Přejít na obsah

www.chronoshop.cz

African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Jakub je bezva člověk a od toho se vše odvíjí. Moje teorie je, pokud je člověk ve své podstatě vychován a chove se jako hovado, zůstane jim ve všem oborech lidské činnosti (rodina, sex, podnikání, kultura projevu, chování za volantem apod.) a naopak, pokud je člověk vychován ve slušného člověka, je většinou slušný ve všech svérách lidského života. U Jakuba není pochyb o dobré výchově.

Upraveno uživatelem Petrson
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Prvý nákup v tomto /neznámom/ e-shope,a hneď FULL PROFI prístup.Prehladný , podrobný a napokon dôveryhodný shop.Bezproblémová a rýchla komunikácia.Exkluzívna ponuka.Dodanie do dvoch /prac./ dní na Slovensko.Ustretový kurier.Platba v EUR.A radosť s TRASER Super Sport na ruke!:clap:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem dnes navštívil kamennou prodejnu Chronoshopu v pražských Střešovicích a musím jen potvrdit to, co už zaznělo ve vlákně Glycine. Příjemný prostředí, příjemnej pán (až teď jsem si ve výše zmíněném vlákně přečetl, že to je zdejší člen Z., tímto ho zdravím), zkrátka jsem se tam cejtil moc dobře, i když jsem už ve dveřích hlásil, že jdu jen na čumendu.

A to nejlepší jsou pochopitelně hodinky, moc hezký kousky, který jinde naživo neuvidíte. Nabídku chronoshopu předpokládám znají místní čtenáři z webu, ale naživo je to mnohem lepší:). Mě osobně nejvíc zaujaly Glycine a Meistersinger, i Damasko uhrály nějakej ten bodík.

Závěrem nezbejvá než popřát, ať se daří, držím palce! A všem chronomagorům doporučuju návštěvu...

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři

Taky se přidávám ke kladnému hodnocení Pražské prodejny.

Při dnešní návštěvě s Gougym jsem byl velmi mile překvapen prostředím i sousedy :smile_anim: , se Zdeňkem jsme super pokecali a za mne se mi nejvíce líbily Autran & Viala Cartouche , Damasko DA46 , Glycine Airman 17 a Maistersingry mě znejistily v mém výběru. :) Takže díky a těším se na další návštěvu. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Také jsem se stavil, už minulý týden. Všechno si vyzkoušel a osahal, kolega Z. si pro změnu zkusil moje Explorery (to jsem ještě netušil, s kým mluvím - on to také zjišťuje až teď :-)

No a nakonec jsem si odnesl dvoje pilotky Archimede... Ještě pořád mě tedy u jedněch trápí ta luminiscence a přemýšlím, jestli to nějak řešit. Ale to není chyba chronoshopu.

Prostory moc příjemné, klid, pohoda, pěkné hodinky a velmi příjemná debata. A poznámka - přímo před domem je dost místa na parkování, takže pokud zaparkujete o pár ulic dál (před bytovkami je velké parkoviště) na jistotu, tak se zbytečně projdete :-) Jediné, co mě děsí, že až vyrazím příště, tak si zase určitě něco odnesu.

Odkaz ke komentáři

...

No a nakonec jsem si odnesl dvoje pilotky Archimede... Ještě pořád mě tedy u jedněch trápí ta luminiscence a přemýšlím, jestli to nějak řešit. Ale to není chyba chronoshopu.

...

Zkusíme to řešit s výrobcem. Více v SZ. jinak díky za pozitivní reference. :) Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

V pražské pobočce jsme dnes s Adam99 byli a ono je to těžké hodnotit kšeft, když vlastně jdete na návštěvu ke kamarádovi se stejnou úchylkou...

Sortiment hodinek je už teď prima a některé kousky je třeba vidět naživo - viz např. Archimede na fotce, nebo Glycine Airman..

Každopádně jsem rád za blízkost, těším se na Sinn a zatím jsem si odnesl jen CapeCod..

Známka 1*

post-3210-062492900 1310066002.jpg

post-3210-023520500 1310066011.jpg

post-3210-025064600 1310066082.jpg

Upraveno uživatelem gougy
Odkaz ke komentáři

V pražské pobočce jsme dnes s Adam99 byli a ono je to těžké hodnotit kšeft, když vlastně jdete na návštěvu ke kamarádovi se stejnou úchylkou...

Sortiment hodinek je už teď prima a některé kousky je třeba vidět naživo - viz např. Archimede na fotce, nebo Glycine Airman..

Každopádně jsem rád za blízkost, těším se na Sinn a zatím jsem si odnesl jen CapeCod..

Známka 1*

wau super fotky.Hodiky jsou vystaveny takhle na zivo?ne podsklem?

Odkaz ke komentáři

No, je to zatím trošku provizorní. Čekáme na nějaké solidní vitríny. Ale zase jsou takhle hodinky blíž zákazníkovi... B)

Na to,ze je to provizorni to vypada super.pokud tam nechodi nejaka luza,ktera by by mohla hodinkam privodit nejakou ujmu a nejak extreme se na ne neprasi tak bych to tak i nechal ,takhle se mi to i libi.Je to neco jineho
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...