radegh Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Tak děkuji za pozvání. Pokud to datum klapne, tak vezmu i tu ostatní veteš, co mám. Budu spíš jen valit bulvy na vaše kousky, páč se na vás jinak nechytám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 V týdnu nemám šanci, navíc mi vrcholí přípravy na loď, tak si to užijte a já zase budu umírat nad fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Nemachruj s lodí a přijď zamachrovat s hodinkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Kdyby bylo alespoň machrovat s čím ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Září, Brno a navíc v týdnu - přidám se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Je potřeba to vytáhnout nahoru, možná to někteří přes prázdniny přehlídli...Zatím je nás nějak málo, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Jestli počítám dobře, tak je nás 5, to je fakt málo.Co někteří z poslední sestavy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Jedna kacířská - co to spojit se srazem v Jeseníkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 To spíše se srazem v Brně v říjnu, jak se tak dívám, ale to by nás bylo asi moc.No, uvidíme. Pokud nás bude jen tak málo, tak to asi nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Nova prace, nove veci na uceni. Hlavu mam z toho jak patrací balon... s vyjadrenim jsem proto byl zdrzenlivej, ale ted uz vim, ze zari a ani rijen nedam. Lokalitou by bylo Brno asi prijatelnejsi nez prvni sraz v Olomouci.Ale ja stejne nemam co noveho na sebe chjoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Myslím, že spojit to se srazem v Brně je dobrej nápad a jedna z mála možností, jak se potkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 V termínu brněnského srazu nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Tak vzhledem k nízkému zájmu si dovolím sraz prozatím zrušit.Buďto se domluvíme v rámci brněnského srazu nebo se sraz uskuteční později.Jedna s možností je také návrat do Olomouce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Pánové, rád jsem vás poznal či znovu viděl. Byla to fajn akce, jsem rád, že jste se zúčastnili a jsem zvědav na fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Tak pár informativních foto, pro ty, co nemůžou ráno spát. Ten mobil je fakt jen na telefonování, světlo mizerné, z foťáku budu jistě mnohem kvalitnější. Pokud by se někdo cítil dotčen být zde na fotce, dejte vědět, smažu. Z pohledu té číšnice jsme museli být opravdu exoti: "A vy si ty hodinky prohlížíte?" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Nejak jsem moc nefotil, tak neco z toho mala...Tohle je asi povinna fotka Ty Calculatory jsou hodne dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Bylo to fajn setkání. Takže díky za organizaci i účast a zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Super to bylo. Krasny hodinky, prima lidi. Rad jsem vas poznal panove. Diky za organizaci. Pekny vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 Super akce, díky a už se těším příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se