Piplík Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Další ladičky jsou doma. Liším se od zde přítomných jiným cifrem s plastickými indexy a vteřinovými indexy na okraji cifru. Taky popis obsahuje řádek o vodotěsnosti navíc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 ...zjišťuji, že jedny potřebuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Moc pěkné! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Jj, podle mě nejlepší bzučáky od Omegy, pokud se nebavíme o chronografech. Velice nositelná velikost (41 mm), bytelné provedení, kupodivu si většina kousků drží i vodotěsnost.Gratujuji !! A ten ciferník je zajímavý, zatím jsem ho registroval jen v několika málo případech na uhrforu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Díky. Nosí se super- jsou nízké a široké, takže na ruce i přes svou velikost sedí perfektně.Jen ten ciferník není úplně v super stavu. Lze ty malé defekty (zřejmě z vlhkosti?) nějak opravit nebo to mám nechat jak to je? Díky za radu zkušených vintážníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 3. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2016 Nechej tak, gratulace! Parádní bzučáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Taky gratuluji, nádherný kus. :-)Nechej je tak a užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Tak už taky Bzučím, ten ciferník je neskutečný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 tak ještě ten obr. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Paráda, to jsou ty z ebaye? Mám pocit, že z Bulharska nebo Rumunska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 tak ještě ten obr. :-)Ty jsou super na tom origo tahu. Ten bych chtěl sehnat (-:Ale na pěkné vintážní kůži nejsou taky k zahození. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Paráda, to jsou ty z ebaye? Mám pocit, že z Bulharska nebo Rumunska.Ano, jsou z Rumunska, můj první nákup na ebay. Když u těch tvých mě Piplík předběhl, začal jsem je shánět jinde :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2016 Ty jsou super na tom origo tahu. Ten bych chtěl sehnat (-:Ale na pěkné vintážní kůži nejsou taky k zahození.Já je taky musím přehodit na kůži, ten tah sice navléknu, ale škrtí mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Ano, jsou z Rumunska, můj první nákup na ebay. Když u těch tvých mě Piplík předběhl, začal jsem je shánět jinde :-)to se moc omlouvám (-:ale zase jsi sehnal stejně pěkné a s origo tahem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 7. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Narazil jsem na ebayi na zajímavou verzi cifru na OMEGA 120m/ f300 Hz. Víte někdo o tomto modelu více? Je to nějaká výroční limitka? Díky za info. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Už to tady dlouho nebzučelo... a to je škoda! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Parádne bzučadlo Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2016 Po delší době opět "ladíme" a "bzučíme" s Certronicy na novém crocodile řemenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Dám sem pár fotek mých prvních ladiček. Jsou to Certiny, ke kterým jsem přišel díky velké pomoci jednoho zdejšího člena.Je to úžasný pocit dát na ruku hodinky ze 70. let, které jsou NOS. Modrý ciferník, který mění barvy, červená vteřinovka, krásný bzučení, původní modrý řemen i spona a dobová krabička . Až se bojím je nosit Pár fotek, kterými to tady snad nezaplevelím. Je to foceno mobilem, takže kvalita fotek nižší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Sou parádní. Už se těším, až je uvidím... Fakt hezký stav... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se