Přejít na obsah

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

541 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      12

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

A jaká je, prosím, ofiko cena U1 na kaučuku a u UX (klasické), prosím? Mám nějaký problém a vidím ceny pouze na tahu a když "kliknu" na kaučuk, nějak se mi to nezobrazí.

Díky

U1 (32 200 - silikon)?

UX (38 300 - kov)?

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno (upraveno)

U1 - 35.870 na tahu i na silikonu

UX - 38.300 stejná cena za obě verze - kupodivu, ale je to tak...

Upraveno uživatelem Z.
Odesláno (upraveno)

U1 - 32.200 na silikonu, 35.800 na tahu,

UX - 38.300 stejná cena za obě verze - kupodivu, ale je to tak...

Cena na silikonu a náramku je stejná - U1 - 35875,-

na webu máme trochu bordel, zkusím s tím něco udělat? na skladové kusy máme pořád staré ceny!

Upraveno uživatelem kubson
  • po měsících...
Odesláno

Pripajim se s hodnocenim za 1, vyborna domluva, ochota resit individualni pozadavky. O vsem jsem byl informovan a dodano podle dohody. Doporucuju.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Milí chronomágové, plaše se tu přidávám s právě (včera podvečer) koupenými Laco Flieger Westerlandy:

http://www.chronoshop.cz/laco-flieger-rucni-natah/laco-flieger-westerland

Přes prvotní lehké zaváhání při vstupu do domu Na Dělostřílnách (nenašel jsem totiž zvonek u dveří) mě pan Böhm ale rychle zklidnil :-)

Díky. Můžu dát s klidem 1.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Nedávno jsem si u nich  koupil první pilotky. Bohužel se vyskytl drobný problém, za který kluci z Chroshopu nemůžou, hned jsem je kontaktoval, hned mi odpověděli, hned mi nabídli pomoc a hned mi i pomohli :notworthy: , takže jako ve škole  1*. Tímto vám kluci ještě jednou děkuji. Robert

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jediná a docela nepatrná výtka k chronoshopu, spočívá v tom, že se zbavili nějaké širší nabídky řemenů. Drží si zásoby(příslušenství) k hodinkám, které tam prodávají a víc nic. To mě opravdu mrzí, ale chápu, že je to pro ně okrajová záležitost a hlavní prim hrají hodinky. Strapshop, mě osobně moc nepomohl. Řemen musím vidět naživo a podle fotek si vybrat nedokážu. Podle fotky, rozpoznat texturu kůže u tmavého řemene, je myslím si dost problém. Co nějaký kompromis? Hirsch, Rios v těch nejfrekvent. rozm. 20,22mm a v menší míře 18 a 24mm, u vás na prodejně? DiModell je problém, já vím... Jinak zvažuju,

objednávat si řemen ze strapshopu, přes chronoshop i když si připadám jako totální blbec, ale nic jiného mi nezbude.

Odesláno

A sakra, :eek: tak to posílám velkou omluvu. Kvůli řemenům jsem do chronoshopu volal několikrát, nejčastěji vel. 20,22mm a většinou jsem poptával DiModell. Uspěl jsem u vašeho kolegy jen 1x(Ikarus) a byl jsem odkázán na strapshop. Chybně jsem z toho usoudil, že jste sort. řemenů omezili. Prostě není nad os. návštěvu. Děkuji za odpověď a sypu si popel na hlavu(celou popelnici).

Odesláno

Tááááákhle je to! Ale já mu naprosto rozumím, jeho zájem o hodinky končí hned za stěžejkou. :lol2:

Návštěvník kupec
Odesláno

Nakupoval som v chronoshope už 2 krát. Zásielka vždy prišla na čas. Spokojnosť aj s tovarom. Hodnotím "1". B)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak já taky přidávám jednu 1*. Skvělá komunikace (na hodinky jsem čekal měsíc), po zaplacení okamžitě dodáno a docela jsem čuměl, do jak velké krabice lze bezpečně zabalit hodinky. Prostě sichr je sichr. Takže díky za nákup a obávám se, že těmi Steinharty to neskočilo a ještě se ozvu.

Odesláno

pridavam sa k predoslemu hodnoteniu. hodinky mi prisli excelentne zabalene vo velkej krabici, bol som informovany o vsetkom vcas. chronoshop si vazi zakaznikov a dava im to najavo. 1*

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jako vždy za 1, ochota řešit jakékoli komplikace, profesionalita a příjemný přístup všech představitelů Chronoshopu - pánové díky :notworthy:  :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...