AndyAaron Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Kamasu? Vzdyt to je Mako 3. Co v tom orientwatchusa huli? Nebo tohle jsou nove ofiko nazvy? Jsem zmaten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Co som tak postrehol, Kamasu je oficialny nazov a ako Mako 3 ich oznacili fanusikovia znacky a niektore obchody to prebrali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 kamasu = us verze mako3 se safirem..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Žádné Mako 3 (zatím) nejsou, to bylo jen původní fanouškovské označení, než se toho chopil Orient a hodinky překřtil na Kamasu (a větší verze Kano). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Komatsu a Káně :-D Meli zustat u Mako, minimalne u te mensi verze, protoze tam ta luneta je typicke Mako/Ray. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Taky si myslím, že by to dávalo větší smysl. Případně jim to aspoň nemuselo tak dlouho trvat, přijít s nějakým označením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 10. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2019 Mě se to docela zamlouvá, proč ne. Navíc tomu dali i "PR" podtext, význam. Barakuda (kamasu) a Bůh vody (kano). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 nove ORIENT STAR Outdoor. https://www.orient-watch.jp/orientstar/prod_outdoor.phpprumer 41mm, wr100,sroubovaci korunka.ceny zatim dost vysoke, pres 12k,ale...pro o-s mam slabost, asi jsem se zamiloval.. dam tomu nejakej cas a uvidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Nevypadaj spatne. Uplne ale nutne je mit nemusim. Ale kvituju, ze udrzeli velikost na rozumne hodnote, vcetne L2L 48mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Mě připadaj jako okopírovaný Alpiny StartimerJoe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 po pravdě, já na ty kopírky moc oko nemám, ale tohle jsou podle mého dvoje dost rozdílné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Co je z nich okopirovane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Taky jsou kulatý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 přece korunka a tvar kastle..no né..mně se fakt moc líběj. jen ta cena je dost. zase ale 50h rezerva, safír, AR...bylo by to pěkný kombo spolu s retrograde. jedny do kanclu, druhý do přírody. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Mě se taky líběj, ale hned se mi vybavily ty Alpiny - právě kvůli tvaru pouzdra a korunce.Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Vyskočili na mňa tieto limitky, Mako III, alebo Kamasu, ako panstvo ráči. Novinka to asi moc nebude, tak len tak do počtu, že celkom podarené, aj s tým mačacím zlatom. https://www.orientwatchusa.com/products/ra-aa0007a09a Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2019 Uz to tu bylo, predsedo Novinky Orienthttps://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=6783&share_tid=75952&share_pid=2220198&url=http%3A%2F%2Fforum%2Echronomag%2Ecz%2Findex%2Ephp%3F%2Ftopic%2F75952-Novinky-Orient%2Fpage__view__findpost__p__2220198&share_type=t Nevim, jestli se ten link z tapatalku povede. Prispevek 22.10.2018. Ale mas lepsi fotky Macaci zlato mi neva, ale ten nablyskanej cifr jo. Jen s tim zlatem to mohli dotahnout dal. Korunka, stredovy dil tahu. Proste modre bicolory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 to je perleťový ciferník? Za mě na první pohled dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 24. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2019 Hledala jsem je na fóru, ale nenašla: ORIENT STAR Classic Heritage Gothicnapř: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mají safírové sklo, velikost 38,7 mm, 50 hodin rezervu, samozřejmě víc variant, nenašla jsem je nikde pohromadě. Odkazují se na svoji vlastní historii (tedy zřejmě ne IWC ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 25. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2019 S tím světlým cifrem vypadají moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se