Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mě zatím nic tak strašného nepotkalo... Jsem si jist že to přijít musí a je to jen otazka času... Jinak zatím vedou futra, dveře od auta a práce...

Odesláno z mého Passport pomocí Tapatalk

Odesláno
  V 29. 5. 2016 v 17:50, kuncák7 napsal:

Dneska jsem trefil ve vane kohoutek, prvni slic na casiich :-(.

Nejhorší úrazy hodinek jsou právě doma pane kolego :cheers: 

Odesláno
  V 29. 5. 2016 v 17:50, kuncák7 napsal:

Dneska jsem trefil ve vane kohoutek, prvni slic na casiich :-(.

No, co rict :( , uz se stalo.

• po měsících...
Odesláno
  V 6. 11. 2016 v 21:02, straspol napsal:

Dohajzlu !! Upustil jsem hodinky který jsem chtěl vyfotit do vlákna o vintážkách. Čep setrvačky je v  p.r.d.e.l.i..... POMOC !!!

Tak to plati, co bylo napsane vyse, nejhorsi urazy hodinek jsou doma...

Preji brzke vyleceni...

...a jen tak si rikam, ze je to vlastne naopak nez s panakem...to je lepsi mit parkinsona a pulku vybryndat, nez s alzheimrem zapomenout vypit...Tady by bylo nekdy lepsi zapomenou, kde sem hodinky dal, nez je upustit na zem ;-)

Odesláno
  V 6. 11. 2016 v 21:19, straspol napsal:

Vyléčení ? Kdo dneska udělá čep do Tavannes ? Je to v řiti...

Hele brácho, v tomto případě bych se pokusil obrátit na učiliště v Polné. Je tam ještě pár lidi, kteří dělají mistry odborného výcviku a přesně takové úkony se snaží ty mladé kluky naučit. Možná by mohli pomoct...

• po měsících...
Odesláno

Upadla mi na ně motorka. ( mnohokrát)

škody,

1. poškrábané sklo
  2. rozbité sklo
  3. přetržený řemínek
  4. poškození pouzdra, ztráta vodotěsnosti  

Futra všeho druhu

Pás v autě

Hrabání se v motorech a opravy motocyklů i aut

Opilecká pýcha (do nich proste nenateče, jsou to Gshocky a tak to vydrží a tak pod. )

Odesláno

No mej první automaty (Seiko) jsem šel přehodit na lepší řemen k hodináři(abych zabránil své nešikovnosti něco poškrábat)

Hodinář v pohodě, vyměnil řemen a já doma koukám a fest poškrábaný, jak mu to ujelo.

Odesláno (upraveno)

Muj zatim jedinej uraz na hodinkach se stal pul roku zpatky pri oslave 20. narozenin...

Rano byly Samuraje bez skrabancu, vrypu nebo cehokoli, ale proste nejely... Mel jsem celkem obavy, ale nakonec to byl jen sroubek natahovaciho kola - takze to bylo oprava+tlakovka za 300Kč :)

No, vedel jsem proc si nevzit bondovky nebo Aqua Terry :D :D

Upraveno uživatelem brownwld
Odesláno

Tak dnes první zásek. Na SKX007 rýha přes sklo jako prase. Ťukanec na lunetě. To vše tím, že jsem nechtěl ráno budit rodinu při odchodu do práce a nerozsvítil jsem si a chodbě. Bum a jeb do kamenné vyzdívky, přesně na hranu rohu šutru. Kuwaa! Asi přišel čas na upgrade - safírové sklo a aftermarket tunning keramická luneta...

Odesláno

Teda tady když to čtu tak je mi ouzko. Jinak zdi a futra jsou skutečně nepřátelská věc, ale snažim se dávat pozor, ale člověk to někdy prostě trefí.

Odesláno

Zrovna minulej tejden sem sklem na SKX009 trefil kliku od zavirajících se dveří, který na mě kolega pustil. Já bych do něj v tu chvíli nejradší kop... Sice jen nepatrnej škrábanec, ale znáte to.  :wallbash:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...