Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 20 minutami, kloubik napsal:

Tommy_PP gratuluju, parádní úlovek. K 1655 nemají chybu. Teď už snad jen Milsub emoji6.png

Dakujem, idealne kombo a ultimatna trojka by bola, ak by sa mi podarili najst nejake Daytony 6263 Big Red od povodneho vlastnika ako tomu bolo pri oboch 1655 & 5512. Potom by som to tu nadobro zabalil 😆 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, MíraMíra napsal:

Gratulace kolego. 👍

Díky! Zatím jsem úplně nadšený 🤩 Jsou extrémně pohodlné a člověk o nich vlastně ani neví. Můžu je mít klidně i volněji s odepnutou extenzí a nelítají na ruce, protože jsou lehké. Pro mě obrovské překvapení. 

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Fade napsal:

Díky! Zatím jsem úplně nadšený 🤩 Jsou extrémně pohodlné a člověk o nich vlastně ani neví. Můžu je mít klidně i volněji s odepnutou extenzí a nelítají na ruce, protože jsou lehké. Pro mě obrovské překvapení. 

Dělají radost a vo tom to celý je, ne? 😉 Nebo by teda aspoň mělo být.

Tak ať to tak zůstane co nejdýl, nejlíp na furt. 👍

Odkaz ke komentáři

V 23. 8. 2023 v 4:26, Tommy_PP napsal:

Dnes bol velmi uspesny den, mal som prilezitost stretnut 84 rocneho pana aj s manzelkou. Pan bol dlhe roky clenom Canadian Navy. Posobil ako potapac a v 1961 si kupil tieto nadherne Rolex Submariner 5512, chapter ring, PCG, exclamation point, SWISS only. Dlhe roky ich pouzival pocas ponorov a sluzili mu az do teraz. Od dnes some ich hrdym nositelom ja. Nelestene s pribehom, ktory chyti za srdce.

PS: pan mi slubil, ze mi napise k nim list s pribehom a prilozi kopiu svojhu dilomu z potapacskej skoly 🙂🙂

IMG_1731.jpeg

IMG_1766.jpeg

ano ROLEX žije večne ! , posuvaju sa dalším generaciam , stále maju hodnotu a príbeh ich robi zaujímave - čo zažili ! žial moje Certny DS Trionyx Q 40 ročne o to dnes nie je záujem ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...