Chumpus Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Tahal ze mě hodinky tak dlouho, až se mu to podařilo Rychle jsme se domluvili, pokecali po telefonu a za méně jak 24h byly hodinky u wizarda a prachy u mě. Další člověk, kterému pošlu hodinky, aniž bych měl peníze na účtě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Petře, děkuji. Tak nějak má vypadat solidní obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Tak jsem po dlouhé době uskutečnil nákup na Chronomagu. No nemohl jsem si přát lepšího prodejce (wizard-ov ). Domluveno během pár minut + na mé přání doplnující informace/fotky, doručeno obratem, poctivě zabaleno. Hodinky nádherné, tak jak bylo uvedeno. Opravdu radost po všech stranách.Děkuji za obchod a budu se těšit na další spolupráci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Výborná domluva. Vše jako za starých časů. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislaf Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Pro me prvni nakup na Chronomag foru.Skvela domluva, rychle odpovedi, hodinky presne dle popisu a fotek. Placeno predem prevodem, potvrzeno doruceni platby, potvrzeno zaslani baliku. Balik dorazil.Super! Tesim se na dalsi spolupraci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Byla mi čest obchodovat s tímto veleváženým členem Chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 S Petou jako predchozi cca 150lidi jen pozitivni zkusenost.Diky, je radost koupit hodinky ktere vubec nepotrebuju:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 13. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2015 Petře díky za obchod. Mohu jen Vrele doporučit. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leexxa Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2015 skoda slov.napsal jsem mu mail-odepsal-pockal na penize-nelenil a poslal hodinky.bez bullhsitu okolo. dekuji a az budes poustet bluma si na me vzpomen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Sama pozitiva, neni co resit. Diky moc. PS a diky za obrazek Upraveno 7. července 2015 uživatelem parnistroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v79 Odesláno 24. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 1*, perfektně zabalený, hodinky ( nemalé hodnoty ) byly zaslány, ještě dřív než jsem stačil poslat peníze na účet. Díky za důvěru i za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Málem jsem zapomněl udělit Petrovi kladné hodnocení. Přesto, že je to v jeho případě nošení dříví do lesa, rád bych vypíchl rychlou domluvu, expedici a ukázkové balení (co se bezpečnosti týká). Petře díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Včerejší blesková akce s oranžovýma monsterama byla perfektní. 37 minut po zveřejnění inzerátu jsem je měl na ruce. A další půlhodinu jsme prokecali :-) díky a příště zase... víš co myslím :-DP.S. Dneska sem konečně zkrátil ten tah! Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Jednání s Petrem bylo naprosto perfektní. Rychlá domluva, hodinky mi poslal hned druhý den dopoledne, přestože ještě neměl peníze připsány na účtě. Hodinky mi přišly následující den ukázkově zabaleny a ve stavu, který odpovídal popisu v inzerátu. Zároveň jsme i super pokecali na téma chronobundus. Mohu jedině doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 S baronem Gortzem je rychlá domluva, platí ihned (na virtuální dřevo). Nemohu jinak než kladně hodnotit a těším se na další obchod s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 všechno za jedna-pokec,hodinky-prostě radost obchodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Naštěstí když je vozralej, tak se s nim obchoduje jeste lip, protože ja byl taky, tak sem mu něco vnutil a von to koupil Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 S tímto a ještě jedním panáčkěm vodsuď se mi obchoduje asi nejlíp - pokecáme, rychle se domluvíme, blesková akce - díky pane a zase brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Diky za hladkej a rychlej obchod,takhle to ma vypadat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Velmi spolehlivý člen fóra, za mě jednička s hvězdičkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se