Davis Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 @rado74 Gratulujem. Možno nie tak univerzálne ako čierne ocelové ale parádu spravia oveľa väčšiu. Uži si to človeče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 fotka nie je dnesna ale vyzera to stale rovnako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2022 V 10. 2. 2022 v 13:28, ragu napsal: ..., ale pro změnu s poškrábaným tahem a pouzdrem, asi jako když ty hodinky blbě položíš a kovový částí se o sebe otřou.... Někomu tohle vůbec nedochází. Jednou si kolega (taky chronomagor, i když zdaleka ne takovýho levelu jako já) prohlížel moje hodinky a jak je měl v ruce, položil je normálně do dlaně, takže se tah šoupal po dýnku. To se mi zježily všechny chlupy, tak jsem ho poučil jak je má držet a proč. Na to on se rozchechtal, "že teda jsem fakt magor..." (jo, ví to o mě a já to uznávám), "... když řeším takovýhle věci". Ne že by to bylo ve zlym, nebo že by se mi vyloženě vysmál, ale někoho to prostě ani nenapadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 His & Her‘s na dlani… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Toolies Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 před 1 hodinou, Vortex-Tempus napsal: His & Her‘s na dlani… Superrr kombíčko, Josef Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 5 let spolu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Višehrad - Datejust Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 No, to je bomba a nejenom hodinky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 @tikzot Vdaka Luki… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 12. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2022 před 7 hodinami, VintageLover napsal: 5 let spolu krása, ani jsem je u tebe nezaregistroval jsi mě navnadil a budu si muset udělat na chvíli z pepsin na jubilee coke na oystru pěknou sobotu všem. Jinak já klasiku plechovou a taky zirka 5 jahre zusammen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XZACM102 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 22 hodinami, Vortex-Tempus napsal: His & Her‘s na dlani… Parada, gratulacia obom! 41&36? Kde boli tak ustretovi a predali vam OP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Lepší univerzály jsem snad na ruce nikdy neměl. Super pohodlný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 @tedwine CH24 predsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 3 hodinami, Luky napsal: Lepší univerzály jsem snad na ruce nikdy neměl. Super pohodlný hodinky. Souhlasím, a když si je ještě ke sportovnějším akcím seženeš gumák, třeba Everest který je fantastický, tak budeš mega happy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 1 hodinou, African napsal: Souhlasím, a když si je ještě ke sportovnějším akcím seženeš gumák, třeba Everest který je fantastický, tak budeš mega happy Viděl jsem nějaký foto těch tvých na gumě. Jako špatně to určitě nevypadá, ale mám radši spíš tah. To byl i důvod, proč jsem pustil PAM, ačkoliv tu značku mám rád, tak na řemeny nejsem. Tím nevylučuju, že ten Everest třeba na léto nezkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 6 hodinami, Luky napsal: Lepší univerzály jsem snad na ruce nikdy neměl. Super pohodlný hodinky. Luky! Padnou Ti jak prdel na hrnec dobrá práce. Já poràd stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 (upraveno) @tikzot Díky moc, jsem za ně opravdu rád. Tyhle si užívám a 126613LN jsou v klídku uklizený.... zatím. Jinak ty tvoje Pepsi na jubilee jsou parádní. Upraveno 13. února 2022 uživatelem Luky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se