sido Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 7 hodinami, clockyclock napsal: Diky.. 36mm ideál, díky za brouka do hlavy
Tommy_PP Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 6 hodinami, Josef01 napsal: Našel jsem vlastně poslední trezorovou fotku, neměl jsem je na ruce možná 3 roky... 1675 r.63 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to je velka parada mala GMT rucka a ta patina
Josef01 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Zajímavostí je ten GILT ciferník (zlatavé nápisy narozdíl od bílých) a PCG ochrana korunky.
Vortex-Tempus Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Intenzivně používané, nošené na kůži z památného roku 1989
African Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 V tomhle banánistánu někam dojet je doslova na posrání, třicet km už jedu dvě hodiny Aspoň že se můžu na semaforech kochat krásnou časomírou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Luky Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Orange hand Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Taky oranžová ruka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sido Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 tak po delsi dobe dneska Batman, na slunicku je mam fakt rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
steel Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 9 hodinami, patprom napsal: Intenzivně používané, nošené na kůži z památného roku 1989 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jak vis, ze ta kuze je z roku 89 ?
patprom Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 jak vis, ze ta kuze je z roku 89 ? Hodinky jsou roku 89, řemen cca 3 roky starý od Bejkra Dneska moje nejpohodlnější
nicomnik3333 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Decka konecne spia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
matejcaha Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Porad jsou takovy zapatlany a mne to vlastne nevadi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 23 hodinami, Josef01 napsal: Našel jsem vlastně poslední trezorovou fotku, neměl jsem je na ruce možná 3 roky... 1675 r.63 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ty jsou, se jich ujmu když máš strach je nosit
Josef01 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Do práce je to škoda a k vodě asi taky nechám to dětem, mě stačí hodinky co mám doma, vlastně od té doby co se stala z RLX mezinárodní měna, tak mě ani nebaví
M3maniac Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Odesláno 2. června 2022 Jojo, nenos to, je to škoda . Dej to dětem ti to roztočí . Díky bohu mě to pořád baví se kouknout sem tam na zápěstí.
matejcaha Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Odesláno 3. června 2022 dokola dokola dokola loket z okýnka měli mě za vola za vola za vola to už je jen matná vzpomínka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomak Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Odesláno 3. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se