Monolith Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 20 hours ago, Locky said: Parádní foto, parádních hodinek. Ani jsem nějak nepostřehl, že je máš. Tedy pokud ti říkají pane. Ta zelené na cifru je stejná, jako mají nově DJ, či případně Sky-dwellery? Nebo mi jen přijde trochu jiná kvůli kombinaci s rosegold pouzdrem (DJ a SD mají ocel)? Diky moc za pochvalu! Uz je mam tyden, ale nejake pouzitelne foto se povedlo az ted. Ta zelena je trochu jina, tady je olive green, kdezto Datejust nebo SD maji mint green. A DD ve zlutem zlate nebo treba OP maji zase uplne syte zelenou. A treba Hulk mel taky trochu jiny odstin zelene, ale taky se sunburstem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 13 hours ago, Davis said: Presne tak. Ja mám mk1 a štve ma, že nemám aj mk2 . Zas všetko mať nemôžme, to už by bola perverzita 100 lidi, 100 chuti. Ja bych bral pro zmenu mk1 hned, ten odstin u mk2 uz se mi tolik nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 Taky se mi víc líbí odstín mk1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 31. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2023 před 9 hodinami, Monolith napsal: Diky moc za pochvalu! Uz je mam tyden, ale nejake pouzitelne foto se povedlo az ted. Ta zelena je trochu jina, tady je olive green, kdezto Datejust nebo SD maji mint green. A DD ve zlutem zlate nebo treba OP maji zase uplne syte zelenou. A treba Hulk mel taky trochu jiny odstin zelene, ale taky se sunburstem. Díky za info. Jsou nádherné a budu rád za další tvoje fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 (upraveno) V 31. 10. 2023 v 6:30, Monolith napsal: Diky moc za pochvalu! Uz je mam tyden, ale nejake pouzitelne foto se povedlo az ted. Ta zelena je trochu jina, tady je olive green, kdezto Datejust nebo SD maji mint green. A DD ve zlutem zlate nebo treba OP maji zase uplne syte zelenou. A treba Hulk mel taky trochu jiny odstin zelene, ale taky se sunburstem. Velká gratulace, těším se na tvé skvělé fotky. -------------------- Upraveno 1. listopadu 2023 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Tak konečne som si mohol aj ja vyskúšať ponosiť RLX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 No ještě někdo OP39? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Tak konečne som si mohol aj ja vyskúšať ponosiť RLX. Ty jsou u mě na bedně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Po dlhsej dobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 3 minutami, bizzydko napsal: Po dlhsej dobe Pekne !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 39 minutami, bizzydko napsal: Po dlhsej dobe Paráda! Gratulace a vítej zpět . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 před 4 hodinami, Hasňa napsal: před 22 hodinami, Willie McBride napsal: Tak konečne som si mohol aj ja vyskúšať ponosiť RLX. Ty jsou u mě na bedně. Pri tom, ako o RLX kolujú priam báje a povesti som chcel jeden kúsok vyskúšať aj ja Tak skúsenosť už mám, aj keď zatiaľ je to len druhý deň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Bych nevěřil kolik lidí z Chronomagu potkám v pátek u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Podzimní expas 39 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 19 minutami, Jeronimo napsal: Bych nevěřil kolik lidí z Chronomagu potkám v pátek u AD Mám ti gratulovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 před 5 minutami, Vit napsal: Mám ti gratulovat? Svátek už jsem měl Víte, ale díky, že sis vzpomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Dnes na zkoušku čtyřicítky u Bechyněho a jako šlo by to. Třeba za pár let zavolají:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se