radegh Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 Tak děkuji za pozvání. Pokud to datum klapne, tak vezmu i tu ostatní veteš, co mám. Budu spíš jen valit bulvy na vaše kousky, páč se na vás jinak nechytám
Tikal Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 V týdnu nemám šanci, navíc mi vrcholí přípravy na loď, tak si to užijte a já zase budu umírat nad fotkama.
Wanderer Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Nemachruj s lodí a přijď zamachrovat s hodinkama...
Anela Posted August 26, 2016 Report Posted August 26, 2016 Je potřeba to vytáhnout nahoru, možná to někteří přes prázdniny přehlídli...Zatím je nás nějak málo, ne?
VintageLover Posted August 26, 2016 Author Report Posted August 26, 2016 Jestli počítám dobře, tak je nás 5, to je fakt málo.Co někteří z poslední sestavy?
Lamiczka Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Jedna kacířská - co to spojit se srazem v Jeseníkách?
VintageLover Posted August 28, 2016 Author Report Posted August 28, 2016 To spíše se srazem v Brně v říjnu, jak se tak dívám, ale to by nás bylo asi moc.No, uvidíme. Pokud nás bude jen tak málo, tak to asi nemá cenu.
libor2002 Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Nova prace, nove veci na uceni. Hlavu mam z toho jak patrací balon... s vyjadrenim jsem proto byl zdrzenlivej, ale ted uz vim, ze zari a ani rijen nedam. Lokalitou by bylo Brno asi prijatelnejsi nez prvni sraz v Olomouci.Ale ja stejne nemam co noveho na sebe chjoo
Wanderer Posted August 28, 2016 Report Posted August 28, 2016 Myslím, že spojit to se srazem v Brně je dobrej nápad a jedna z mála možností, jak se potkat.
VintageLover Posted September 6, 2016 Author Report Posted September 6, 2016 Tak vzhledem k nízkému zájmu si dovolím sraz prozatím zrušit.Buďto se domluvíme v rámci brněnského srazu nebo se sraz uskuteční později.Jedna s možností je také návrat do Olomouce.
Wanderer Posted March 29, 2019 Report Posted March 29, 2019 Pánové, rád jsem vás poznal či znovu viděl. Byla to fajn akce, jsem rád, že jste se zúčastnili a jsem zvědav na fotky.
Wanderer Posted March 30, 2019 Report Posted March 30, 2019 Tak pár informativních foto, pro ty, co nemůžou ráno spát. Ten mobil je fakt jen na telefonování, světlo mizerné, z foťáku budu jistě mnohem kvalitnější. Pokud by se někdo cítil dotčen být zde na fotce, dejte vědět, smažu. Z pohledu té číšnice jsme museli být opravdu exoti: "A vy si ty hodinky prohlížíte?" Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
AndyAaron Posted March 30, 2019 Report Posted March 30, 2019 Nejak jsem moc nefotil, tak neco z toho mala...Tohle je asi povinna fotka Ty Calculatory jsou hodne dobre
warann Posted March 30, 2019 Report Posted March 30, 2019 Bylo to fajn setkání. Takže díky za organizaci i účast a zase někdy příště.
honza71 Posted March 30, 2019 Report Posted March 30, 2019 Super to bylo. Krasny hodinky, prima lidi. Rad jsem vas poznal panove. Diky za organizaci. Pekny vikend
Recommended Posts