Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

20 hours ago, Locky said:

Parádní foto, parádních hodinek. Ani jsem nějak nepostřehl, že je máš. Tedy pokud ti říkají pane. :)

Ta zelené na cifru je stejná, jako mají nově DJ, či případně Sky-dwellery? Nebo mi jen přijde trochu jiná kvůli kombinaci s rosegold pouzdrem (DJ a SD mají ocel)?

Diky moc za pochvalu! Uz je mam tyden, ale nejake pouzitelne foto se povedlo az ted. 👍

Ta zelena je trochu jina, tady je olive green, kdezto Datejust nebo SD maji mint green. A DD ve zlutem zlate nebo treba OP maji zase uplne syte zelenou. 👍 A treba Hulk mel taky trochu jiny odstin zelene, ale taky se sunburstem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 23,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 9 hodinami, Monolith napsal:

Diky moc za pochvalu! Uz je mam tyden, ale nejake pouzitelne foto se povedlo az ted. 👍

Ta zelena je trochu jina, tady je olive green, kdezto Datejust nebo SD maji mint green. A DD ve zlutem zlate nebo treba OP maji zase uplne syte zelenou. 👍 A treba Hulk mel taky trochu jiny odstin zelene, ale taky se sunburstem. 

Díky za info. Jsou nádherné a budu rád za další tvoje fotky. 👍

Odkaz ke komentáři

V 31. 10. 2023 v 6:30, Monolith napsal:

Velká gratulace, těším se na tvé skvělé fotky.

--------------------

Vit_Rol_E2_BL_231031_01______.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Hasňa napsal:
před 22 hodinami, Willie McBride napsal:
Tak konečne som si mohol aj ja vyskúšať ponosiť RLX.
380566895_305392335779947_5307085399630326487_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8cd0a2&_nc_ohc=fkMOMHsNT1gAX9esItd&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=03_AdRutvQNuNnIep5VnOdvUiG47wrHp-zHuXohRoLMCtrOig&oe=6569E678

Ty jsou u mě na bedně.

Pri tom, ako o RLX kolujú priam báje a povesti som chcel jeden kúsok vyskúšať aj ja 😄 Tak skúsenosť už mám, aj keď zatiaľ je to len druhý deň.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...