Po roce nošení gumy je teď i kůže OK a žádné problémy nemám.

Odesláno

Inu, "Professional Diver" :-D. O něčem takovém si hodinky s žabí korunkou ve znaku můžou nechat leda tak zdát :-)

Odesláno

Sluniq - SUPER!!! Já jsem to nestihnul realizovat, ty jo, udělal jsi mi velikou radost :) A vůbec nepochybuju, že to dalo pořádnou práci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...