jamikadze Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Tommy_PP gratuluju, parádní úlovek. K 1655 nemají chybu. Teď už snad jen Milsub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 20 minutami, kloubik napsal: Tommy_PP gratuluju, parádní úlovek. K 1655 nemají chybu. Teď už snad jen Milsub Dakujem, idealne kombo a ultimatna trojka by bola, ak by sa mi podarili najst nejake Daytony 6263 Big Red od povodneho vlastnika ako tomu bolo pri oboch 1655 & 5512. Potom by som to tu nadobro zabalil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Tak este jedna 5512 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Tak este jedna 5512Mají koule jak prase, hlavně s tím custom indiánským tahem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Moje první Rolex. Jsou úplně super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Před hodinou, Fade napsal: Moje první Rolex. Jsou úplně super! Gratulace kolego. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonmisses Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Švýcarské " umění" na pozadí čínského. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 před 2 hodinami, MíraMíra napsal: Gratulace kolego. Díky! Zatím jsem úplně nadšený Jsou extrémně pohodlné a člověk o nich vlastně ani neví. Můžu je mít klidně i volněji s odepnutou extenzí a nelítají na ruce, protože jsou lehké. Pro mě obrovské překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jemi Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 Jsou opravdu pohodlné. Jen mi chybí mikroregulace Tudorů BB Pro…jde nastavovat presně a bez sumdání hodinek z ruky. Rolex to má pouze u potápek, což je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 před 9 hodinami, Fade napsal: Díky! Zatím jsem úplně nadšený Jsou extrémně pohodlné a člověk o nich vlastně ani neví. Můžu je mít klidně i volněji s odepnutou extenzí a nelítají na ruce, protože jsou lehké. Pro mě obrovské překvapení. Dělají radost a vo tom to celý je, ne? Nebo by teda aspoň mělo být. Tak ať to tak zůstane co nejdýl, nejlíp na furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2023 před 15 hodinami, Fade napsal: Moje první Rolex. Jsou úplně super! Super jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 V 2. 9. 2022 v 12:15, twisp napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk S týmto remienkom a dátumom sa mi najviac páčia , a velkost stačí 36 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Vecera na stole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Kancldiving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterth Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 V 23. 8. 2023 v 4:26, Tommy_PP napsal: Dnes bol velmi uspesny den, mal som prilezitost stretnut 84 rocneho pana aj s manzelkou. Pan bol dlhe roky clenom Canadian Navy. Posobil ako potapac a v 1961 si kupil tieto nadherne Rolex Submariner 5512, chapter ring, PCG, exclamation point, SWISS only. Dlhe roky ich pouzival pocas ponorov a sluzili mu az do teraz. Od dnes some ich hrdym nositelom ja. Nelestene s pribehom, ktory chyti za srdce. PS: pan mi slubil, ze mi napise k nim list s pribehom a prilozi kopiu svojhu dilomu z potapacskej skoly ano ROLEX žije večne ! , posuvaju sa dalším generaciam , stále maju hodnotu a príbeh ich robi zaujímave - čo zažili ! žial moje Certny DS Trionyx Q 40 ročne o to dnes nie je záujem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se