Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tahal ze mě hodinky tak dlouho, až se mu to podařilo :) Rychle jsme se domluvili, pokecali po telefonu a za méně jak 24h byly hodinky u wizarda a prachy u mě. Další člověk, kterému pošlu hodinky, aniž bych měl peníze na účtě.

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 131
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem po dlouhé době uskutečnil  nákup na Chronomagu. No nemohl jsem si přát lepšího prodejce (wizard-ov ) Domluveno během pár minut + na mé přání doplnující informace/fotky, doručeno obratem, poctivě zabaleno. Hodinky nádherné, tak jak bylo uvedeno. Opravdu radost po všech stranách.

Děkuji za obchod a budu se těšit na další spolupráci  :)

Odesláno

Pro me prvni nakup na Chronomag foru.

Skvela domluva, rychle odpovedi, hodinky presne dle popisu a fotek. Placeno predem prevodem, potvrzeno doruceni platby, potvrzeno zaslani baliku. Balik dorazil.

Super! Tesim se na dalsi spolupraci:)

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

1*, perfektně zabalený, hodinky ( nemalé hodnoty ) byly zaslány, ještě dřív než jsem stačil poslat peníze na účet.

Díky za důvěru i za obchod.

Odesláno

Málem jsem zapomněl udělit Petrovi kladné hodnocení. Přesto, že je to v jeho případě nošení dříví do lesa, rád bych vypíchl rychlou domluvu, expedici a ukázkové balení (co se bezpečnosti týká). Petře díky! 

Odesláno (upraveno)

Včerejší blesková akce s oranžovýma monsterama byla perfektní. 37 minut po zveřejnění inzerátu jsem je měl na ruce. A další půlhodinu jsme prokecali :-) díky a příště zase... víš co myslím :-D

P.S. Dneska sem konečně zkrátil ten tah!

Upraveno uživatelem DaveG17
Odesláno

Jednání s Petrem bylo naprosto perfektní. Rychlá domluva, hodinky mi poslal hned druhý den dopoledne, přestože ještě neměl peníze připsány na účtě. Hodinky mi přišly následující den ukázkově zabaleny a ve stavu, který odpovídal popisu v inzerátu. Zároveň jsme i super pokecali na téma chronobundus. Mohu jedině doporučit. 

Odesláno

S baronem Gortzem je rychlá domluva, platí ihned (na virtuální dřevo). Nemohu jinak než kladně hodnotit a těším se na další obchod s ním. 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Naštěstí když je vozralej, tak se s nim obchoduje jeste lip, protože ja byl taky, tak sem mu něco vnutil a von to koupil

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odesláno

S tímto a ještě jedním panáčkěm vodsuď se mi obchoduje asi nejlíp - pokecáme, rychle se domluvíme, blesková akce - díky pane a zase brzy :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...