Přejít na obsah

www.chronoshop.cz

African

Jak jste spokojeni s kubsonem (jako ve škole 1-5)?  

540 hlasů

1. 1. Hlasujte:

• 1
      501
    • 2
      29
    • 3
      8
    • 4
      2
    • 5
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Ďakujem za bezproblémový obchod. 

Snáď len malá pripomienka: Pri objednávke na Slovensko by v potvrdzujúcom emaile mohlo byť uvedené číslo eurového účtu v slovenskej banke. Nie každý si to všimne v Kontaktoch na chronoshop.cz

V strapshope to majú takto ošetrené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Psal jsem to jiz i do chlubiciho vlakna Archimede pilot chronograph.Panove z Chronoshopu u mne maji ten nejvyssi kredit.Komunikace na vybornou,odpoved na email v radu hodin,pohotova a plnohodnotna odpoved na dotazy po tel. Hodinky dorazily drive nez bylo puvodne avizovano.Za mne naprosta spokojenost.Vrele doporucuji.

Upraveno uživatelem deewy
Odkaz ke komentáři

Nesouhlasím, kubson odpovídá na email v řádu minut, ale jak to stíhá fakt netuším. Řešil jsem v chronoshopu i nějaké reklamace a vždy naprosto bez problémů a k mé spokojenosti. Bylo by moc fajn, kdyby jim to vydrželo a svůj přístup k zákazníkům zachovali.

Psal jsem to jiz i do chlubiciho vlakna Archimede pilot chronograph.Panove z Chronoshopu u mne maji ten nejvyssi kredit.Komunikace na vybornou,odpoved na email v radu hodin,pohotova a plnohodnotna odpoved na dotazy po tel. Hodinky dorazily drive nez bylo puvodne avizovano.Za mne naprosta spokojenost.Vrele doporucuji.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...

Dnes třetí nákup, uz bych se asi měl zaregistrovat, abych dostal tu zlatou zákaznickou kartu, co Kuba jednoho dne zavede :-))

Jako vždy - skvělý přístup, příjemný čas strávený v obchodě a zas odcházím bez peněz zato s novým kouskem, který mi dnes udělal moc velkou radost

Díky :cheers:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kubson : vse v nejlepsim poradku, povedlo se jim neco, v co jsem ani neveril ze dopadne a toho si moc vazim, s Kubsonem na krame skvelej pokec, ikdyz byla nedele celkem

pozde odpoledne...vse na jednicku, DOPORUCUJU a preju at jim to slape !!!!

Diky Kubovi a jeho celemu tymu za zrealizovani moji poptavky!

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Tímto bych rád poděkoval Kubovi za pomoc a radu při výběru Steinhartů Nav B-Uhr 47. A jeho kolegovi, který se mi dnes věnoval, zkonzultoval závarečný výběr a ochotně mi přehodil řemen.

Oběma velký dík za ochotu, čas i vysvětlení.

Za sebe jsem velmi spokojen a vřele doporučuji!

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dnes připojil k dlouhé řadě Kubových spokojených zákazníků a musím říci, ze si všechny výše uvedené superlativní komentáře naprosto zaslouží. Tímto mu vřele děkuji za velmi příjemný obchod a přeji hodně štěstí a síly do budoucího podnikání.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jsem rád, že jsem nakonec vybral nový přírůstek v Chronoshopu. Perfektní komunikace a dodání hodinek v podstatně kratší době, než bylo původně avizováno, to se vidí málokde. Je vidět, že Vás práce baví. Přeju hodně úspěchů v novém roce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...