Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, ať se vám nestane jako mě, že budete zaskočeni """hodinářským""" výrazem, který neznáte a moderní dámy ano:

Nedávno mě moje velmi dobrá a vždy perfektně vypadající kamarádka (ano, už od prváku na VŠ miluju :lol2: ) zaskočila, že "když se jí pořád ptám na hodinky", tak už si prý konečně vybrala. BOYFRIEND STYL. Víš co to je že jo.... Řikám jak jako boyfriend? to snad proboha není nějaká nová značka... Vysvětlila mi tedy, že to jsou módní dámské hodinky z 99% samozřejmě baterkáče, ALE ve velikosti moderních pánských, tzn 40mm a víc. Jinak se to týká i oblečení prý ležernější volnější kalhoty a bundy...  Nakonec si ještě po právu vítězoslavně rýpla: A to jsem si myslela že se vtom vyznáš   :frusty:

rezignoval jsem a doma hledal a opravdu našel

dovoluji si vložit pár odkazů kde to je vysvětleno ať i my jdeme s dobou!

http://en.wikipedia.org/wiki/Boyfriend_(fashion)

http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-radce/38375-boyfriend-styl-pohodlna-moda-ve-ktere-vam-to-bude-sluset

http://www1.macys.com/cms/slp/2/Boyfriend-Watches-for-Women

http://www.polyvore.com/boyfriend_watches/shop?query=boyfriend+watches

Za mě tyto fashion značky no comment, víme, že jsou v podobné cenové kategorii i relativně slušné dámské automaty (Seika apod.) ALE jinak ALESPOŇ ta velikost, protože fakt žeru, když nosí ženský pánský hodinky   :thumbsup_anim:

Odesláno

fakt žeru, když nosí ženský pánský hodinky   :thumbsup_anim:

No jo, kazdy mame nejake traumy z detstva ktore suvisia s opacnym pohlavim a v dospelosti sa necakanym sposobom prejavia :)

Samotny terminus technikus je samovysvetlujuci, ale co my zenati ?

Odesláno (upraveno)

Odkazy jsem (záměrně) nepročítal, ale pokud vím, jako "boyfriend styl" se původně označovalo a nadále sem patří i oblečení respektive doplňky, které si dívka či žena půjčí přímo od svého protějšku... Čili pokud jí půjčíte hodinky, kalhoty, sako, svetr, je to boyfriend styl - a v podstatě ten nejčistší :).
Že se časem tenhle styl rozběhl svojí cestou (viz dámské hodinky v pánských velikostech, džíny šité volněji atd.), a v podstatě zkomercionalizoval, je v módě tak nějak pochopitelné.

Upraveno uživatelem Tyler
Odesláno

No jo, kazdy mame nejake traumy z detstva ktore suvisia s opacnym pohlavim a v dospelosti sa necakanym sposobom prejavia :)

Samotny terminus technikus je samovysvetlujuci, ale co my zenati ?

pro ženaté to bude husband style a pro zlobivé ženaté lover style předpokládám :))

Odkazy jsem (záměrně) nepročítal, ale pokud vím, jako "boyfriend styl" se původně označovalo a nadále sem patří i oblečení respektive doplňky, které si dívka či žena půjčí přímo od svého protějšku... Čili pokud jí půjčíte hodinky, kalhoty, sako, svetr, je to boyfriend styl - a v podstatě ten nejčistší :).

Že se časem tenhle styl rozběhl svojí cestou (viz dámské hodinky v pánských velikostech, džíny šité volněji atd.), a v podstatě zkomercionalizoval, je v módě tak nějak pochopitelné.

teď mi to přijde logické, ale jak to na mě vypálila tak mě to zaskočilo :)

Odesláno

to jistě, ale po vyhledávání "boyfriend styl" to nevyběhne. takže děkuji, jdu se kochat, ale za mnou založeným tématem si stojím :))

Odesláno

:lol2:  tak to nevim, ale takový ti rockabilly týpci stěma super úzkejma džínama kupujou právě dámský, spolužák (dnes mimochodem kytarista úspěšné kapely) mi to kdysi na gymplu přiznal  :clap:

co se týče hodinek nemám ponětí, ale se svými vintage 34mm seamastery a hnědym "řemínkem" od Šimy to jako girlfriend style teda necejtim.

Odesláno

Předevčírem jsem vyhazoval leták Tesco a tam bylo u kolekce dámského oblečení - kalhot a svetrů - u každýho druhýho napsáno "Boyfriend style". Možná trochu přeháním, ale holt asi bude v módě si všechno půjčovat od Boyfriend (případně bratra).

Odesláno

Ja len cakam az zacnu .... nastojaka do pisoaru.. ked boyfriend style tak poriadne.

vždyť právě z Dálného východu už dávno přišly papírové trychtýřky, takže je možné si tohle odškrtnout v seznamu :D 

Odesláno

Ale co trychtyrky, jak trychtyrky.. ty **** do trychtyrku? Pekne zdvihnem minisuknu a chci.em jak kazdy iny normalny chlap.. :)

no však ony jsou zahnuté tak, aby to fungovalo :D  Nějak mě nenapadá, pod jakým heslem to googlit :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...